Η αναζήτηση βρήκε 900 εγγραφές

Return

από embuji
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.

ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
από sourmenetes
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Από σήμερα πρέπει όλοι να ξεσηκωθούν με Βόλο!!

Είναι πολύ ύποπτο το ματς!!

Γεμίστε το γήπεδο!!
από Sera4
Παρ 24 Οκτ 2025, 07:09
Jump to forum
Jump to topic

Ρε astral σοβαρά τώρα, η προσπάθεια σου να συζητήσεις με συγκεκριμένο account, αγγίζει τα όρια του μαζοχισμού :lol:
από john4serres
Παρ 24 Οκτ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Στη φάση που δεν μπαίνει η μπάλα στο τελείωμα του Γιακουμάκη να γίνει το 2 5 τη ζημιά του την κάνει η μικρή επαφή που έχει με τη μπάλα ο Γάλλος αμυντικός. Αλλάζει λίγο η πορεία της μπάλας και δεν μπορεί να τη βρει ο Γιακούμ όπως αυτός θέλει. Τελειώνει τη φάση αλλά όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ...
από Ally Samagoal
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα

Πώς σκατα ευθύνεται παίκτης που έπαιξε το πολύ 8 λεπτά για το αποτέλεσμα; Τρώμε γκολ από το κέντρο της άμυνας και ρίχνουμε λάσπη για άλλη μια φορά στον Τσάλοφ, στον Ντεσποτοφ, τον Λουτσεσκου που τους εβαλε, στο γιατί βγήκε ο Μπιανκο. Φτάνει. Είναι παίκτες του ΠΑΟΚ όλοι δυστυχώς ή ευτυχώς και πρέπει ...
από Nassos
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 23:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα

Ήμαρτον ρε παιδιά. 1 χ στην Ευρώπη και εγινε ερασιτέχνης ο Λουτσέσκου?
από john4serres
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αντε πουλάκι μου, οι διακοπές τελειώνουν.
Σε περιμενουμε τη πρώτη μέρα κιόλας στα γραφεία για τη φανέλα Konstantelias 2030
από black death
Παρ 08 Αύγ 2025, 00:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Εγω προσωπικά τον εκτιμούσα σαν παίχτη τον οττο αλλα οταν διαβαζω καποια σχολια πιστευω οτι εβλεπα άλλον παίχτη. Ο οττο γενικα έχει μετρια τεχνικη αλλα έχει καποια εγκεφαλικα προσοντα (και λογω σχολής προφανώς) που τον βλεπεις και λες αυτος καποτε παιζει να ηταν το μπακ της σοσιεδαδ πχ. Βεβαια εδω ...
από navigator11
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Ο μόνος χθες που επιθετικά, έστω και ανεπιτυχώς, ανέλαβε 2-3 πρωτοβουλίες και μας θύμισε ότι μπροστά από τη σέντρα για κάποια μικρά διαστήματα υπήρχε και ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο.
από joshua
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Δεν ξέρω τι θέση έπαιζε στις ακαδημιες αλλά αυτή τη στιγμη τουλάχιστον εξτρεμ δεν μπορεί να παίξει.
από Мир
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Σήμερα τον λυπήθηκα πραγματικά, σε κάποια φάση φαινόταν απελπιστικά εξαντλημένος.

Μόνο έτσι θα φορμαριστεί ο Μειτε, έχει να παίξει με ρυθμό από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Ξέρει να κάνει διαχείριση δυναμεων. Το θέμα είναι να βγάζει φρεσκαδα στα πρώτα 45-60 λεπτά αυτή τη περιοδο.
Αν δε ...
από Sera4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Τα παιχνίδια στη β' ομάδα δεν θα βοηθήσουν καθόλου, έχει περάσει απ' αυτό το στάδιο. Εδώ πρέπει να μείνει.

Δεν είπε κανείς να πάει πουθενά φίλε μου, παιχνίδια πρέπει να πάρει επαγγελματικά όλο το χρόνο.

Στον ΠΑΟΚ φέτος δεν θα βρει πάνω από 200-300 λεπτα, πέρυσι κατέγραψε γύρω στα 400 λεπτα ...
από adman
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπαλντέ μοιάζει πιο έτοιμος και θα τολμήσω να πω πιο καλός απ' τον Χατσίδη. Ο Χατσίδης για κάποιο λόγο μου βγάζει vibes Λημνιού.
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Έτσι όπως πάει θα ανανεωθεί αυτόματα από Σεπτέμβρη

Ο πουστης ξέρει πολύ καλά τη θέση.
Ο τρόπος που παίζει όταν ξεμένει από δυνάμεις,οι τοποθετήσεις που παίρνει και ο τρόπος που απωθεί τους αντιπάλους από τον άξονα είναι κάποιοι από τους λόγους που είναι καψούρα του προπονητή
από theo-drama
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Αν το επιλέξει φέτος ο Λουτσε και παίξουμε 4-4-2, σαν 2ος μια χαρά θα είναι.
Καλός ήταν σήμερα, έδωσε κι ασίστ, που δεν έγινε γκολ.