Η αναζήτηση βρήκε 478 εγγραφές
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το γήπεδο έχει δοθεί στον μυστακιδη. Το τι εξελιξεις θα φέρει αυτό άγνωστο
Βιαζεσαι
Ουτε κοτετσι δεν χτίζεται ετσι.
Ακολουθούν πολλα επεισόδια.
Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν επεισοδια απλα βλεπω/ξερω και απο 2-3 πραματα που εχω μαθει που παει το εργο. Και να μην ηξερα παλι φαινεται το τι θελουν ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξυπνησαμε αργα @Montrealiotis στα του ΑΣ και βαζω κ τον εαυτο μου μεσα. Το τι μπορουσε να γινει (και ηδη γινεται) δνε το σκεφτηκαμε κ αφησαμε σε ενα παρεακι να παιρνει αποφάσεις χωρις να λογαριαζει το τι θελει η πλατιά μαζα. Μόνο θεσμικά γυριζει αυτο, δεν ξερω καν τι μπορει να κανει η παε
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Τουλαχιστον αυτο το τμημα ξεκινησε καλα
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Φερτε εναν ισπανο/γερμανο οποιονδηποτε προπονητη που να εχει δουλεψει σε αναπτυξιακες ομάδες ώστε να καθισει και να δουλεψει την ομάδα. Δεν γινεται ετσι
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Στο πρώτο ματς είχες το ίδιο θέμα στη πίεση με χαφ Ζαφείρη κουρμπελη. Κουρμπελης δεν ζητάει τη μπάλα ούτε απο τον ανιψιό του για να παίξουν μήλα κ πας σε ομάδα που πιέζει κ τον ξαναβάζεις κ μένεις με ενα χαφ πρακτικά.
ΥΓ Νταμπιζα μας ζαλισες ήμαρτον
ΥΓ Νταμπιζα μας ζαλισες ήμαρτον
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο 60 και δεν έχει κάνει αλλαγή ενώ είναι 3-0 το ματς. Μιλάμε για παράνοια
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανενας γιοβανοβιτς δεν τους βρηκε αυτους, σιγουρα ηταν στη διαδικασια του να τους ψησει.. μεχρι εκει
- Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
- Τετ 15 Οκτ 2025, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο, τιποτα λιγοτερο
- Τετ 15 Οκτ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση. Το γηπεδο θα περασει απο ΓΣ των μελων.
Για να περασει απο ΓΣ πρέπει αρχικα να παει σε ΓΣ. Και η ΓΣ αυτη τη στιγμη εχει συγκεκριμενη πλειοψηφια απο συγκεκριμενο χωριό απο τη στιγμη κιολας που εχουν ψιλοπαγωσει οι εγγραφες. Είχαν παγωσει βασικα μην τους αδικω, μπορει ...
- Τετ 15 Οκτ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τετει-Παντελιδης πακετο στο βαζελο με πανω απο 3εκ ευρω...
Ελα παμε τωρα οργανωμενα να τους απαξιωσουμε...
Ποιος Τετει μωρε.με τον Τετει θα παρεις πρωταθλημα???
Εξαλου ο ΠΑΟΚ δεν τον ηθελε πραγματικα,ψεματα γραφανε οι δημοσιογραφοι για να παρουσιασουν σαν επιτυχια την μεταγραφη του στον βαζελο και ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τελης δεν θα είναι πλέον ο τσιγγουρας δισεκατομυριουχος που μας έγραφε στα παπαρια του τόσα χρόνια οικονομικών προβλημάτων και δεν έδινε μισή χορηγία σε κανένα τμήμα αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, οπότε το χάπι θα είναι πιο εύκολο να το καταπιεί ο οπαδός του καναπέ ή μη ενεργός φίλαθλος της ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε επομενο τονο θα διαβασουμε για τσετσενο (το ειπε πανω κατω) οπως διαβαζαμε τοσα χρονια απο σκουληκια, χανουμια και γαυρους. Μου γυριζουν τα αντερα με τα ρατσιστικα ποσο μαλλον οταν απευθυνονται σε ανθρωπο της οικογενειας του ΠΑΟΚ
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ειπε και ο navi, νομιζω οτι περιμενουν ανακοινωσεις για τη ΚΑΕ
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 00:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς βγήκε και το ντοκιμαντέρ του αντρέ (οπως ειπε και ο trouman) για να θυμηθούμε λιγο τι ειναι ΠΑΟΚ. Μετά μπηκα paokmania και επέστρεψα σ αυτη τη γαμημένη καθημερινότητα που μας τρώει τη ψυχή το τελευταιο διαστημα. Αι σιχτιρ πια