Η αναζήτηση βρήκε 611 εγγραφές

Return

από hawklord
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Φεύγω από τη δουλειά παρακαλώντας να μου τη βγει κανένας στο δρόμο να του πάρω την ψυχή. Ο δρόμος γεμάτος κουλες λεβιεδες σαραντακιλους με medium φανέλες της φλοριτζιναλ. Δεν θέλω πολύ, και θα μου βγει σε κακο γιατί είναι πολλοί. Μπαίνω σπίτι και βλέπω άκυρο το ρεζιλικι με το Ντελια και ανατροπή του ...
από sourmenetes
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Πουλήστε τον Ντελια και πάτε να γαμηθειτε ολοι εκεί μέσα σε αυτό το μπουρδελο.

Βάλτε και τις μακέτες στον κωλο σας ξεφτιλισμένοι.

Ντροπή και αίσχος και αηδία το ξεπούλημα που γίνεται και πάει να συνεχιστεί.

Ντροπή Ιβαν, ντροπή.

Καμία ανάγκη για μπαν, φεύγω μόνος.

Αντε καλή συνέχεια.

ετσι ...
από Γερασίμου
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Ηρεμήσαμε τρόπος του λέγειν. Χρειάστηκα 5 λεπτά σε παγωμένο ντους και να μου πει η γυναίκα μου ότι όπως ανέφερε το ΟΡΕΝ, έμεινε ο Ντέλιας. Αν μη τι άλλο δεν χρειάστηκα Xanax.
On topic, αν θεωρήσουμε ότι έληξε αισίως το θέμα αυτό, πότε θα δούμε μεγάλες μεταγραφές στην ομάδα μας; Τον Τσέχο χαφ, τον ...
από Mīngus
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που έγινε αντιληπτό σήμερα είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να παίζουν με την νοημοσύνη του.
από DamoN
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

https://www.brustring-forum.de/forum/index.php?thread/1851-giannis-konstantelias/&pageNo=1

WTF, 65 σελιδες για τον Ντελια μονο. Αυτοι ειναι χειροτεροι τλκ

Μετα πο μεταφραση στο chat gpt εχουμε γινει διεθνως ρεζιλι..Μας πηρανε χαμπαρι...
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι λενε για Σαββιδη...κριμα ...
από renegade
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι είναι όταν ξέρεις ότι και να σε στείλουναπο εκεί που ήρθες,θα φτιάξεις καινούργιο Account και θα συνεχίσεις τις παπαριές.
Μόνη λύση είναι να κάνετε ότι δεν υπάρχουν
από paokovios1974
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:02
Jump to forum
Jump to topic

Η μέρα που ράγισε το γυαλί.
Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Όσοι έχετε παιδιά σε μικρή ηλικία καταλαβενεται τι έγκλημα πήγε να διαπραχθεί χθες.
Δεν είναι μόνο η αγωνιστική του παρουσία που χωρίς αυτόν η ομάδα δεν Τσούλαει.
Είναι τα χιλιάδες μη ΠΑΟΚσακια παιδιά που πηγαίνουν στους πατεράδες και ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε στο ...
από makispaspartou
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα είναι ορατό εδώ και χρόνια αλλά είναι καθαρά πρόβλημα του Ιβάν και είναι ο μόνος που μπορεί να το λύσει.
Κανείς δε θα είχε πρόβλημα να φύγει ο Ντέλιας αν είχαμε δει τα λεφτά των Τζόλη και Γιαννούλη να είχαν επενδυθεί σοβαρά, τα λεφτά του Κουλιεράκη το ίδιο, τα λεφτά του Τζίμα το ίδιο.
Ο ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ θέσφατο την επ' αόριστον παραμονή Ντέλια και κάθε Ντέλια στην ομάδα.

Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Το πρόβλημα το ...
από Azrael
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Για μενα ειναι καθαρα το timing που πηγε να γινει.Αν γινοταν περυσι πχ παλι θα χαλιομασταν αλλα δεν θα υπηρχαν τοσες αντιδρασεις και τοσο εντονες.

Εχουμε περασει ενα καλοκαιρι που δεν ξεραμε αν θα εχουμε προπονητη,εχει γινει το σκηνικο με Τελη και ΑΣ και ο κοσμος ειναι στην τσιτα,οχι αδικα.

Το ...
από ΑποστόληςΑ
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:37
Jump to forum
Jump to topic

Όταν γράφεται εδώ μέσα ότι (λόγω μη πώλησης Ντέλια) ακυρώθηκε η συμφωνημένη αγορά του Kral, τι να ελπίζεις μετά;
Είναι δυνατόν να φτιάξουμε ομάδα, όταν δεν μπορούμε να διαθέσουμε 4-5Μ;
Μετά από τόσες πωλήσεις;
Και με Ντέλια μη ανανεωμένο επί 12 μήνες;
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά;
από gika
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer το πρόβλημα δεν είναι ότι θα τον πουλούσαν.

Το πρόβλημα είναι το πόσο πολύ προσπαθούν να τον πουλήσουν. Με κάθε κόστος λες και φοβούνται μη τους μείνει.

Του έταξαν 1 εκατομμύριο αύξηση πέρσι, και του έδωσαν 100 χιλιάδες φέτος. Βάλανε τον Ρεμπε να τον διαφημίζει όπου μπορεί στην Γερμανία ...