Αναζήτηση για περισσότερες από 1313 εγγραφές
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Κένι ανεβαίνει συνέχεια, λύκος αμυντικά και βοηθάει περισσότερο και επιθετικά. Αυτό που χρειάζεται στα δεξιά είναι ένα καλό back up (Τσάπρας;-προσθέτουμε Έλληνα και σε καλή ηλικία).
Αριστερά ένα back up του Ράχμαν, αλλά δεν το βλέπω για τώρα.
Αυτό που αναφέρει ο Κόλκας είναι ότι το δεξί μπακ ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι αφού δεν έχουμε αντικαταστάτη του Τάισον ας κάνουμε το ίδιο πείραμα και με τον Ζιλεiasoiako έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 16:18Πακετάρισμα και στείλ'τονKabamaru11 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:56 Στο γκαζετα μολις γραψανε πως εκανε προταση η Μπεσικτας για Ντεσπο.
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήδη το βλέπει διαφορετικά και από τη μεριά του κάνει ότι μπορεί για να έρθει από τώρα. Έτσι έχω μάθει εγώ τουλάχιστον.
Να πω και το άλλο που δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανένας. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του όπου αν πέσουν κατηγορία μένει ελεύθερος.
Οπότε οι Γερμανοί αν δεν τον δώσουν τώρα βγάζοντας ...
Να πω και το άλλο που δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανένας. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του όπου αν πέσουν κατηγορία μένει ελεύθερος.
Οπότε οι Γερμανοί αν δεν τον δώσουν τώρα βγάζοντας ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
To σχολιο για τον σαστρε που φαγωνεται, επειδη ηρθε απο τον μποτο και παροτι ειναι τοσα χρονια στην ομαδα ειναι πολυ προσβλητικο για τον οργανισμο του ΠΑΟΚ.
- Τρί 13 Ιαν 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρα επιλογη μπορει να αποδειχθει ο ισπανος,για την Β ομαδα ειναι στην τελικη,αν σου βγει σου βγηκε,αν οχι αγυριστος.Ειμαι πολυ υπερ τετοιων κινησεων.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τη σημερινή εμφάνιση νομίζω είναι εμφανές πως η ομάδα χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ένα μπακ με εντάσεις και πιθανώς ένα εξτρεμ (δεν μπορώ να εμπιστευτώ Πέλκα και Ιβανούσετς λόγω πολλών απουσιών κλπ).
Ο Μπαμπα σε χαμηλές πτήσεις, ο Κένι δεν μπορεί να παίζει αιωνίως και επίσης και ο Μειτε σήμερα ...
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα θέλουν να τον στηρίξουν, δεν θα τον γεμίσουν με τόσους παίχτες.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως ανώμαλος που είμαι μετράω αντίστροφα μόνο ως το επόμενο ματς που θα απολαύσω ΠΑΟΚ από κοντά
- Τρί 20 Ιαν 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηρεμία
Ούτε μηδενισμό θέλει, ούτε βέβαια και αποθέωση..
Η ομάδα σίγουρα θέλει ενίσχυση με ποιότητα σε 3 θέσεις
Σε κάποιες από αυτές υπάρχει μια σχετική δικαιολογία
Αλλά ούτε καταστροφή ήρθε ούτε μπορούμε μονίμως με υποθέσεις να κρίνουμε
Αν τραυματιστεί ένας παίκτης "ορίστε τα λέγαμε"
Ναι ...
Ούτε μηδενισμό θέλει, ούτε βέβαια και αποθέωση..
Η ομάδα σίγουρα θέλει ενίσχυση με ποιότητα σε 3 θέσεις
Σε κάποιες από αυτές υπάρχει μια σχετική δικαιολογία
Αλλά ούτε καταστροφή ήρθε ούτε μπορούμε μονίμως με υποθέσεις να κρίνουμε
Αν τραυματιστεί ένας παίκτης "ορίστε τα λέγαμε"
Ναι ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Περίμενε ο άλλος αμυντικό ένα ολόκληρο καλοκαίρι και ακούγαμε πως χαλαρά να δούμε αν ο παλαίμαχος σωματικά Λόβρεν μπορεί να βγάλει 5 ματς μετα τον τραυματισμό του το Γενάρη.
Να δούμε και το Μπαταουλα αν μπορεί να σταθεί στο ροτεισιον.
Να δούμε και θα πάρουμε σοβαρό αμυντικό αντίστοιχα. Και ήρθε ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά τα αίματα ρε παγωτατζη.
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την στιγμή που το ffp μπήκε στο ποδόσφαιρο είμαστε υποχρεωμένοι να το λάβουμε υπόψη μας όταν συζητάμε για μεταγραφές. Συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε, αν δεν γνωρίζουμε, τι σημαίνει και πως επιδρά στα διαθέσιμα της ομάδας.
Για όσους με μεγάλη ευκολία προτείνουν ως λύση να δοθούν 3-4 εκ ...
Για όσους με μεγάλη ευκολία προτείνουν ως λύση να δοθούν 3-4 εκ ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic