Η αναζήτηση βρήκε 831 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Δευ 09 Μαρ 2026, 01:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

marsantos Θα δυσκολευτουν κ οι 2 απεναντι στον βαζελο,ιδιως η αεκ που πιστευει οτι του εχει παρει τον αερα,θα φαει μεγαλη σφαλιαρα.

Και οι 3 τους γενικα εχουν χτυπητες αδυναμιες με τις οποιες ευκολα -αν ειμαστε κομπλε κ σε φορμα- τους κερδιζουμε.

Για 1926 λογους,το πρωταθλημα κ το κυπελλο ειναι ...
από van rooy
Τρί 10 Μαρ 2026, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

<<<<<<<<<<<<<<<<<ΠΑΟΚ: Έφτασε τα επτά συνεχόμενα ντέρμπι με ανέπαφη εστία>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μην αναφέρω απο την 4αδα των πλει οφ την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara ...
από Mitsospaoki4
Παρ 13 Μαρ 2026, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο άρρωστοι είστε κάποιοι;
Πόσο αίμα πρέπει να χυθεί ακόμα για τέτοιες μαλακίες;;

ΦΤΑΝΕΙ
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί πέφτετε από τα σύννεφα; Άλλοι μεγάλωσαν τα παιδιά τους σε εικονικούς κόσμους που σκοτώνεις κάποιον και αναστενεται στις παιχνιδομηχανές; Άλλοι δείχνουν με το δάκτυλο τους γείτονες ενώ είναι τα ίδια σκατα; Γιατί τετοια υποκρισία ; Καθρέφτης είναι μάγκες. Και άλλες γενιές μεγάλωσαν αλλά δεν ...
από Sera4
Παρ 13 Μαρ 2026, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβώς αυτό Taseo, θερίζουμε ότι σπέρνουμε. Αυτά που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα μιας κοινωνίας, που πλέον ο σεβασμός και η παιδεία θεωρούνται εγκλήματα. Διαπαιδαγώγηση, γονείς, σχολεία όλα κάτω από το 0. Οι νέες γενιές μόνο χειρότερες γίνονται.

Η επιλεκτική όμως στοχοποίηση είναι για ακόμα μια φορά ...
από Maurice_Escargot
Παρ 13 Μαρ 2026, 09:02
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι απλα ξυπναμε ενα πρωι και διαβαζουμε για δολοφονια στην Καλαμαρια, μπροστα στα ματια κατοικων. Ακομη ενας θανατος, η βια και το αιμα δεν σταματανε. Αρρωστημενος οπαδισμος, κατακαθια γονεις, παραγοντες και media υποκινητες βιας και πολωσης αντιληψεων.

Τι να πουν οι γονεις που χανουν τα παιδια ...
από chrisg4
Παρ 13 Μαρ 2026, 09:15
Jump to forum
Jump to topic

Κι αυτό με τους κακούς γονείς συζητήσιμο είναι . Ζούμε σε μια εποχή που υπάρχουν οικογένειες που οι γονείς δουλεύουν 12ωρα για να επιβιώσουν και τα παιδιά μεγαλώνουν στον αυτόματο. Είναι πολύ πιο σύνθετο το πρόβλημα από το ότι απλά υπάρχουν αδιάφοροι γονείς πλέον .
από Taseos
Παρ 13 Μαρ 2026, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ενημερώσω απλά ότι υπάρχει γεννια που μεγάλωσε με την μάνα της και τον πατέρα της από τις 4 το πρωί να σπάνε καπνά στα χωράφια να τρώνε μεσημεριανό στα χωράφια και οι μπόμπιρες να είναι στην γιαγιά ή στην γειτόνισσα και έπαιζαν όλη μέρα στο δρόμο και έπαιζαν τζαμί.τωρα η μάνα είναι στο ...
από Special 4
Παρ 13 Μαρ 2026, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομίζω ότι πρέπει να αναβάλλονται αγωνιστικές για τέτοια θέματα.
Δηλαδή αν αναβληθεί ένα παιχνίδι σε ένα άθλημα , το παιδί που πέθανε θα γυρίσει πίσω;

Πολύ υποκριτική οπτική.

Η μπάλα είναι ένα παιχνίδι , δεν έχει καμία σχέση με το πόλεμο που γίνεται στους δρόμους και τη πληρώνουν όλοι ...
από Special 4
Παρ 13 Μαρ 2026, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεκτά αυτά που λέτε.
Δεν διαφωνώ σε κάτι.

Εγω θεωρώ οτι είναι καλό να αναβληθεί ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο αυριανό παιχνίδι στο μπάσκετ, για τους λόγους που προανέφερα στο παραπάνω ποστ.

Αλλά έτσι το βλέπω εγώ, δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο ή είναι η άποψή μου σωστή.
Πάντως αν γίνει το παιχνίδι, που ...
από eorptol1
Παρ 13 Μαρ 2026, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Οπαδικό είναι ρε φίλε μην ακούς παπαριές εδώ και καιρό Καλαμαριά γίνονται διάφορες επιθέσεις σε οπαδούς του ΠΑΟΚ ... επειδή πληθυσμιακά είναι πλέον πολλοί εκεί και ενοχλούν κάποιους
από navigator11
Παρ 20 Μαρ 2026, 10:59
Jump to forum
Jump to topic

Για κλαμπ δεν ξέρω, δεν έχω πεισθεί μέχρι στιγμής. Τον χαρακτηρισμό πάμπ σίγουρα πάντως τον χαρίζω στην Α4.
από Γερασίμου
Κυρ 22 Μαρ 2026, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Ένα μήνα έχει να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα η Leeds. Εντάξει, είχε και κόντρα διαιτησίες σε 2-3 ματς όπως παραδέχθηκε και η Ομοσπονδία διαιτητών της Αγγλίας, αλλά αυτό δεν φτάνει. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξει ο Φάρκε στην ομάδα, γιατί αρχίζει να μπλέκει σε περιπέτειες εκεί που την παραμονή την ...
από Cylon-4
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026

Την προσεχη Κυριακη στην Τουμπα με τις χαρτινες......
από PaokCuba4
Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Σε λιγότερο από 2 ώρες ξεκινάει η αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον ΠΑΟΚ.

Παιχνίδι που θα παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΣΑΠ!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!