Αναζήτηση για περισσότερες από 1525 εγγραφές

Return

από navigator11
Δευ 16 Μαρ 2026, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

george188 έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 18:50 Ειναι τρομερο το οτι οι κατω ακομα κ σ αυτες τις συνθηκες κοιτανε πως θα επωφεληθουν και σηκωνουν το θεμα. σε πιανει αηδια
Οτιδήποτε άλλο από μέρους τους θα αποτελούσε δυσάρεστη έκπληξη, ρε συ. :mrgreen:
από paokpantou
Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που ο φίλος του Κλεομένη πήγε αυτοβούλως να καταθέσει είπε τι έγινε αλλά δεν μάθαμε ποτέ απλά τον προφυλάκισε η εισαγγελέας επειδή δεν την έπεισαν αυτά που της είπε
Επίσης το θέμα θάβετε καθημερινώς και πιο πολύ
Να δείτε στο τέλος που θα την βγάλει λάδι ο δολοφόνος ...
από scarsick
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Γράφω την εξυπνάδα μου αλλά κλείνω και τα σχόλια γιατί κατά βάθος είμαι κότα.

Δεν φταίει το κάθε τίποτα με πόδια που έγινε γιουτιούμπερ και πουλάει πλέον και τρέλα, όσοι τους βλέπουν/ακούν/διαβάζουν φταίνε. Μακάρι σύντομα σε ουρά έξω από οαεδ θα ευχηθώ.
από astral
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

ε γενικά μετά από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, οι Τελης φανς (aka "ΠΑΟΚ πανω από όλα") έχουν αφηνιάσει πάλι, ορμώμενοι από τη μεγάλη τους χαρά για την απώλεια του πρωταθλήματος, την ανάγκη που αισθάνονται να δικαιολογήσουν τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις στην ΚΑΕ και παντα με τον "ΠΑΟΚ πανω από όλα ...
από Patron
Κυρ 17 Μάιος 2026, 01:07
Jump to forum
Jump to topic

Πανάξια νικήτρια. Θα το τραγουδήσει αύριο κ ο Μάριος στη φιέστα
από icue
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Κατι που αντιληφθηκα σημερα και δεν το εκανα με προθεση. Παντα οταν η ομαδα παει στα βραχια μπαινω σε ολα τα σαιτ, ετσι απο φετιχ, για να δω πως αντιμετωπιζουν φιλοι και εχθροι την κατασταση. Ε μπηκα σε ολα εκτος απο ενα. Δυο συγκεκριμεων αρδ μας. Γιατι πολυ απλα ξεχασα την υπαρξη τους. Το θεωρω ...
από aivas19
Πέμ 21 Μάιος 2026, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

https://www.sdna.gr/podosfairo/1432475_ayto-podosfairo-theloyn-toys-trelainei-i-aek

Και αφου τα αυτογκολ ξεκινανε μεσα απο τα γραφεια με την αποφαση ντροπη περι αναδιαρθρωσης, στο γνωστο σαιτ αγνωστου σε φτυνουν κιολας! Ευχαριστουμε πολυ οσους ευθυνονται για αυτα που συμβαινουν γυρω απο τον ΠΑΟΚ ...
από vasgias
Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλημέρα Πανακόσκυλα. Έβαλα να ακούσω λίγο Κουλιανό και είχε τον Πανάκα και δεν ξέρω πόσο κράτησε η εκπομπή αλλά On air έδωσε εντολή ο Bούζος να τον διώξουν γιατί μιλούσε με καλά λόγια για τον Ιβάν. Αυτό είναι peak ραδιοφωνία κύριοι. :lol:
από vasgias
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:00
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:59 Ευτυχώς αυτος ο σταθμός είναι δημοκρατικός, δεν φιμωνει και δεν ακολουθεί τακτικές καθεστώτων άλλων
Δεν είναι Σοβιετία εδώ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΙΕΣ ΜΟΥ!
από Maklaz
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί δεν ήταν που έκαναν κάτι δημοσιεύσεις για φίμωση τους και αθέμιτες τακτικές από την ΠΑΕ....τι όχι??
από feria
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έλεγε και ο γεωπολιτικός αναλυτής του σταθμού, τακτικές που παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα :lol: :lol:
από Dimitris_L4
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα Πανακόσκυλα. Έβαλα να ακούσω λίγο Κουλιανό και είχε τον Πανάκα και δεν ξέρω πόσο κράτησε η εκπομπή αλλά On air έδωσε εντολή ο Bούζος να τον διώξουν γιατί μιλούσε με καλά λόγια για τον Ιβάν. Αυτό είναι peak ραδιοφωνία κύριοι. :lol:

Βγηκε απο τις 8 μιση..μιλησαν για Ζαφειρη αρκετη ωρα ...
από vasgias
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Μόλις επέστρεψαν από διαφημίσεις είπε ο Πανάκας On Air μόλις με ενημέρωσαν από τη διεύθυνση ότι πρέπει να αποχωρήσω.
από Psagmenos4
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Για να καταλάβετε ποιους διαβάζουν κάποιοι και τους πιστεύουν. Από τα στρέμματα στην Θέρμη από τα δήθεν χρέη μέχρι τα υπόλοιπα αισχρά που λένε.
Όλοι στον αγώνα να πείσουμε τον κόσμο να κλείσει το ράδιο, οι χορηγοί να αποχωρήσουν μόνο κλείσιμο τους αξίζει ή τάισμα από Μυστακιδη