Αναζήτηση για περισσότερες από 1528 εγγραφές
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Σημαντικό που εμφανίστηκε και ο ίδιος παντως
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ βρίσκω ανούσια άλλη μια φορά την σύγκριση ποδοσφαίρου με μπάσκετ;
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι και γώ την βρίσκω ανούσια γιατί το πρωί πέρασα από το παλατάκι απλά για να το δω. Και έσκασε ένα χαμόγελο σαν χαζό χαζούλης. Μέσα μου είπα, άντε μεγάλε μάλλον θα προλάβεις να δεις γίγαντα τον ΠΑΟΚ ταυτόχρονα και στο μπάσκετ.

- Παρ 26 Σεπ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26
Μολις παρελαβα το επετειακο μου καρτελακι.
Θα τοποθετηθει σε περιοπτο μερος.

Θα τοποθετηθει σε περιοπτο μερος.
- Τετ 01 Οκτ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει νομικη υποχρεωση για τους μικρομετοχους που συμβολικα και συναισθηματικα εβαλαν μερικα ευρω. Τέτοιες απαιτήσεις υπάρχουν μόνο για τους μεγαλομετόχους που ελέγχουν ποσοστά άνω του 5% ή για υποψήφιους διοικούντες που μπαίνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Εαν κατι τετοιο ισχυει, ειναι ...
Εαν κατι τετοιο ισχυει, ειναι ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσχετα ποια είναι η αλήθεια τελικά, είναι τουλάχιστον γελοίο ότι στο λινκ που παρέθεσα (και το οποίο αντέγραψα κατά λέξη) δεν έχουν αλλάξει μόνο το περιεχόμενο, αλλά και τον τίτλο. Δηλαδή χάθηκε ο κόσμος να πούνε ότι δεν έκαναν καν ρεπορτάζ ή ότι έκαναν λάθος ή ότι τέλος πάντων παραπληροφόρησαν κατά ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το Πούλιντζερ το έχει καπαρώσει ο ΑΣ από την αρχή, οι άλλοι παλεύουν για τη δεύτερη θέση.Mīngus έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 21:35 Δεν ξέρω ποιος αξίζει το Πούλιτζερ.
Αυτός με τις δόσεις του Ζαφείρη ή αυτοί στο 24 με την τρομερή ενημέρωση για την ΚΑΕ.
Θλιβεροί.
- Τετ 08 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξάλλου σε χαλάει να την πάρει
την ΚΑΕ ο Ιβάν ας πούμε που θέλω εγώ;
θα χουμε και τμήμα scouting έτοιμο.
Όπως τότε που έφερε 2 μαυράκια να σωθεί η ομάδα και θα πέφτε πιο εύκολα 😄
Πότε λες τότε που είχε βάλει ο ΑΣ διοίκηση τον νυν μέλος της περίφημης επιτροπής του και φτάσαμε πάτο;
Καλή ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ξαναγράψω την άποψη μου για το τι πρέπει να γίνει.
Ο Μυστακίδης πρέπει να πάρει την ΚΑΕ εφόσον το θέλει, γιατί αντικειμενικά ελάχιστα οικονομικά μεγέθη μπορούν να στηρίξουν αυτό που χρειάζεται να γίνει στο μπάσκετ και ο Μυστακίδης είναι ξεκάθαρα τέτοιο. Σε πρώτη φάση πρέπει να περιοριστεί εκεί ...
Ο Μυστακίδης πρέπει να πάρει την ΚΑΕ εφόσον το θέλει, γιατί αντικειμενικά ελάχιστα οικονομικά μεγέθη μπορούν να στηρίξουν αυτό που χρειάζεται να γίνει στο μπάσκετ και ο Μυστακίδης είναι ξεκάθαρα τέτοιο. Σε πρώτη φάση πρέπει να περιοριστεί εκεί ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι ο Τιπιτελης ειναι σκουλικαντερα και θελει τον ρουλη ξεκινησε απο ενα αρθρο απο την ''Γατα".... :lol: :lol: :lol: :lol:
Και το αναπαρηγαγε συχνα πυκνα ο καραφλοκορακας.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mιλαμε για αστειοτητες φιλε. Αν ειναι δυνατον..
Καλα να μου πεις εδω τον εβγαλαν ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σαββιδης ρε φιλε με τον γιακουμη δανεικο φορ σε εχει στα 100 χρονια και τον τσαλοφ με τον μιχαηλιδη και τον λοβρεν στα μπακ
Βαρεια αυταρκεια επικρατει εδω και χρονια και θες να παρει το μπασκετ?
Το μπασκετ θελει ορεξη και χρημα.
2 μυρια μπατζετ εχει και ο πανιωνιος πλεον, εχουμε μεινει ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ "θα" και πολύ "όταν".
Aντε να πάμε παρακάτω να τα δούμε έργα επιτέλους. Kαι να κοπούν οι γελοιότητες με τη λάσπη και την προπαγάνδα που σίγουρα δεν ήρθε ουρανοκατέβατη
Aντε να πάμε παρακάτω να τα δούμε έργα επιτέλους. Kαι να κοπούν οι γελοιότητες με τη λάσπη και την προπαγάνδα που σίγουρα δεν ήρθε ουρανοκατέβατη
- Παρ 10 Οκτ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
klitos karkanias
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.