Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές

Return

από astral
Τρί 01 Ιούλ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Κώδικας: Επιλογή όλων

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qEF9K1UXnzM[/media]
=

από Equalizer
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

astral + kayde

Πλέον δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο για να βάλουμε βίντεο από γτ, καθώς και από άλλες πλατφόρμες όπως dailymotion, vimeo, X, Instagram

Απλή επικόλληση το λινκ

π.χ. επικολλώ αυτό (χωρίς τα κενά, τα οποία προσθέτω εδώ απλά για να φανεί το Url): http s://www. youtube .com/watch?v ...
από Panx Romana
Τρί 05 Αύγ 2025, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

psykoman έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 16:34 Αν συμφωνουν και οι Μοντς θα μπορουσε να ανοιξει ενα τοπικ για να μεταβιβαζουμε τα διαρκειας;;;
Συμφωνώ με τον αδελφό γιατί πέρσι τρεις τέσσερις φορές το έδωσα σε κάτι άσχετους που είχαν να πάνε κάτι χρόνια
Τουλάχιστον να το δωσω αν χρειαστεί σε κανά παιδί από δω μέσα
από giapas
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και ίσως να μην έχει ιδιαίτερη αξία αλλά εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site και στον Equaliser γιατί βλέπω , ιδίως τις τελευταίες μέρες, γίνονται πραγματικές προσπάθειες με καλό τρόπο να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
από panpangr77
Τρί 01 Ιούλ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Μαλλον θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις σύντομα.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Πρέπει άμεσα ΠΑΕ και ΑΣ
να προχωρήσουν σε κοινή ανακοίνωση.
Ότι έγινε έγινε! Ας πει ένα συγνώμη
τουλάχιστον ο ΑΣ που ξεκίνησε την πατάτα.

Από εκεί και πέρα, να μπούμε όλοι προ των ευθυνών μας
σε ένα κοινό σχέδιο που θα παρουσιάσουν, το οποίο
θα επιδέχεται παρεμβάσεις, συμμετοχή,κλπ.

1. Που θα ...
από nkoss
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εμένα πάντως, ο συνδυασμός της οικονομικής δύναμης, του επιχειρηματικού τεχνοκρατισμού και του συναισθηματισμού και του δυναμισμού που διαθέτει ο Ιβάν με καλύπτουν. Έχω ζήσει 2 φορές αυτό που ονειρευόμουν από παιδί και η ομάδα μου προσφέρει αυτά που θέλω. Πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, αντίσταση στο ...
από Parolos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φαντάσου "αδύναμος" από τις κυρώσεις και πόλεμο κοβιντ κλπ..

Και μετράμε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 τελικοί κυπέλλου, ευρωπαϊκές πορείες, προπονητικό κέντρο με αγορασμενες εκτάσεις, ολοκληρωμένα σχέδια για γήπεδο.

Φαντάσου λοιπόν οτι με κυρώσεις και ως "αδύναμος", τί μισηγα έπεσε σε κάθε ...
από ektoras
Τρί 01 Ιούλ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Ο Τσόρμπα είπε ότι ο Βινίσιους εξετάστηκε πριν 15-20 μέρες αλλά κόπηκε γιατί είχε πολύ λίγες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια
από Gospi
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Προς το παρον κλεισαμε δυο ελεύθερους με συμβολαιο κατω του εκατομμυριου ανανεωσαμε τον 37χρονο ταισον και καταφέραμε να αποκτησουμε τον Μειτε καταβαλλοντας ρητρα 1 μυριο. Δεν ξοδεψαμε και κατι. Απο τα συμβολαια που ληξαν περισσοτερα εξοικονομησαμε.
Ας περιμενουμε τις επενδυσεις και τα χοντρα ...
από aivas19
Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή γιατί θα πρέπει πάντα να χωριζόμαστε σε αυτούς που λένε ότι η ΠΑΕ δεν έχει μαντήλι να κλάψει και στους άλλους που λένε ότι πέφτουν λεφτά με το κιλό;

Εγώ βλέπω πως αυτό το καλοκαίρι, μετά από καιρό, η ομάδα κινείται ορθολογικά σε στοχευμένες περιπτώσεις κανονικών ποδοσφαιριστών. Έχουμε ...
από renegade
Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή πολλά γράφονται για την περσινή χρονιά. Πέρα από την μαλακιά με τον Μεϊτέ η ομάδα και πέρσι είχε σε πολύ μεγάλο ποσοστό ορθολογικές επιλογές ασχέτως αν εκ του αποτελέσματος αυτό δεν φάνηκε.
από aivas19
Κυρ 06 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 16:18 Πάντως για όσους φωνάζουν πρώτα να φέρνουμε τον αντικαταστάτη και μετά να πουλάμε δίνει ένα μάθημα η υπόθεση Κοτάρσκι
Ε κατσε τωρα κραζουμε για αυτο, οταν δεν γινει αυτο θα κραζουμε για το αναποδο αφου εχουμε MBA Marketing and Corporate Strategy απο το HEC και το Wharton
από aivas19
Κυρ 06 Ιούλ 2025, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

kayde έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 17:44
aivas19 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 17:25 Ο ψυχρας εβγαλε οτι εκλεισε στην Κοπεχαγη ο Κοταρσκι
Σ'αγαπαω ρε αιβας19 -το ξερεις- μη το κανεις αυτο. Πλιζ.Ας παει οπου θελει,ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΝΟ ,οσοι μεινουν.. :pano:
Α οχι απλη ενημερωση κανω. Συμφωνω με οσα εγραψες. Στο καλο να παει τον ευχαριστουμε για ολα.

ΥΓ: αμοιβαια τα αισθηματα :)
από paokovios1974
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα στην παρέα, χρόνια και ζαμανια.
Πάμε να τα σαρωσουμε όλα non stop ξεβρακωμα όλους, τρομερή προσθήκη ο επικεφαλής σκάουτινγκ.
Καλώς σας βρήκα

Καλώς μας γύρισες...

Να ξέρεις ότι από το τιμ τον admin μαζί με τον Τζόσουα έχετε το σεβασμό μου.
Όλα καλά θα πάνε είμαι πολύ αισιόδοξος ...