Η αναζήτηση βρήκε 764 εγγραφές

Return

από george188
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Το πλάνο για το Παλατάκι υπάρχει. Αύξηση χωρητικότητας από 8000 στις 10παρα. Από άποψη χωρητικότητας, είναι φανταστικό νούμερο για περιπτωση μη δημιουργίας νέου γηπέδου.

Είμαι επίσης βέβαιος πως εάν επέλθει η συμφωνία με τον. ΑΣ για την χρήση, ζητήματα καθαριότητα και αριθμός πορτών εισόδου θ ...
από george188
Δευ 11 Μάιος 2026, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

https://www.youtube.com/watch?v=QIoA6CC6qR0

Μονο 13 χρονια περασαν απ το πενταετες πλανο.

:lol: :lol:
τι παπάτζα έχουμε φάει!

E ναι φανταζομαι αυτο γενικοτερο ετσι? παπατζα οσα δεν εκανε, αλλα οσα εκανε στην ακρη. Αναγκη ειχε ο ιβαν ειδικα τοτε να σε κοροιδέψει, λες κ πρωτη φορα ...
από george188
Δευ 11 Μάιος 2026, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Βέβαια η μια διοίκηση κοντεύει δεκαπέντε χρόνια και η άλλη ούτε ένα έτος, αλλά οκ.

Το γεγονός βέβαια οτι στους πρώτους 6 μήνες, έχουμε ήδη καταγγελίες για διαπλοκή δεν το λες καλό οιωνό.

Ποια διαπλοκή; Βεζυρτζής και Οικονομιδης τάχθηκαν στο πλευρό του ΑΣ και κόντρα στον Μυστακίδη. Δεν ...
από george188
Δευ 11 Μάιος 2026, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα βγει ακρη παιδια εμεις εσεις κτλ. Η ανακοινωση αγαρμπη παντως, γραψε 5 λεξεις παραπανω κ το καλη επιτυχια ειναι αστειο. τεσπα προχωραμε στα επομενα, η ομονοια δεν θα επιτυχθεί στα κοντα, θα μαθουμε να ζουμε μ αυτο

ΥΓ. Aσχετο, τα φιλια μας στους ματάκηδες του X που το παιζουν ΠΑΟΚαρχες
από george188
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Νικο και Αντωνη τελικα οσο παει κ πιο κατω, δεν υπαρχει πάτος.
από george188
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Στο Χ ανοιχτα τα σχόλια, στο fb ζοριζονται τα παιδια
από george188
Τρί 12 Μάιος 2026, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Fireman 4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 19:34
Mirko έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:58
Parolos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:50

Άλλοι άφησαν μπηχτες. Αυτοί που έφυγαν. Όχι εγώ.

Πολύ ευθικτος είσαι πάντως..
Δεν ειμαι ευθικτος, απλα βγαζουμε τα ματακια μας μονοι μας αντι να συζηταμε για τα της καε.
Πάντως στο X που ανεβάζεις ως peja8 είσαι πιο προκλητικός
O λευτεριά στον ΠΑΟΚ είναι?😂😂
από george188
Τετ 13 Μάιος 2026, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Σε λίγο θα βγάλετε τον Ιβάν αγαπημένο της ΝΔ, λες κ τα προηγούμενα χρόνια σε άλλο πλανήτη ζούσαμε, φτάνει ημαρτον
από george188
Τετ 13 Μάιος 2026, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Leonardo10 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 10:46 Καλά τα λέτε, αντε να μπω λίγο στο sdna να διαβάσω για κατσαρίδες, τον μπασκετικό ΠΑΟΚ που κάνει τριγωνικές συναλλαγές για να εξαγοράσει την ΕΟΚ, κάνα ξέπλυμα του dpg και τα επόμενα πλάνα του επτάστερου.
Ο Ιβάν ανεβάζει τα άρθρα κάθε βράδυ πριν τον υπνο
από george188
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Με.την ολική αναδόμηση του ρόστερ , σίγουρα φέτος θα ακούσουμε πολλές φήμες και θα έχει συζήτηση μεγάλη μέχρι να κλείσει το ρόστερ. Επιτέλους μετά από πολλά πέτρινα χρόνια θα συζητάμε και θα διαφωνούμε για παίκτες αξίας κ όχι για παίκτες από πρωτάθλημα Σουηδίας κ πάει λέγοντας
από george188
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-αεκ 1-1,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα

Μοιρασμένο ματς, η ομάδα φανερά καμμένη. Ποιότητα πολύ αλλά το σώμα δεν ακούει. Οι φάσεις μας βγήκαν από ωραίο συνδυαστικό, Έλα ντε όμως που δεν υπάρχουν δυνάμεις από τους περισσότερους.
ΥΓ ραζβαν τον εκθέτεις τον μειτε χωρίς λόγο. Οποιος ήταν γήπεδο κ είδε τη φάση του (ο άνθρωπος σε κάποια σημεία ...
από george188
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Κουμπώνει στα θέλω του προπονητή κ με το παραπάνω. Εγώ τον θέλω. Στα αρνητικά οι πολλοί τραυματισμοί του, βέβαια ποιος δεν έβγαλε φέτος..
από george188
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:04 Νικο και Αντωνη τελικα οσο παει κ πιο κατω, δεν υπαρχει πάτος.
Το δίδυμο επιβεβαιώνει και σήμερα ότι όντως δεν υπάρχει πάτος.. keep going Αντώνη, κάποτε σε είχα κ σε εκτίμηση