Η αναζήτηση βρήκε 609 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Οφειλει και στον ιδιο του τον εαυτο να βρει λυσεις. Επισης αντιλαμβάνομαι για χιλιους δυο λογους γιατι αγαπας αντριγια και τάισον αλλα η κατασταση τους δεν δικαιολογεί τα αγωνιστικά λεπτά που συνεχιζουν να παίρνουν, δεν σε βοηθανε και δεν τους βοηθας. Δοκιμασε κατι αλλο
Φετος πραγματικα ειδα ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε μια οποιαδηποτε ομαδα η βαθμολογικη θεση και η γενικοτερη εικονα δεν θα εβαζε ουτε καν σε σκεψεις για αλλαγη προπονητη. Και βασικα ουτε στην ΠΑΕ υπαρχει αυτη σκεψη.
Επειδη το εχουμε ξαναδει το εργο υπαρχει ενα 25% να γυρισει τουμπα ολο και να τους παρουμε παραμαζωμα και ενα 75% να πανε ολα κατα ...
Επειδη το εχουμε ξαναδει το εργο υπαρχει ενα 25% να γυρισει τουμπα ολο και να τους παρουμε παραμαζωμα και ενα 75% να πανε ολα κατα ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Αστεια ειναι η κριτικη τυπου "ηταν ελευθεροι".
Ναι εμεινε ελευθερος παρότι έπαιζε βασικος σε ομαδα ανωτερη που τον αντικατεστησε με κάποιον που επαιζε βασικος στην αρσεναλ.
Δεν βαρεθηκατε να ψαχνετε ευκολους στοχους καθε φορα;
Ολοι οσοι επαιζαν μπροστά του και θεωρητικα του εδιναν βοήθειες (μειτε ...
Ναι εμεινε ελευθερος παρότι έπαιζε βασικος σε ομαδα ανωτερη που τον αντικατεστησε με κάποιον που επαιζε βασικος στην αρσεναλ.
Δεν βαρεθηκατε να ψαχνετε ευκολους στοχους καθε φορα;
Ολοι οσοι επαιζαν μπροστά του και θεωρητικα του εδιναν βοήθειες (μειτε ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιακουμάκης λένε όλη την αλήθεια για το είδος του ποδοσφαίρου που παίζουμε.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Μακάρι
Και ελπίζω όχι μόνο σε εκείνο το ματς
Μια τριάδα χαφ θα δώσει πολύ περισσότερη μαχητικότητα και ασφάλεια στην ομαδα σε πολλούς αγωνες
- Δευ 29 Σεπ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Με θελτα τον βλέπω σε 3αδα με μπιανκο οζντοεφ
Μακάρι
Και ελπίζω όχι μόνο σε εκείνο το ματς
Μια τριάδα χαφ θα δώσει πολύ περισσότερη μαχητικότητα και ασφάλεια στην ομαδα σε πολλούς αγωνες
Συμφωνώ και εγώ, εξάλλου είμαστε σε τόσο περίεργη και άσχημη φάση που μας παίρνει διάολε να ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Οριστηκε η πρεμιερα.
Νικη Βολου - ΠΑΟΚ
Κυριακη 14/9, 17:00.

Νικη Βολου - ΠΑΟΚ
Κυριακη 14/9, 17:00.