Η αναζήτηση βρήκε 935 εγγραφές

Return

από Maurice_Escargot
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.

Μακριά Θανάση μου αν με το ...
από joshua
Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Giorgos Syrigos
@GeoSyrigos
·
3 λ
Όταν συνειδητά πουλάς φούμαρα τύπου Καμ Ρέντις («κοιμόντουσαν στην Ευρωλίγκα, θα σας φέρουμε NBAer, ανώτερο των Ναν-Φουρνιέ») τότε είναι σαφές πως έχουμε μια ακόμα επανάληψη της ιστορίας του μάγου με τα καθρεφτάκια.

Και ξέρουμε καλά πως ακριβώς καταλήγουν αυτές ...
από WestBlock4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

tolis14 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:50
Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:34 @tolis14 γιατί το έσβησες;
Γιατί ήταν fake news. Το διάβασα σε σελίδα στο fb αλλά δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω από πουθενά αλλού
Το ντηλ ολοκληρώθηκε μάγκες, δεν ξερω για την ανακοινωση πως βγήκε κ απο ποιον αλλα συμφώνησαν.
από paok x.m.
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από Guitarman
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Ο,τι ακριβώς γραφείο ο παοκ χμ. Δεν αλλάζω ούτε τελεία. Νιώθω ακριβώς τα ίδια. Σκέφτομαι ακριβώς τα ίδια. Ανήκω στην γενιά του Μπανε.

Ο ΠΑΟΚ μας έχει την ευκαιρία να ανοίξει όσο ποτέ άλλοτε τα φτερά του. Σε 2-3 χρονια Ο Δικέφαλος μπορεί να έχει δύο άτρωτα κεφάλια (μπαλα-μπασκετ) που να ...
από SePuLtUrA_4_
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Σταμάτησα στα 23 μου....μου ξαναδώσες την φλόγα στα 48 μου... βέρος Αθηναίος που κόλλησα το μικρόβιο από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ... ήσουν η αιτία να δηλώνω με καμάρι ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα. Χαρές - κλάμα μα πάνω από όλα περηφάνια για αυτά που έζησα. Δεν υπήρχε οπαδός ΠΟΚ στο μπάσκετ στην Αθήνα. Όλοι ...
από palok
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 09:16
Jump to forum
Jump to topic

off topic

επειδή και εγώ κατ ουσίαν μένω στην Αθήνα τα τελευταία 25 χρόνια (με εξαιρέσεις το εξωτερικό και την εξωτική Θεσσαλονίκη για λίγα χρόνια) αλλά και επειδή είμαι (σχεδόν) βέρος χαμουτζής (αλλά ουχί Αθηναίος), δεν είναι και καθόλου περίεργο πλέον στην Αθήνα να δηλώνεις ΠΑΟΚσής. Και αυτό το ...
από Scotch4
Τρί 25 Νοέμ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Το κόμπλεξ του υιού Συρίγου με τον ΠΑΟΚ ξεπερνάει και αυτό του πατέρα του.
από Metagrafakias
Τρί 25 Νοέμ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Μπορει ο ΠΑΟΚτσης να διαχειριστει 2 τοπικ μεταγραφων ταυτοχρονα??
Με ενα και γινοταν @@ρδελο η φαση ολο το καλοκαιρι...
Τωρα θα εχουμε και το Μπασκετ,να βλεπουμε τις λιστες των κομμενων απο το NBA???
Tι κακο που μας βρηκε??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από alexgarcia6
Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (14/7) στους απεσταλμένους του Ομίλου Metromedia στην Ολλανδία, Κώστα Πετρωτό και Γιώργο Ζαϊρη, ότι, με “εταιρική απόφαση”, όπως διευκρινίστηκε, απαγορεύει την παρουσία τους στις προπονήσεις της ομάδας, στο αθλητικό κέντρο, στο οποίο φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται ...
από DonnieMcGrath
Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (14/7) στους απεσταλμένους του Ομίλου Metromedia στην Ολλανδία, Κώστα Πετρωτό και Γιώργο Ζαϊρη, ότι, με “εταιρική απόφαση”, όπως διευκρινίστηκε, απαγορεύει την παρουσία τους στις προπονήσεις της ομάδας, στο αθλητικό κέντρο, στο οποίο φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ, καθώς ...
από trouman
Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ τίμιο μια δίκαιο, μπορούν ελεύθερα να συνεχίσουν να παράγουν αυτό το αντιεπαγγελματικό, τοξικό, βρώμικο, στημένο έργο τους που στρέφεται εναντίον του προέδρου της ομάδας άρα και της ομάδας μας. Απλά και όμορφα.

Όμως , δεν μπορεί η ομάδα μας να τους ανοίγει και την πόρτα του σαλονιού, ώστε τον ...
από WeWillRockYou
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

“Γιάννης Κωνσταντέλιας, boarding”: Το χρονικό μιας μεταγραφής, που είναι ακόμη στον αέρα

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τη δυσκολία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αλλάξει οικονομικό προϋπολογισμό προκειμένου να ματαιώσει τη συμφωνημένη πώληση του Κωνσταντέλια στη Στουτγκάρδη

Το βράδυ της Παρασκευής τα ...
από dragon
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Θυμάμαι, το έχω ξαναγράψει, τα άρθρα του αντικειμενικου κάποτε καρπετοπουλου που ανησυχούσε για τον ΠΑΟΚ και έλεγε πως ο φερναντο Σαντος ειναι ενα πολύ μικρός προπονητής για τον ΠΑΟΚ κ πως δεν καταλαβαίνει πως ο ΠΑΟΚ με τέτοιο dna επιλέγει ενα προπονητή με τόσο περιορισμένο ταβάνι. Κάτι τέτοιο ειναι ...