Εγώ με τόση πίκρα κριτική δεν θα κάνω. Αυτά από αύριο.
Είναι τεράστια η πίκρα.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1502 εγγραφές
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Μπραβο γι αυτο που ζησαμε ΚΑΙ σημερα...Τεραστιο μπραβο...η υπομονη τελειωσε...στηριξαμε σαν τρελοι ( η μεγαλυτερη πλειοψηφια) κ σημερα ειδαμε αυτο...Ραζβαν ευχαριστουμε για ολα..Καλα κανεις κ φευγεις το καλοκαιρι...Ιβαν εσυ εχεις παρει απεριοριστη στηριξη...Επειδη πλεον δν μπορεις αλλο ( κ το ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειλικρινά τι λένε οι παίκτες?
Την Πεμπτη εμαθα απο παιχτη δανεικο οτι το κλιμα ειναι μπουρδελο κ οτι υπαρχει θεμα σοβαρο με λεφτα...οχι οτι ειναι απληρωτοι προς Θεου , αλλα η ομαδα αυτο θα ειναι κ του χρονου..κ οτι ο Ραζβαν τ καλοκαιρι θα φυγει μονος του...
ευχαριστώ για την απάντηση ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά η μουντζα και η μαυρίλα φέτος δεν έχουν προηγούμενο
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες δεν ξέρω τι εχει γινει φετος αληθεια...
Τραυματισμοί, αρρώστιες, θάνατοι, δολοφονίες...
Μια χαρά μωρή γα@@@λα τύχη. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ! ΜΙΑ!
Δεν αντέχεται αυτό φέτος αλήθεια. Δεν παλεύεται μάγκες.
Ο ΠΑΟΚ πάντα ηταν η το καταφύγιο μου απο την μαυρίλα της ζωής και φετος είναι η πρώτη ...
Τραυματισμοί, αρρώστιες, θάνατοι, δολοφονίες...
Μια χαρά μωρή γα@@@λα τύχη. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ! ΜΙΑ!
Δεν αντέχεται αυτό φέτος αλήθεια. Δεν παλεύεται μάγκες.
Ο ΠΑΟΚ πάντα ηταν η το καταφύγιο μου απο την μαυρίλα της ζωής και φετος είναι η πρώτη ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασίστ ο Καμαρά κ στο καπάκι τραυματισμός … πόσο ΠΑΟΚ
Σαν να σου λέει η τύχη … οοοοοχι δεν θα ισιώσεις
Σαν να σου λέει η τύχη … οοοοοχι δεν θα ισιώσεις
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Αλήθεια πονάω, αλλά συνάμα νιώθω, ότι το επόμενο ματς πρέπει να είμαι εκεί και να υποστηρίξω με όλη μου την ψυχή!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετρημένα κουκιά.
Ανάληψη ευθυνών και αυτοκριτική πίσω από κλειστές πόρτες.
Άμεσα. Ούτε να τελειώσουν τα play-offs, ούτε τίποτα.
Σαββίδης (και υιοί)-Gonchareva-Καρυπίδης-Lucescu-Vieirinha-Zivkovic σε ένα δωμάτιο και να μην πάνε για ύπνο μέχρι να βρουν τι φταίει και πώς αυτό μπορεί να διορθωθεί ...
Ανάληψη ευθυνών και αυτοκριτική πίσω από κλειστές πόρτες.
Άμεσα. Ούτε να τελειώσουν τα play-offs, ούτε τίποτα.
Σαββίδης (και υιοί)-Gonchareva-Καρυπίδης-Lucescu-Vieirinha-Zivkovic σε ένα δωμάτιο και να μην πάνε για ύπνο μέχρι να βρουν τι φταίει και πώς αυτό μπορεί να διορθωθεί ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω ήρεμα τα highlights και σκέφτομαι τους δόλιους τους παίκτες του Αστέρα, εκείνη τη μέρα που και μπάλα έπαιξαν και πήραν τα αρχίδια τους με τον Μανιάτη να κάνει τον τερματοφύλακα και τον Γιάχο τον σέντερ μπακ.
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
Και σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι και μαζί πόσο βλάκας νιώθω χρόνια τώρα για αυτή ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω ήρεμα τα highlights και σκέφτομαι τους δόλιους τους παίκτες του Αστέρα, εκείνη τη μέρα που και μπάλα έπαιξαν και πήραν τα αρχίδια τους με τον Μανιάτη να κάνει τον τερματοφύλακα και τον Γιάχο τον σέντερ μπακ.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μην μπορείς να κοιμηθείς, να ξυπνάς και να νιώθεις {άδειος} . Να σκέφτεσαι τι έφταιξε να διαβάζεις τις απόψεις των αλλων να μοιράζεσαι τα συναισθήματα της απώλειας ενός τίτλου.
Αποδειχτηκαμε και πάλι το πειραματόζωο των Ελλήνων διατητων και var.
Τέτοια καραγκιοζιλικα μόνο με Έλληνες διαιτητές ...
Αποδειχτηκαμε και πάλι το πειραματόζωο των Ελλήνων διατητων και var.
Τέτοια καραγκιοζιλικα μόνο με Έλληνες διαιτητές ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρις να θέλω να δικαιολογήσω την ομάδα μας θέλω να πω ότι χθες η ελληνική διαιτητική ομάδα ήταν κάκιστη.
Επίσης οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ήταν ηθοποιοί και αντισυναδελφικοι απέναντι στους δικούς μας.
Όταν θα έρθει η στιγμή να παίζεται η παραμονή σας στη κατηγορία και οι αντίπαλοι θα κάνουν τους ...
Επίσης οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ήταν ηθοποιοί και αντισυναδελφικοι απέναντι στους δικούς μας.
Όταν θα έρθει η στιγμή να παίζεται η παραμονή σας στη κατηγορία και οι αντίπαλοι θα κάνουν τους ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέναλτι είναιgeorge188 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:09 Είδα ξανά τη φάση νους με το χέρι, δεν το χρησιμοποιώ δεν δικαιολογία, πάλι θα χάναμε θεωρώ κάπως. Πώς διάολο αυτό το πράγμα δεν είναι πέναλτι ρε μαλακες, ούτε χέρι στήριξης υπάρχει κ είναι σε έκταση. Γαμω τον Παπαπέτρου κ όσους δέχτηκαν πάλι να παίξουμε τον μαλακα
- Κυρ 26 Απρ 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου κάνει εντύπωση που γράφει και ότι ο Λουτσέσκου είπε στους παίχτες ότι θα φύγει το καλοκαίρι. Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει ποτέ των ποτών, αυτοκτονία κανονική.
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατανοώ, φίλε, και την απογοήτευση, την ξενέρα, τον θυμό ενδεχομένως κλπ. Αυτή τη βουτυρομπεμπεδίστικη λογική του "φουτάνα όλα" και των άναρθρων κραυγών, ειδικά την ώρα που η ομάδα είναι εξακολουθητικά, για τους όποιους λόγους, συμπεριλαμβανομένων και δικών της λαθών και αστοχιών, στο τάρταρο εδώ ...