Η αναζήτηση βρήκε 361 εγγραφές
- Δευ 30 Μαρ 2026, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Δυσκολεψανε τα πράγματα.Παει για σκούπα ο βαζελος σε λίγες μέρες και πιθανότατα θα έχει αρκετές μέρες περισσότερες ξεκούραση σε σχέση με εμάς.
Ήταν απόλυτα σίγουρο οτι ο Παναθηναϊκός θα κάνει την ανατροπή.
Το έχω αναφέρει ξανα. Μόλις ο Παναθηναϊκός τελείωσε τις αλχημείες στη θέση των ακραίων ...
- Τετ 01 Απρ 2026, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί είσαι τόσο φοβερό κράτος με τόσο εκπληκτικές υποδομές, που είσαι το μοναδικό κράτος όπου υπάρχει κίνδυνος εισροής υδάτων σε κλειστά γυμναστήρια.
Άδικως αναρωτιέσαι. Τα προβλήματα είναι διαχρονικά.
Άδικως αναρωτιέσαι. Τα προβλήματα είναι διαχρονικά.
- Τετ 01 Απρ 2026, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το 112 είναι απλά μια αστεία δικαιολογία για να καλύψουν άλλα προβλήματα.
Αφού είναι επικίνδυνα τα φαινόμενα γιατί δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο γυναικών; Το οποίο έγινε σε ανοιχτό χώρο, άρα και πιο επικίνδυνο για αθλήτριες και παράγοντες;
Απλά προσπαθούν να ...
Αφού είναι επικίνδυνα τα φαινόμενα γιατί δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο γυναικών; Το οποίο έγινε σε ανοιχτό χώρο, άρα και πιο επικίνδυνο για αθλήτριες και παράγοντες;
Απλά προσπαθούν να ...
- Τετ 01 Απρ 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2025-2026
Δυστυχώς φαίνεται πως δεν μπορούμε...
Οι άλλες δεν κάνουν κανένα λάθος! Εμείς πλέον χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχολογία.
Μόνο με θαύμα.
Γενικά δεν μπορούσαμε και τίποτα διαφορετικό με το ρόστερ που έχουμε και τον αστείο σχεδιασμό που κάναμε. Όπως και την άρνηση του προέδρου να ...
- Τετ 01 Απρ 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Και αυτό κάθε χρόνο να έχουν γίνει γνωστές οι αποχωρήσεις πριν τελειώσει η χρονιά άλλο πράγμα...
Κακώς ανακυκλώνεται ως αρνητικό όταν σε κάθε χώρα και Πρωτάθλημα οι κινήσεις γίνονται από τον Ιανουάριο και γίνονται γνωστές.
Οι αθλήτριες είναι επαγγελματίες και παίζουν αυτό που μπορούν βάσει ...
- Τετ 01 Απρ 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι για του χρόνου. Γιατί ο αγαπητός πρόεδρος δε θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη.
- Πέμ 02 Απρ 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μαζευόμαστε!!!
Χαιρετίσματα από το κλειστό Κροίσος Πέρσης!
Χαιρετίσματα από το κλειστό Κροίσος Πέρσης!
- Πέμ 02 Απρ 2026, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
25-23 και 1-1 για τον Μίλωνα
Αναμενόμενη αντίδραση με τον Μίλωνα να βελτιώνεται στο μπλοκ-αμυνα και να παίρνει περισσότερες λύσεις στην επίθεση.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει άσχημα. Καλή είναι η υποδοχή και το μπλοκ. Κάποια λάθη έκριναν το σετ.
Αναμενόμενη αντίδραση με τον Μίλωνα να βελτιώνεται στο μπλοκ-αμυνα και να παίρνει περισσότερες λύσεις στην επίθεση.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει άσχημα. Καλή είναι η υποδοχή και το μπλοκ. Κάποια λάθη έκριναν το σετ.
- Πέμ 02 Απρ 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήμουν έτοιμος να του δώσω μπουνιά. Ο Τζέντρικ δε βλέπεται και δε βάζει τον Τακουρίδη.Franky έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 17:39 Φιλε Κουβανε κατεβα στον παγκο να δωσεις οδηγιες και να ξυπνησεις την ομαδα.
Δικο μας σετ δωσαμε.
- Πέμ 02 Απρ 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά παίζεις με ένα κεντρικό, τον Κόλεφ. Όταν είναι μπροστά ο Τζέντρικ, δεν κόβεις τίποτα.aivas19 έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 18:03 Μεγάλη τρύπα στο κέντρο (είμαι άσχετος δεν ξέρω να το εξηγήσω)
- Πέμ 02 Απρ 2026, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέντε τμήματα έχουν μείνει, από τα ομαδικά σπορ, όπου δεν υπάρχει ένας χορηγός: τα δύο πόλο, μπάσκετ γυναικών και βόλεϋ/χάντμπολ ανδρών. Τσαλόπουλος και Χαντζόπουλος καλό είναι να αναλάβουν από ένα τμήμα και βλέπουμε.
Ο Τσαλόπουλος δεν μπαίνει στο βόλεϊ ξανά όσο υπάρχουν οι συγκεκριμένοι ...
- Πέμ 02 Απρ 2026, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δνε αλλαξει η διοικηση κουβανε αυτο δεν θα γινει ποτε, χρειαζεται φρεσκο κοσμο ο ΑΣ. Λεφτα πλεον υπαρχουν περισσότερα απο παλια και στο τελος της ημερας ειναι κ ευθυνη του καθε εφορου να βρει κ εξτρα χορηγιες και χρηματοδοτηση. Δειτε τι δουλεια εχει γινει τα τελευταια χρονια στο γυναικειο και ...
- Παρ 03 Απρ 2026, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα παραπάνω πόστς δηλ δηλώνουν στήριξη και εγώ (εμεις ;;;) παρεξήγησα. Μάλιστα. Το ακούω.
Επίσης σε κανέναν δεν έβαλα κόφτη και δε ξέρω γιατί το παίρνεις προσωπικά.
Ο καθένας λέει την άποψη του και εγώ το ίδιο.
Από τη στιγμή που ο καθένας λέει την άποψη του γιατί λες ότι δεν πρέπει να κάνουμε ...
- Παρ 03 Απρ 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Τα λεφτά πήγαν σε αποτυχημένες επιλογές και αυτό γίνεται στη συντριπτική πλειοψηφία των τμημάτων εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ειδικά από το 2015 και μετά.
Και οι άνθρωποι που κάνουν τις επιλογές αυτές συνεχίζουν ανενόχλητοι.
Και ο ΑΣ απλά τους καμαρώνει.
Γιατί; Γιατί δε θέλουν τον ΠΑΟΚ ψηλά.
Και οι άνθρωποι που κάνουν τις επιλογές αυτές συνεχίζουν ανενόχλητοι.
Και ο ΑΣ απλά τους καμαρώνει.
Γιατί; Γιατί δε θέλουν τον ΠΑΟΚ ψηλά.
- Κυρ 05 Απρ 2026, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσπαθούμε να επιβιώσουμε.