Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τι θα βλέπουμε όταν έρθει καί ο ΖΖΖαφειρης στην παρέα; 

- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Θα πω ότι είπα και για τον κολομβιανο χαφ.
Παίκτες με τυρόπιτα στον εγκέφαλο ΔΕΝ τους θέλω. Θέλω ΕΞΥΠΝΟΥΣ παίκτες να βλέπουν μακριά. Ο μάπας δεν μου κάνει.
Και στην τελική, ΔΕΝ καίγομαι για φορ χαμαλη του Γιακουμακη.
Παίκτες με τυρόπιτα στον εγκέφαλο ΔΕΝ τους θέλω. Θέλω ΕΞΥΠΝΟΥΣ παίκτες να βλέπουν μακριά. Ο μάπας δεν μου κάνει.
Και στην τελική, ΔΕΝ καίγομαι για φορ χαμαλη του Γιακουμακη.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Άρα, όλοι θα κριθούν σε βάθος χρόνου, όλοι.
Ποιος ο λόγος να μιζεριαζουμε από τώρα.
Υπάρχει λόγος;
Ποιος ο λόγος να μιζεριαζουμε από τώρα.
Υπάρχει λόγος;
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Εάν με αυτό το ροστερ ρε Λουτσεσκου χάνεις από το λιβάδι του κομποτη με ποδοσφαιρικό διασυρμό , τι θα έκανες με το ροστερ του λεβαδιακου...
Μηδέν προετοιμασία στα παιχνίδια, οι παίκτες εδώ και 7 χρόνια προσπαθούν να παίξουν το μοναδικό σύστημα που γνωρίζεις μόνο εσύ, και δεν τα καταφέρνουν...
Δεν ...
Μηδέν προετοιμασία στα παιχνίδια, οι παίκτες εδώ και 7 χρόνια προσπαθούν να παίξουν το μοναδικό σύστημα που γνωρίζεις μόνο εσύ, και δεν τα καταφέρνουν...
Δεν ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
...μεταγραφές έγιναν, το ότι είναι στον πάγκο και στην εξέδρα φταίει άλλος...
βέβαια και το χρήμα έπεσε, αλλά δεν φτανει για να κερδίσεις τα χωριά της επαρχίας στην ΣΛ...
αλλά μην στεναχωριέσαι ρε φίλε, οι ομάδες του στρατηγού ρολαρουν παντα απο τον Νοέμβρη και μετά...πρωτάθλημα και φέτος θα παρουμε ...
βέβαια και το χρήμα έπεσε, αλλά δεν φτανει για να κερδίσεις τα χωριά της επαρχίας στην ΣΛ...
αλλά μην στεναχωριέσαι ρε φίλε, οι ομάδες του στρατηγού ρολαρουν παντα απο τον Νοέμβρη και μετά...πρωτάθλημα και φέτος θα παρουμε ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
...μεταγραφές έγιναν, το ότι είναι στον πάγκο και στην εξέδρα φταίει άλλος...
Ηρθε και ο Θυμιανης περυσι νομιζω. Ο Pena, ο ΤΕΡΜΑΤΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ. Ηρθαν πολλοι, αξιζουν να παιξουν επειδη ηρθαν;
δες λίγο την χρηματιστηριακη αξία των παικτων μας και τα συμβόλαια τους και σύγκρινε τα με αυτα του ...