Η αναζήτηση βρήκε 614 εγγραφές
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ε όχι και χωρίς προφανή λόγο με γιουχα και τοξικότητα σε κάθε ματς
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασχετο με το σημερινο αποτελεσμα αλλα οταν εγω ο απλος οπαδος εχω αυτο το σφιξιμο και το αγχος πριν και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου να μην στραβωσει κατι γιατι η ατμοσφαιρα ειναι οπως ειναι δεν θελω να σκεφτω το τι μπορει να σκεφτονται οι πρωταγωνιστες..δεν ειμαστε στο μαντσεστερ στην ελλαδα ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ηταν για αποδοκιμασια η ομαδα σημερα, δεν ηταν ομως για χειροκροτημα. Παλι αψυχολογητα λαθη στην αμυνα (στο πρωτο ειδικα) και κακες επιλογες στην επιθεση. Εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα ικανοτητας, αλλα πνευματικο, αν ειμασταν στοιχειωδως λιγο πιο συγκεντρωμενοι θα μπορουσαμε στην ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έμπαινε το γκολ του καμαρα τα ποστ θα ήταν καμία 20αρια το πολύ. Τωρα δυστυχώς θα έρθουν όλοι 

- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο στα παιδιά που τους ξέρω μέσα από τα γραπτά τους πολλά χρόνια εδώ μέσα.
Δεν είναι εποχή για αυστηρή κριτική .
Γιατί εσείς μπορεί να μιλάτε για ποδόσφαιρο αλλά επειδή το κλίμα από το καλοκαίρι μόνο ποδοσφαιρικό δεν είναι άθελα σας μην τους δίνετε λόγους γιατί ο κόσμος από μυαλό ...
Δεν είναι εποχή για αυστηρή κριτική .
Γιατί εσείς μπορεί να μιλάτε για ποδόσφαιρο αλλά επειδή το κλίμα από το καλοκαίρι μόνο ποδοσφαιρικό δεν είναι άθελα σας μην τους δίνετε λόγους γιατί ο κόσμος από μυαλό ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ρε δεν έχω γράψει τιποτα. Με τι συμφωνεις;

- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
η ομαδα σημερα ηταν καλη ειδικα στο β ημιχρονο.....ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΑ ΠΡΙΝ Η ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΣΩ ΜΕΤΑ ....απλα στην κακη μερα δεν τον χειροκροταω....στο τελος ολο το γηπεδο χειροκροτησε εκτος απο την γωνια της 4 ....ο ντεσποτοφ στο κεντρο του γηπεδου γυριζει στην 5-6 και ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλή η ομάδα σήμερα, ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Φωνάζει η έλλειψη φορ και ίσως ο Λουτσεσκου να ξανασκεφτεί πολύ να βάλει τον Τάισον. Μπαμπά πολύ καλός, Οζντοεφ κάκιστος, άργησε η αλλαγή του Ντελια νομίζω.
Τα έχει και αυτά το ποδόσφαιρο, όπως φυσικά και αυτοί θα μπορούσαν να βάλουν ένα γκολ.
Τον ...
Τα έχει και αυτά το ποδόσφαιρο, όπως φυσικά και αυτοί θα μπορούσαν να βάλουν ένα γκολ.
Τον ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετική η ομάδα, τραγικά τα σχόλια ! Γύρισα από το γήπεδο στεναχωρημένος που δεν πήραμε την νίκη αλλά αυτή η μεμψιμοιρία και το trend της εποχής το πλήθος να γίνεται όλο κι πιο αιμοδιψή και η υπερβολή μαζί με τον μηδενισμό να γίνονται η νέα θρησκεία, έχουμε καθήκον να σταθούμε απέναντι στην ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μέρα της μαρμότας, σε κάθε παιχνίδι ακριβώς το ίδιο μοτίβο.
Υ.Γ Το σύνθημα στο τέλος μου φάνηκε λίγο ύποπτο, ειδικά σήμερα.
Υ.Γ Το σύνθημα στο τέλος μου φάνηκε λίγο ύποπτο, ειδικά σήμερα.
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατά τύχη ήρθε αφού όλοι είναι άχρηστοι εκεί μέσα.ειδε φως και μπήκε .trouman έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:33 Άσχετο...
Τον Παβλένκα ποιος τον έφερε ρε παιδιά στην ομάδα;;
Καλό μάτι..
Και τον έβαλε φέτος ο ρουμάνος γιατί πέρυσι ήταν μικρός .
Δανεικός δεν είναι και αυτός ;
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έμπαινε του Τσάλοφ ή του Καμαρά, η εμφάνιση θα έπαυε να είναι για γιούχα και «βαριά βαριά...»;
Η ομάδα ΠΑΛΙ ήταν καλή, ΠΑΛΙ έδειξε τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Ούτε τουρλουμπούκι, ούτε σέντρα στη σέντρα, ούτε πελάγωμα κοιτώντας το υπερπέραν.
Η ομάδα προσπαθεί (και πολλές φορές το ...
Η ομάδα ΠΑΛΙ ήταν καλή, ΠΑΛΙ έδειξε τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Ούτε τουρλουμπούκι, ούτε σέντρα στη σέντρα, ούτε πελάγωμα κοιτώντας το υπερπέραν.
Η ομάδα προσπαθεί (και πολλές φορές το ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι λυπηρό να βλέπεις μερίδα του κόσμου να γιουχαρει την ομάδα. Όταν το έκανε με τον Παναιτωλικό πάλι δε το θεωρούσα δικαιολογημένο αλλά το αιτιολογουσα. Ήταν ένα αναδρομικό κραξιδι για το σοκ της Λεβαδείας. Εχθές όμως τι?
Οι νέες γενεές παοκτσηδων έχουν γαλουχηθεί αλλιώς. Και αυτό το ...
Οι νέες γενεές παοκτσηδων έχουν γαλουχηθεί αλλιώς. Και αυτό το ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγωνιστικά τα είπατε όλα, 2 σχόλια από μένα:
Μόνο περηφάνια για την στάση της Τούμπας χτες απέναντι στους ισραηλινούς.
Αναρωτιέμαι αν αυτοί που φωνάζαν χτες "βαρια-βαρια", αν έμπαινε του Καμαρα θα φωνάζανε "Πωπω λαος, και τι ομάδα.."
Μόνο περηφάνια για την στάση της Τούμπας χτες απέναντι στους ισραηλινούς.

Αναρωτιέμαι αν αυτοί που φωνάζαν χτες "βαρια-βαρια", αν έμπαινε του Καμαρα θα φωνάζανε "Πωπω λαος, και τι ομάδα.."

- Τρί 30 Σεπ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Ευτυχώς (sic) κρίθηκε παράνομη η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και ξεκινάμε αύριο ψάλλοντας ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ, Σ’ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ.
ΥΓ: εννοείται είμαστε μαζί με τους ελεγκτές στον αγώνα τους!
Χαιρετώ άπαντες μετά από πολύ ...