Η αναζήτηση βρήκε 614 εγγραφές

Return

από john4serres
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αντε πουλάκι μου, οι διακοπές τελειώνουν.
Σε περιμενουμε τη πρώτη μέρα κιόλας στα γραφεία για τη φανέλα Konstantelias 2030
από black death
Παρ 08 Αύγ 2025, 00:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Εγω προσωπικά τον εκτιμούσα σαν παίχτη τον οττο αλλα οταν διαβαζω καποια σχολια πιστευω οτι εβλεπα άλλον παίχτη. Ο οττο γενικα έχει μετρια τεχνικη αλλα έχει καποια εγκεφαλικα προσοντα (και λογω σχολής προφανώς) που τον βλεπεις και λες αυτος καποτε παιζει να ηταν το μπακ της σοσιεδαδ πχ. Βεβαια εδω ...
από navigator11
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Ο μόνος χθες που επιθετικά, έστω και ανεπιτυχώς, ανέλαβε 2-3 πρωτοβουλίες και μας θύμισε ότι μπροστά από τη σέντρα για κάποια μικρά διαστήματα υπήρχε και ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο.
από joshua
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Δεν ξέρω τι θέση έπαιζε στις ακαδημιες αλλά αυτή τη στιγμη τουλάχιστον εξτρεμ δεν μπορεί να παίξει.
από Мир
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Σήμερα τον λυπήθηκα πραγματικά, σε κάποια φάση φαινόταν απελπιστικά εξαντλημένος.

Μόνο έτσι θα φορμαριστεί ο Μειτε, έχει να παίξει με ρυθμό από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Ξέρει να κάνει διαχείριση δυναμεων. Το θέμα είναι να βγάζει φρεσκαδα στα πρώτα 45-60 λεπτά αυτή τη περιοδο.
Αν δε ...
από Sera4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Τα παιχνίδια στη β' ομάδα δεν θα βοηθήσουν καθόλου, έχει περάσει απ' αυτό το στάδιο. Εδώ πρέπει να μείνει.

Δεν είπε κανείς να πάει πουθενά φίλε μου, παιχνίδια πρέπει να πάρει επαγγελματικά όλο το χρόνο.

Στον ΠΑΟΚ φέτος δεν θα βρει πάνω από 200-300 λεπτα, πέρυσι κατέγραψε γύρω στα 400 λεπτα ...
από adman
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπαλντέ μοιάζει πιο έτοιμος και θα τολμήσω να πω πιο καλός απ' τον Χατσίδη. Ο Χατσίδης για κάποιο λόγο μου βγάζει vibes Λημνιού.
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Έτσι όπως πάει θα ανανεωθεί αυτόματα από Σεπτέμβρη

Ο πουστης ξέρει πολύ καλά τη θέση.
Ο τρόπος που παίζει όταν ξεμένει από δυνάμεις,οι τοποθετήσεις που παίρνει και ο τρόπος που απωθεί τους αντιπάλους από τον άξονα είναι κάποιοι από τους λόγους που είναι καψούρα του προπονητή
από theo-drama
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Αν το επιλέξει φέτος ο Λουτσε και παίξουμε 4-4-2, σαν 2ος μια χαρά θα είναι.
Καλός ήταν σήμερα, έδωσε κι ασίστ, που δεν έγινε γκολ.
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Στην εποχή του βαρ είναι πέναλτι και το έχουμε δει πλέον δεκάδες φορές...μας αρέσει δεν μας αρέσει

Ο τρόπος που δίνει την ασίστ στον ζίφκο δείχνει ότι δεν του λείπει ποδοσφαιρικη ποιότητα.
Αυτό που του λείπει είναι ψυχολογία για μαχητικότητα
Δεν μπορεί να παίξει με πλάτη και δεν είναι κάτι ...
από astral
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ ότι είναι πέναλτι και είμαι σίγουρος ότι θα το έπαιρναν οι ανταγωνιστές μας.

Στο σκαι ούτε καν στις αμφισβητούμενες .
από marsantos
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Κατηγορείται διαρκώς ο Ρώσος αλλά η πάσα που βγάζει στο πρώτο ημίχρονο δεν υπάρχει φορ στην Ελλάδα που να μπορεί εστω και να τη σκεφτεί.
Καταλαβαίνω τις ενστάσεις όμως βλέπω τις επαφές του Γιακουμακη και αντιλαμβάνομαι πως αργά ή γρήγορα κι αυτός μπορεί να τα ακούσει.
Η απορία μου με τον Τσάλοφ ...
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Πρέπει να ανέβεις
Πολύ κακος σήμερα. Ακόμα και στην ασίστ κανονικά θα έπρεπε να φύγει η μπάλα σε πρώτο χρόνο μπροστά. Με αντιπάλους καλύτερες ομάδες θα προλάβαιναν να κλείσουν τον ντεσποντοφ
από Caballo Viejo
Δευ 25 Αύγ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Εγώ είδα πως έχει μεγάλη θέληση και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στα 25 λεπτά που έπαιξε. Λυπάμαι μόνο που δεν έβαλε ένα γκολ, που θα του ανέβαζε την ψυχολογία. Πρώτο δείγμα γραφής θετικό. Για την ακρίβεια πολύ θετικό.

To θεμα ξες ποιο ειναι? οι περισσοτεροι φορ οταν ερχονται ξεκινανε θετικα ...
από joshua
Δευ 25 Αύγ 2025, 08:03
Jump to forum
Jump to topic

Οτι λεει ο ρενε και ακομα παραπανω...Δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει αυτος ο παικτης στον ΠΑΟΚ 100 χρονια να το παλευουμε. Ειναι τοσο κοντρα ρολος αυτο που του ζηταμε που του εχει μαμησει τη ψυχολογια σε αφορητο βαθμο κατι που κανει μπαμ στη γλωσσα του σωματος του και στο παιχνιδι του. Υπαρχει μια ...