Η αναζήτηση βρήκε 900 εγγραφές

Return

από Χωρικός
Πέμ 16 Οκτ 2025, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

να ρωτήσω κι εγώ πού είναι η μοντ τιμ γι αυτά που διαβάζουμε; έχει αλλάξει κάτι ; είμαστε στο ολαμπαουταρις;
από Fireman 4
Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο εκάστοτε giliopoulos θα έπρεπε να πάρει πουλο από εδώ μέσα μέχρι να αποκτήσει λίγη μπέσα. Γνώμη μου αν έχω ξεφύγει δέχομαι το μπαν εκ των προτέρων
από embuji
Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα πλέον η μόνη λύση είναι ένα πραξικόπημα...όχι για το γήπεδο, όχι για τον ιβάν αλλά γιατί δεν γίνεται, δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπου νους ότι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της ελλάδος διοικείται από αυτήν την κλίκα.
Ευελπιστώ από αύριο κιόλας με μπροστάρηδες τους επιφανείς οπαδόυς ...
από navigator11
Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Εικάζω ότι προϋποτίθενται .... χαρμόσυνα χαμπέρια για την απόκτηση της ΚΑΕ από τον νέο sugar daddy, ώστε να βρουν θάρρος και να εμφανιστούν με λίγη αυτοπεποίθηση τα τσατσόνια του ΑΣ για να παίξουν το επόμενο δρώμενο.
Στα φρύδια μου παντελώς για αυτούς τους τύπους, να είμαι απολύτως ειλικρινής, αλλά ...
από gika
Παρ 17 Οκτ 2025, 00:47
Jump to forum
Jump to topic

Το γήπεδο δοσμένο είναι καθώς φαίνεται και απλά προσπαθούν να βρουν κάτι να το δικαιολογήσουν.

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τον Ιβαν να ανακοινώνει νέο γήπεδο στην έκταση που πήρε για το προπονητικό.
από Taseos
Παρ 17 Οκτ 2025, 06:47
Jump to forum
Jump to topic

Αρνούμαι να δεχτώ ότι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι δώσαν την τούμπα μας, κι εμείς κοιτάμε σαν χάνοι

Η σωστή έκφραση είναι προσπαθούν να δώσουν. Ακόμη και αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν από την αρχή το ξεκαθάριζαν. Μας ζητήθηκε, βρήκαμε αυτό υπογράψαμε. Αλλά δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο σύλλογος ...
από Cylon-4
Παρ 17 Οκτ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε νομιμο ΔΣ δεν μπορουν να κανουν.
Φοβουνται μηπως δεν τους βγουν ουτε εκει τα κουκια.
Γι αυτο χαρακτηρισαν την συναντηση ατυπο ΔΣ.
Ο Αλκης, ο κολλητος του Μπεκιαρης , η δικηγορος και ισως ακομη κανενας προσκυνημενος, να μετεθεσαν την συναντηση για την επομενη εβδομαδα.
Στην οποια θα παραβρεθουν ...
από DamoN
Παρ 17 Οκτ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Το τελευταίο σου αστεράκι ειδικά με έκανε να δω αστεράκια κανονικά
από Cylon-4
Παρ 17 Οκτ 2025, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Να πληροφορησει καποιος το καινουριο φυντανι, οτι οι καρτες φιλαθλου βγαινουν με πρωτοβουλια του εκαστοτε ερασιτεχνη.
Σε μας βεβαια τα μεσημερια κοιμουνται και δεν προλαβαινουν.
από Equalizer
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω, όταν είναι να διαψευστούν πληρωμές, τα αντανακλαστικά δουλεύουν σε χρόνο DT

Όταν ΟΛΟΙ ζητάνε μια ενημέρωση, απαντήσεις και διευκρινίσεις για το τι στο διάολο γίνεται, περνάνε οι βδομάδες με αφωνία

Όσο για τον εκπρόσωπο, το που μίλησε και το τι είπε, νομίζω ότι αρκούν από μόνα τους ως ...
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...

Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
από navigator11
Σάβ 18 Οκτ 2025, 00:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha

Μόλις τώρα το τελείωσα. ΑΡΧΗΓΟΣ επιπέδου και αξίας, από αθλητική και ανθρώπινη άποψη, του Μπάνε. Όσο θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω avatar. Αυτός ο κοντοπίθαρος κάγκουρας αντιπροσωπεύει τον δικό μου ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με ήθος και αξίες.
Ευγνωμοσύνη που ...
από DamoN
Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
από Mitsospaoki4
Δευ 20 Οκτ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Θέατρο του παραλόγου, vol 193209021..
Σαν τα μούτρα τους τα έχουν κάνει και δεν ξέρουν πως να τα μπαλώσουν.
από Odi
Τρί 21 Οκτ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Όσο περνάνε οι μέρες και όσο τρέχουν οι εξελίξεις, τόσο φαίνεται πως ό,τι κ αν είναι αυτό που έχουν υπογράψει με την πλευρά Μυστακίδη είναι δεσμευτικό.