η αντίπαλος μια πολύ καλή ομάδα, με διάβασμα του παιχνιδιού, με αθλητικότητα και πολύ καλή δουλειά στο να πρεσάρει κλείνοντας όλους τους χώρους.
Εξαιρετική δουλειά στο να βγάζει εύκολα πάλι την μπάλα από το γήπεδο της.
Απορώ για τις τόσες αναφορές στο άλλο νήμα που αφορούν την διαχείριση του ...
Η αναζήτηση βρήκε 935 εγγραφές
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 29 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ποιοι προπονητές πήραν πρωτάθλημα; Ο εξής ένας: ο Λουτσέσκου, και μάλιστα 3. Ποιοι προπονητές πήραν κύπελλο; Ο Μπάγιεβιτς, ο Αναστασιάδης, ο Ίβιτς, ο Λουτσέσκου (x2) και ο Γκαρσία. Ποιοι έστω πήγανε σε τελικό κυπέλλου; Ο Γεωργιάδης κι ο Λουτσέσκου. Ποιοι έκαναν ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Άντε ας πω κι εγώ το κομμάτι μου. Γιατρός μου είναι ένας απο τους ιατρούς της ομάδας. Χθες μου είπε υπεύθυνα ότι ΔΕΝ ισχύει τίποτα από αυτά που λέγονται.
Ήθελα να το καταθέσω.
Ήθελα να το καταθέσω.
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγα μην ξερει ο γιατρος....
Τοσοι ειδικοι εδω μεσα ξερουν καλυτερα.
Τοσοι ειδικοι εδω μεσα ξερουν καλυτερα.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει σήμερα γίνεται για να μην χαθεί και η επόμενη σεζόν και όχι για να σωθεί η σχεδόν καμμένη φετινή.
Βέβαια με έναν οργανισμό όπου ο διοικητικός επικεφαλής, δηλαδή ο CEO της ψάχνει κανένα λαικ στο ινστα μετά από φλόκο της ομάδας, καλύτερα να κατέβουμε σε κανένα τηλεοπτικό ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ρε σεις, σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν να κριθεί το αν μείνει ή όχι ο προπονητής από το αποτέλεσμα της Κυριακής;
Θα μου πεις ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είσαι, φυσικά και αν κερδίσει την Κυριακή μπορεί να τον κρατήσεις και αν χάσει να τον διώξεις.
Έχουμε πάρει διαζύγιο με την ποδοσφαιρική λογική. Άγνωστη ...
Θα μου πεις ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είσαι, φυσικά και αν κερδίσει την Κυριακή μπορεί να τον κρατήσεις και αν χάσει να τον διώξεις.
Έχουμε πάρει διαζύγιο με την ποδοσφαιρική λογική. Άγνωστη ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τους βαζέλες. Πως καταφέρνουν και μας πιάνουν κότσους διαχρονικά; Πως μας κοιμίζουν κάθε φορά; Με οσφπ και με άεκ ο οργανισμός έτοιμος.
Με αυτούς χτυπήματα στην πλάτη, ντεμέκ πολιτισμός, νομίζουμε πως θα παίξουμε έναν απλό αγώνα και πάντα πέφτουμε στη φάκα τους.
Νομίζαμε πως θα κάνουμε παρέλαση ...
Με αυτούς χτυπήματα στην πλάτη, ντεμέκ πολιτισμός, νομίζουμε πως θα παίξουμε έναν απλό αγώνα και πάντα πέφτουμε στη φάκα τους.
Νομίζαμε πως θα κάνουμε παρέλαση ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Για κάποια σχόλια παραπάνω, πάντα να κρατάμε στο μυαλό μας ότι οι πιο έμπειροι παίκτες πάντα παίζουν με πολύ μεγαλύτερη συντήρηση στα φιλικά ενώ οι νεαροί παίζουν σε υψηλότερο βαθμό έντασης
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
100% με όσους λένε ότι είναι 1ο φιλικό και ειναι λογικό οι μικροί να παίζουν με περισσότερη ένταση.
Όμως επειδή πρέπει να παρθεί και μια κρίσιμη απόφαση (τόσο για το μπάτζετ της ομάδας , το πόσα χρήματα θα δαπανηθούν για το 1ο φορ, την ευρωπαϊκή λίστα), θεωρείται ότι είναι μεγάλο ρίσκο το "3ος φορ ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Μύθου ότι πρέπει να είναι για τρίτος μας φορ, το έχω γράψει επανειλημμένα, Ο Μπαλντε το έχει άλλα πρέπει να τον ανανεώσουμε το συμβόλαιο μιας και λήγει σε έναν χρόνο και μάλλον θα τον χάσουμε αν δεν κινηθούμε γρήγορα... 1 φορ για πρώτο ,2 χαφ ( ο ένας βασικός και αντικαταστατος) 1 σέντερ μπακ ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε δέκα γκολ με το κεφάλι έβαλε φέτος
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Θυμιάνης είναι τραυματίας
Ο Μεϊτέ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει δεν φορμαρίζονται αυτά τα κορμιά Ιούλιο μήνα εν μέσω προετοιμασίας
Ο Μεϊτέ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει δεν φορμαρίζονται αυτά τα κορμιά Ιούλιο μήνα εν μέσω προετοιμασίας
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Κολλησε η εικονα κ σε αλλους;
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Είσαι υπεύθυνος στο Open.
Δείχνεις τον αγώνα της ομάδος του προέδρου του καναλιού που εργάζεσαι.
Από ευθιξία πρωτίστως, αλλά και από φόβο δευτερευόντως, δεν θα προσπαθούσες να προσφέρεις το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να δείξεις στον πρόεδρο του καναλιού σου, πως αξίζεις στην θέση που σε ...
Δείχνεις τον αγώνα της ομάδος του προέδρου του καναλιού που εργάζεσαι.
Από ευθιξία πρωτίστως, αλλά και από φόβο δευτερευόντως, δεν θα προσπαθούσες να προσφέρεις το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να δείξεις στον πρόεδρο του καναλιού σου, πως αξίζεις στην θέση που σε ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΙ ΦΟΡΑΚΛΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΣΑΛΩΦ!