Η αναζήτηση βρήκε 8 εγγραφές

Return

από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους

Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.

Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ...
από Psagmenos4
Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
από sourmenetes
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς κάποιοι στήσανε πάρτυ τελευταίες βδομάδες ορκισμένοι ότι η ομάδα ειναι παρατειμενη!!

Ότι βάλθηκαν να ξεπουλησουν όλους τους παίκτες, λες και έδωσε 20εκ κάποια ομάδα για κοταρσκι και είπαμε όχι, βάλθηκαν να πουν ότι πάλι αργήσαμε βάλθηκαν παλι να βάλουν τον ΠΑΟΚ σε κρίση!

Σήμερα το πρωί ...
από aisiodoksos
Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως δεν ψηθηκα για Κραλ να πω την αμαρτια μου. Λιγο την εικονα που εχω στο μυαλο μου για τον παικτη, συν σχολια δεξια αριστερα στο ιντερνετ απο εποχες που ηταν Ρωσια ακομα δεν ξερω.. δεν μου γεμιζει το ματι. Μου φαινεται παικτης ο οποιος σε 2 χρονια θα παιζει σε ομαδα με αρκετα χαμηλοτερο ...
από prist64
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

βγηκε τιποτε στον αερα?

ολο και κατι θα βγει,αντε κουνηθειτε
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:59
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έγραψα και χθες

Τώρα που έπεσαν οι σφυγμοί και πολλοί ηρεμήσατε, ΔΕΝ είναι η ώρα να λέμε συγγνώμη για τα μπινελικια

Είναι ώρα να αναλύσουμε τι ακριβώς μας φταίει πραγματικά

Δεν δέχομαι ότι ο ΠΑΟΚτσης κρέμεται από έναν παίκτη. Υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα από πίσω. Δεν εννοώ κάτι ύποπτο. Για ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Κάθεστε και τρώγεστε τόση ώρα χωρίς λόγο. "Αυτοί έχουν καλύτερα φορ", "εμείς καλύτερα εξτρέμ" και οι παρά άλλοι "καλύτερο δεξί φαρμακείο" :D

Λες και το ποδόσφαιρο είναι ατομικό σπορ.

Αυτό που μετράει είναι η ομάδα που θα στήσεις και το βάθος του ρόστερ. Να υπάρχουν αρκετές λύσεις, ποιοτικές και ...
από blackzone44
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!
Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.