Αναζήτηση για περισσότερες από 1493 εγγραφές

Return

από gervasio artigas
Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

νικη επι της Ε.Ο με 4 σελιδες παραλειπομενα
Ουτε με τις Σερρες να παιζαμε
από Taseos
Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Περιέργως το γήπεδο είχε τελικά πολύ κόσμο με εξαίρεση την 8. Είμαστε τελικά πολλοί οι βλεμμενοι που κάνουμε τρελά σενάρια κι γουστάρουμε το χορτάρι
από PAOKevolution
Κυρ 10 Μάιος 2026, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Έαν σήμερα ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και η υπόθεση τίτλος είναι στα δικά μας πόδια, μη φοβάστε. Ό,τι είναι, είναι σήμερα. Αίμα κι άμμος. Πίστη στην ομάδα!
από Taseos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Τι κινηση ματ εκανες ρε κοουτς, εβγαλες Ζαφειρη και τελειωσες την ομαδα. Λες και στα 10 λεπτα κατι θ αλλαζε.
Οτι ναναι

Αφού μπήκε ο παικταρας ο Μπιάνκο ο αδικημένος, ο νέος Πίρλο

Και παικταράς να ήταν, αν θυμάσαι έναν παίκτη Μάιο μήνα μην περιμένεις ρυθμό. Ούτε θα βάλει τα πόδια του στην ...
από aivas19
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:38 Η ομαδα ξυπνησε.με.την αλλαγη οζντοεφ κ επαιξε. Πιο πριν ειχες εικονα κηφισιας. Λαθος διαβασμα ραζβαν

ΥΓ Ισπανε αντε κ γαμησου
Πολύ καλός Οζντόεφ
από Taseos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

2 χρόνια Μάκης γκαγκατσης. Δεν έχεις πάρει ούτε το φτύσιμο του. Μεγάλη επιτυχία για την καριέρα του. Μην ξεχάσουμε να τον βραβεύσουμε τον αδέκαστο
από Iznogoud4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ συνεχίζω να λέω ότι το κλάμα της Κούλας της έφερε πρωτάθλημα κι ας λέτε ό,τι θέλετε.

Πέρυσι έκαναν ντου στο λεωφορείο και τιμώρησαν τον Λουτσέσκου. Αν ήμασταν εμείς στη θέση τους θα τιμωρούμασταν πέρυσι (άρα πάπαλα Γιουρόπα) και θα είχαμε και μείον φέτος (άρα πάπαλα πρωτάθλημα). Αυτοί μας ...
από marsantos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Μεγαλη η αγωνία marsantos μου και δεν ξέρω πως να τη διαχειριστω :lol:

Sera καλησπέρα.
Εννοείται φίλε μου πως είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν συναισθήματα ανεπάρκειας, απογοήτευσης και ότι άλλο θες.
Προσωπικά δεν τα νιώθω σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να έχω ψυχολογία παραίτησης καθότι ως άνθρωπος ...
από paokovios1974
Τετ 13 Μάιος 2026, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Δεν θέλω να γρινιαξω οπότε θα το θέσω διπλωματικά...
Έχω την αίσθηση ότι η διαχείριση του Μειτε θα μπορούσε να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης για σήμερα
Κοινώς κάποιος πρέπει να καλύψει τα μηδενικά τρεξίματα του και ο Ζαφείρης λείπει
από geobila
Τετ 13 Μάιος 2026, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Μακαρι να γινει κανα θαυμα, ο μειτε να μη ποναει κ να παιξει σαν κανονικος παικτης. Δεν πιστευω στα θαυματα σε αυτο το κομματι της σεζον, ευχομαι να κανω λαθος μονο αυτο

ΥΓ. Ραζβαν σ αγαπω ρε μαλακα αλλα αυτη η φάση φετος με τον μπιάνκο έφτασε στα όρια της τρελας κ κάηκαν οι περισσότεροι στο ...
από nunies4
Τετ 13 Μάιος 2026, 19:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που σχεδόν κάθε Μάιο την βλέπεις και λες ότι χρειάζονται 10+ μεταγραφές. Και επειδή αυτό σίγουρα δεν είναι λογικό, πρέπει να μας προβληματίσει
από kokoblokos
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-αεκ 1-1,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα

Εγώ πάντως βλέπω από την αρχή του πρωταθλήματος τα αποτελέσματα μεταξύ των 3 ομάδων που διεκδίκησαν τον τίτλο φέρνουν αν δεν κανω λάθος στην πρώτη θεση τον ΠΑΟΚ. Χάσαμε το πρωτάθλημα από μπεους, από ατρομαχτους, και από τα τυριά που θα πέσουν στην β'. Και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον φετινό άθλιο ...
από Dimitrisou
Σάβ 16 Μάιος 2026, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD

van rooy έγραψε: Σάβ 16 Μάιος 2026, 13:01 Άντε και νικήσαμε....

Οι του 2018 κλέφτες τι θα κάνουν;

Συνήθως συμμαχούν.

Ποκ ενωμένο πάντα κερδισμένο.
Κοιτα ο γαυρος μπορει να τους κερδισει στα ισια.
Αλλα να δωσουν ματς στον γαυρο μεσα στην φιλαδελφεια στην φιεστα τους δυσκολο,θα το χτυπησουν στα ισια..
από Equalizer
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ντροπιαστική ισοπαλία και ΠΑΝΑΞΙΑ τρίτος ο ΠΑΟΚ σε μια χρονιά που ακόμα κι αν αυτοκτόνησε επίτηδες, δεν θα μπορούσε να το κάνει με πιο γελοίο τρόπο.

Ανάξιο σχολιασμού οτιδήποτε άλλο.

Απαράδεκτοι προπονητές και παίκτες.

Υγ. Απ την ώρα που βγήκε ο... χάλια Πέλκας, η ομάδα έκανε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μαλακίες.
από Kabamaru11
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Πρεπει να παρθουν σκληρες αποφασεις,δεν ξερω αν θα κρατησει η οχι προπονητη παικτες η παραγοντες,αλλα θελει ενα καλο ηλεκτροσοκ.