Η αναζήτηση βρήκε 251 εγγραφές

Return

από nkoss
Τετ 20 Μάιος 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Απευθύνομαι στον αδελφό doomlord.
Doomlord, άσε ένα κινητό ρε φίλε να σε καλούμε σε μια ώρα ανάγκης. Να, τώρα παίζει τελικός ουεφα και δε ξερουμε ποιον να υποστηρίξουμε. Πάει. Χαλασε το βραδυ μας.
από nkoss
Παρ 22 Μάιος 2026, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Παιδιά. Δεν θυμάμαι λάθος. Και στο κλεμμένο του 2018 φωνάζαν ότι το πήρανε κόντρα σε όλους και σε όλα. Ειναι σιχαμένοι.
από nkoss
Παρ 22 Μάιος 2026, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Analytics

Εισαι ο Maklord από εδώ και πέρα.
Μπορείς να βάλεις και ένα γράφημα με τις ψήφους από τη ψηφοφορία mvp κάθε αγώνα από το paokmania, αν είναι εύκολο.
Ή σε συνεργασία με το paokmania να βάζεις διάφορες ψηφοφορίες και να συλλέγονται στοιχεία με την άποψη του κόσμου.
Εγώ ας πούμε έχω την αίσθηση για ...
από nkoss
Σάβ 23 Μάιος 2026, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Analytics

Maklaz,δεν πιστεύω τώρα να περιμένεις να βγαίνουμε ένας ένας να σε εκθειάζουμε. Εννοούνται τα συγχαρητήρια και τα χίλια ευχαριστώ από όλους.
Και αληθινά ευχαριστώ. Όχι σαν τα ευχαριστώ στο Σαββίδη, που λέμε ότι εννοούνται, αλλά μετά τον κράζουμε σαν αποτυχημένο.
Υ.γ. Αυτό το τελευταίο ήταν ...
από nkoss
Σάβ 23 Μάιος 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ενώ άμα αλλάξουμε προπονητή θα του δώσουμε ευκαιρία να δουλέψει και δεν θα τον κράζουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο.
από nkoss
Κυρ 24 Μάιος 2026, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Θεωρώ ότι αν ο παίκτης, με το πρόβλημα που έχει, παρουσιάσει παρόμοια εικόνα και του χρόνου, δηλαδή καλή μπάλα για 3-4 μήνες και την κρίσιμη εποχή (Μάρτιος - Μάιος) να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν έχει νόημα να κτιστεί ο ΠΑΟΚ του 2026-27 επάνω του.
Πρέπει να κτιστεί ο ΠΑΟΚ χωρίς Meite ...
από nkoss
Τετ 27 Μάιος 2026, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ρε max. Όλοι αναγνωρίζουν την προσφορά της οικογένειας και όλοι αναγνωρίζουν ότι γίνονται λάθη στη διαχείριση. Το παράδοξο είναι ο τρόπος έκφρασης της 2ης πλευράς που αναφέρεις. Εκφράζονται σαν να μην αισθάνονται ευγνωμοσύνη. Οπότε η 1η πλευρά ασχολείται αποκλειστικά με την "επαναφορά σε τάξη" της ...
από nkoss
Τετ 27 Μάιος 2026, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Tsou, " ...ορατές από όλους άρρωστες παθογένειες της κακοδιοίκησης του οργανισμού ΠΑΟΚ... " ???
Εγώ αν ήμουν Τέλης και διάβαζα αυτό θα αποσυρόμουν σήμερα κιόλας από την ΚΑΕ. Να κάτσω δηλαδή να ξηλώσω την παράγκα, να φτιάξω ακαδημίες, προπονητικά, να πάρω τίτλους, να με χλευάζουν οι εχθροί, να με ...
από nkoss
Τετ 27 Μάιος 2026, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ δεν μεγάλωσε μόνο επειδή έγιναν μεταγραφές και ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε επειδή καθάρισε την παράγκα ο Ιβάν. Τα έβαλε με Μαρινάκη και Μελισσανίδη και τους έκοψε το χέρι. Με δισεκατομυριούχο που θα ήθελε να κρατάει τις ισορροπίες θα ήμασταν δύσκολα. Μερικά κυπελάκια το πολύ.
από nkoss
Τετ 27 Μάιος 2026, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Στην ίδια ουρά μπαίναν όλοι. Επενδυτές και πιστωτές που τους χρωστούσαμε, εναλλάξ.
από nkoss
Τετ 27 Μάιος 2026, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Είναι ωραία η κουβέντα που ανοίξαμε. Να προσθέσω το εξής για τους λάτρεις των υποθετικών σεναρίων.
Ας πούμε ότι ο Ιβάν ήρθε για να εξυπηρετήσει κάποιο σκοπό στον ΠΑΟΚ. Γεωπολιτικό ας πούμε. Σταμάτησε να υφίσταται αυτός ο σκοπός? Όχι. Προβλέπεται να εκλείψει σύντομα? Όχι.
Είναι αρκετό για την ...
από nkoss
Τετ 27 Μάιος 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Το περσινό μςταγραφικο μοντέλο εμένα μου άρεσε. Κύλησε μια χαρά. Ας κρατήσουμε το ίδιο, αλλά με μεγαλύτερο μπατζετ.
από nkoss
Τετ 27 Μάιος 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Πολλές ξεχασμένες αλήθειες γράφτηκαν σήμερα. Εχει ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς το νήμα από το πρωί.
από nkoss
Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 28/05, 18:00, ΕΡΤ2

paokpantou έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:01 Το τρίποντο του Μουρ έγινε δίποντο όποτε πάρε την παράταση αλλιώς θα είχαμε νίκη τώρα
Και το φάουλ στο τελευταίο καλάθι μας πνίγηκε. 200% η σφαγή
από nkoss
Τρί 02 Ιουν 2026, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς φίλε, δεν λέω ότι ο Μυστακίδης είναι ο Θεός, ή ότι ήρθε να μας σώσει από τον κακό Ιβάν.
Ούτε τον ξέρουμε, ούτε μας ξέρει, σωστά δεν μας συστήθηκε και περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει στον σύλλογο και τι ρόλο παίζει.
Δεν μπορεί να εξομοιωθεί, ακόμα ακόμα να συγκριθεί με τον Ιβάν.

Αλλά ...