Η αναζήτηση βρήκε 343 εγγραφές

Return

από george188
Τετ 03 Σεπ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μιας και τις διαδικασιες για τα οικονομικα τις ξερω (αυτο σπουδασα κ σ αυτο εργαζομαι) μπορω να σας πω 2-3 πραματα.
1) Ο οικονομικος ελεγχος αν ειναι αναλυτικος δεν τελειωνει σε μια δυο μερες, ουτε καν σε μια βδομαδα. Αν βιαζονται και δεν τα κανουν ολα αναλυτικα τοτε ισως σε 1-2 βδομαδες τελειωσει ...
από george188
Τετ 03 Σεπ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

nunies4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 17:16 Στα τελευταία ποστ σχεδόν διακρίνεις την ικανοποίηση που δεν ήρθε φορ γιατί έστω και στο παρά ένα δικαιώθηκαν κάποιες παγιωμένες απόψεις
Δεν θα αλλαξει ποτε αυτο, θα δεις τι θα γινει και στη πρωτη στραβη
από george188
Τετ 03 Σεπ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Τρεις ώρες δεν μπηκα και έγινε το σωσε. Τα πραγματα ειναι απλα, κανεις δεν θελει το μπασκετ στην αφάνεια για τα "ματια" του ιβαν. Ισα ισα, αν μπορει ο τελης να το παρει και να το απογειώσει στα ουρανια θα είμαστε. Η επιφυλακτικότητα πολλων παιδιών εχει να κανει με τις εξελίξεις το τελευταιο 3μηνο ...
από george188
Τετ 03 Σεπ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν εχει λογο ο ιβαν να κανει κατι τετοιο, μονο χαμενος θα βγει κ ο ιδιος και η ομάδα. Απο εκει και επειτα εγω το χω ξαναπει, προ τετελεσμενων ειμαστε, το γηπεδο έχει ήδη δωθεί. Απλα δεν εχουν τα @@ να το πουν
από george188
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:01
Jump to forum
Jump to topic

Εξαφανισμένος δεν ήταν επειδή βαριόταν πάντως joshua.
Τεσπα τουιτερ πάει να γίνει εδώ μέσα και δεν έχω το στομάχι να το παρακολουθήσω, εμπιστοσύνη στο χατζοπουλο οτι η μετάβαση θα γίνει ομαλά. Καλή συνέχεια σε όλους εδώ μεσα
από george188
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ special γιατι παιζεις με τις εντυπωσεις. Απο το 2012 εδω ειναι ΑΥΤΟΣ και ΕΔΕΙΞΕ, δηλαδη ρε παιδια θα χαθει η μπαλα
από george188
Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Μιλας για το 2006 και παιζω εγω με τις εντυπωσεις? δεν ηξερα οτι δουλευομαστε και μεταξυ μας. Ο ερασιτεχνης δεν μεταβιβαζει σε κανεναν κανενα γηπεδο, τη χρηση παραχωρει, δεν εχει δικαιωμα για κατι αλλο. Ευχαριστω για τα υπολοιπα
από george188
Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:05 Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει το δικαίωμα ή δεν υπάρχει τρόπος για να γίνει αυτό που λες;

Γιατί εγώ έχω την αίσθηση, ότι η τζάμπα Σοφιά, πέρασε στα χέρια του καβούρια ως ιδιοκτησία;
Δεν ζηταει κανεις μεταβιβαση γηπεδου, δεν γινεται. Τη χρηση του γηπεδου εχει και η ΠΑΕ ΑΕΚ
από george188
Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Σε ευχαριστώ συνονόματε george, ετοιμος ημουν να κανω επικολληση αυτο το σημείο για να μαθουμε νέα απο τους ανεπισημους εκπροσώπους τυπου του τελη
από george188
Παρ 05 Σεπ 2025, 09:16
Jump to forum
Jump to topic

@Billpaok666 Διαφωνω σχεδον σε ολα αλλα σεβαστες οι αποψεις σου, αυτο περι προβατων δεν το κοβουμε λιγο? δεν κατλααβαινεις δηλαδη ποσο προσβλητικο ειναι να αποκαλεις προβατα συνοπαδους? μπορω με αλλα γεγονοτα να κανω κ γω το ιδιο αλλα δεν βγαζει καπου, χαλαρωστε λιγο
από george188
Παρ 05 Σεπ 2025, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είστε εξουσιοδοτημένος (-η) να αναγνώσετε αυτή τη Δ. Συζήτηση.
από george188
Παρ 05 Σεπ 2025, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού ...
από george188
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

O χατζοπουλος μίλησε κ για ενδιαφέρον απο Αμερική πριν λίγο
από george188
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Ψέματα ο Χατζόπουλος εννοείται, λίγο τσίπα
από george188
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι να οριστικοποιηθεί κάτι νομίζω δεν χρειάζονται καν δηλώσεις ώστε να μη καεί οποιαδήποτε προοπτική. Ξαναλέω προτιμώ κάποιον που τα παράπονα μ θα τα ακούσει άμεσα και όχι κάποιον στην άλλη άκρη του κόσμου