Η αναζήτηση βρήκε 34 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Fuck logic καταστάσεις ζούμε αυτές τις μέρες αλλά καλύτερα αυτό πάρα να μιλάμε 1 μήνα για τον Κεντιρα...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
μην με κάνετε έτσι, πήγα και στην εκκλησία, μετέλαβα, μην με ξεσηκώνετε
ποιος τσάλοφ κι άλλη ευκαιρία ρε παιδιά
παίχτης που δεν κάνει τίποτα σε υψηλό βαθμό?
άμα φτάσουμε να λέμε "εντάξει, πιέζει τουλάχιστον", ε ας πάρουν εμένα, κι εγώ θα τρέχω χωρίς να παίρνω 1 μύριο
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΟΡ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ
ποιος τσάλοφ κι άλλη ευκαιρία ρε παιδιά
παίχτης που δεν κάνει τίποτα σε υψηλό βαθμό?
άμα φτάσουμε να λέμε "εντάξει, πιέζει τουλάχιστον", ε ας πάρουν εμένα, κι εγώ θα τρέχω χωρίς να παίρνω 1 μύριο
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΟΡ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Το απόγευμα έμαθα κάτι για Ζαφειρη αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο, όταν μου επιβεβαιωθεί το σκάω.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:06 Blackzone βλέπω μέσα είσαι. Μήπως έχεις τίποτα επί του πιεστηρίου???
- Δευ 18 Αύγ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Τετοιο ρολερ κοαστερ συναισθηματων ουτε στο ματζικ παρκ
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Κεντιρα στην σασουολο δανεικος
Λοκονγκα στο Αμβουργο με 300 κ
Τσολακ ελευθερος (
)
Ραμπιο με 9 εκ στην μιλαν (τα διναμε ανετα
)
Μπελοτι στην καλιαρι
Λοκονγκα στο Αμβουργο με 300 κ
Τσολακ ελευθερος (
Ραμπιο με 9 εκ στην μιλαν (τα διναμε ανετα
Μπελοτι στην καλιαρι
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το 2007 είναι ο μύθου , είναι 19-20 με φοβερή σωματοδομή και έχει άλλους 6-7 μήνες για να ετοιμαστεί .. μια χαρά είναι για 5ο χάφ αν έχει τα στοιχεία φυσικά
- Τρί 10 Μαρ 2026, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Συγγνώμη για το μαλακές, αλλά μ@λ@κες, τι ζούμε;
12 εκατομμύρια στο μπάσκετ Αύηξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, μία μέρα μετά τα 13 εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο.
Δεν θα ήταν ΠΑΟΚ να μην τα είχαν κάνει όλα ταναπου πριν φτάσουμε εδώ.
Τα καλύτερα 100 χρόνια που ούτε θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε 20 χρόνια ...
12 εκατομμύρια στο μπάσκετ Αύηξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, μία μέρα μετά τα 13 εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο.
Δεν θα ήταν ΠΑΟΚ να μην τα είχαν κάνει όλα ταναπου πριν φτάσουμε εδώ.
Τα καλύτερα 100 χρόνια που ούτε θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε 20 χρόνια ...
- Τρί 17 Μαρ 2026, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Δεν ειμαι Θεσσαλονικιός αλλα εχω ζησει αρκετα χρονια στην Θεσσαλονίκη
Νομιζω λοιπον οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ οτι η ΑΡΡΩΣΤΙΑ των αλλων (δεν τους ξεχωριζω) εχει παρει ΦΟΝΙΚΕΣ διαστασεις
Εγω αν ζουσα στην Θεσσαλονικη με τους αλλους ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΗΝ καθολου
Ούτε για καζουρα
Και εν τέλει ας ...
Νομιζω λοιπον οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ οτι η ΑΡΡΩΣΤΙΑ των αλλων (δεν τους ξεχωριζω) εχει παρει ΦΟΝΙΚΕΣ διαστασεις
Εγω αν ζουσα στην Θεσσαλονικη με τους αλλους ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΗΝ καθολου
Ούτε για καζουρα
Και εν τέλει ας ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλό μήνα σε όλο τον κόσμο!
Καλή εβδομάδα!
Καλημέρα!
Καλό Παράδεισο στις ψυχές (7+1) των αδελφών μας που χάθηκαν για τον ΠΑΟΚ. Δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ.
Καλό Παράδεισο και στις 5 μάνες που έφυγαν γιατί κανείς δεν τις άκουσε όταν έλεγαν ότι μυρίζει το αέριο, αλλά αντίθετα τις υποχρέωσαν να ...
Καλή εβδομάδα!
Καλημέρα!
Καλό Παράδεισο στις ψυχές (7+1) των αδελφών μας που χάθηκαν για τον ΠΑΟΚ. Δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ.
Καλό Παράδεισο και στις 5 μάνες που έφυγαν γιατί κανείς δεν τις άκουσε όταν έλεγαν ότι μυρίζει το αέριο, αλλά αντίθετα τις υποχρέωσαν να ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
35 χρόνια έχουν περάσει και η εικόνα του Κωστή και του Ευθύμη την μια στιγμή να πανηγυρίζουν και την άλλη να γυρίζουν μες στις φλόγες δεν σβήνει απο το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι σκατά ήθελα να δώ το βίντεο αλλά την ώρα της προσπέρασης είδα με το μυαλό μου και τους 10 να πανηγυρίζουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντα πίστευα πως δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσω λέξεις ξένες, όχι δικές μου, με την ελπίδα η συνενοχή στον πόνο να μοιάζει λιγότερο γελοία.
"Τη μια μέρα υπάρχει ζωή. Ένας άντρας, για παράδειγμα, απόλυτα υγιής, ούτε καν ηλικιωμένος, χωρίς ...
"Τη μια μέρα υπάρχει ζωή. Ένας άντρας, για παράδειγμα, απόλυτα υγιής, ούτε καν ηλικιωμένος, χωρίς ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πραγματικά πως θα κάτσω να δω ματς μετά από τις εικόνες της Τούμπας. Και πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν το φάρμακο στις λύπες μου, αλλά σήμερα πραγματικά δεν ξέρω πως.
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623846209_1468310541326035_1695869836458433612_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=_TBiuQ4KxLQQ7kNvwFk_MVc&_nc_oc=AdnlrGDS1S4nw9MMygDfplCKpv3V5Ppvqq39fJM8HBVI6ibQl8qRYOUvlA_Fis9rrxoOtAneDuUtoLyosvOSNLko&_nc_zt=23 ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Φαντάσου τώρα να μην πολυξερεις από ΠΑΟΚ και να μπαίνεις να διαβάσεις στο φόρουμ πριν τον δεύτερο ημιτελικό με ΠΑΟ και σήμερα.
Σε ματς που ήμασταν 80% περασμένοι, είχαμε άγχος λες και χρειαζόταν ανατροπή από 2-0.
Σήμερα που είμαστε 95% αποκλεισμένοι, νιώθουμε μέσα μας ότι η ομάδα θα κάνει ...
Σε ματς που ήμασταν 80% περασμένοι, είχαμε άγχος λες και χρειαζόταν ανατροπή από 2-0.
Σήμερα που είμαστε 95% αποκλεισμένοι, νιώθουμε μέσα μας ότι η ομάδα θα κάνει ...