Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές

Return

από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Μπαμ μπουμ πάταγος. Κλείνει και Απετένοκ ο ΠΑΟΚ.
από dragon
Τρί 02 Σεπ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:44 Ούτε Μπρεθγουειτ θέλω, ούτε Μοπέ

Ξέρω, σας σόκαρα
Τσαλοφ, εσυ εισαι?
από Odi
Τρί 02 Σεπ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:44 Ούτε Μπρεθγουειτ θέλω, ούτε Μοπέ

Ξέρω, σας σόκαρα
Ιδανικά μια πώληση ντελια τελευταία στιγμή, ενεργοποίηση Μουργκ και επαναφορά Σαματα.

Ξέρουμε.
από blackzi
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι ενθουσιαστήκαμε και κάναμε όνειρα με παίκτες, αλλά νομίζω πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Η υπέρβαση έγινε ήδη με τον Ζαφείρη. Έναν κανονικό φορ θέλουμε στη θέση του Τσάλοφ. Ωραία θα ήταν να λεγόταν Μοπάι, αλλά ας λέγεται και Βάργκας. Τουλάχιστον θα έχεις 2 κανονικά φορ.
από WestBlock4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι πιστεύω πως ο Τσαλοφ σαν δεύτερος θα απελευθερωθεί και θα προσφέρει. Αν όντως γεννήσει με το καλό θα είναι ήρεμος. Δε μπορεί να ξέχασε τη μπάλα (θέλω να πιστεύω). Αριστερά πιστεύω ότι είμαστε κάπως πιο σφιχτά αφού δεν έχουμε παίχτη για τον ασβέστη και εκεί θα ήθελα κάτι καλύτερο από το ...
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον ηρθε η ωρα..εγω ειχα μαθει για Μιτροβιτς..του διναμε πολυ καλα λεφτα ( μακραν του δευτερου το μεγαλυτερο συμβολαιο θα ειχε οβερ 3 μυρια ).. οπως σας ειχα πει ο Γιωργης ηθελε ενα τεραστιο μπαμ..υπηρξε επαφη...Καναμε προταση κ εμεις κ ο βαζελος αλλα αυτος δεν ψηνοταν για Ελλαδα...τα λεφτα δεν ...
από WestBlock4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά είναι η ομάδα , δουλίτσα τώρα στις προπονήσεις και τα ξαναλέμε το χειμώνα.

ΥΓ : Παίκτες σαν το Μίτροβιτς δε τους ζηλεύω. Προτιμώ το τίποτα και το προοδευτικό χτίσιμο της ομάδας παρά τεράστια συμβόλαια σε -μάλλον- παλαίμαχους συνταξιούχους.

Πως βλέπετε ολοι ότι είμαστε μια χαρά με ...
από MagdiTolba
Πέμ 04 Σεπ 2025, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Εχουμε και Καραγεωργίου, πλαν μπι
από Γερασίμου
Σάβ 06 Σεπ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Νικολακόπουλος στο gazzetta για τον Καρέτσα:
"Σε ένα σύνολο 50 συμμετοχών (εκ των οποίων οι περισσότερες σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας) έχει με την Γκενκ τρία γκολ κι έξι ασίστ (εκ των οποίων οι δύο σε ματς Κυπέλλου). Παρότι όχι ευκαταφρόνητη, δεν την λες και η καλύτερη για επιθετικό". Και συνεχίζει ...
από Cylon-4
Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ Κ15 2025-26

"Στον τελικό του Universal Youth Cup, που διεξάγεται στην πόλη Ντίνγκαν της Κίνας προκρίθηκε η νέα μας Κ15, της σεζόν 2025-26. Η ομάδα των Δημητριάδη και Βασιλάκου κέρδισε 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα με γκολ του Κακάλη (είχε και τέσσερα δοκάρια ο ΠΑΟΚ, τρία με τον Κακάλη, ένα με τον Σίμο)».

:pano:
από Cylon-4
Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ Κ15 2025-26

Στον τελικο συντριψαμε 4-0 την Μπρυζ και κατακτησαμε το τροπαιο.

ΠΑΟΚΑΡΑ και στην Κινα.
από palok
Τρί 02 Σεπ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

αυτά είναι που πρέπει να δουν (εφόσον σήμερα γίνει πρόταση αγοράς): πότε θα γίνει η πλήρης αποπληρωμή των χρεών, τί μπάτζετ θα έχει η ομάδα και από πότε, πώς θα αλλάξει το μίζερο (απέξω) γήπεδο, κλπ. ό,τι περίπου εξασφάλισαν (?) οι δίπλα με τον λαλούμπου.
από kataramenos5
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ρε Θαναση ο Τελης ο Μυστακιδης που ναι και ΠΑΟΚτσακι δραστηριοποιειται εντονα στην πολη τελευταια.
Κτίριο 3.800 τμ δωρεα στο Ανατολια εκανε ,δε κανεις καμια κρουση μπας και παρουμε καμια χορηγια πχ για την Αegean Baltic Bank που αγορασε προσφατα και λογικα θα θελει να διαφημισει? Τι καλυτερο και ...