Όσο πέφτουν οι πλαμοι, ξεκαθαρίζει λίγο κ η σκέψη μου..
Το μόνο κέρδος, κάποιος το ρώτησε δεν το έκανα παράθεση το έχασα, που θα είχε ο Ιβάν απ'ολη την καθυστέρηση κτλ ένα μου βγαίνει πως θα ναι..
Να εκθέσει τους χωριαταραιους, αντιλαμβάνεσαι πως το λεω χωριάτης είμαι, ούτως ώστε να τους ...
Η αναζήτηση βρήκε 607 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την σημερινή βλαχομανγκια που ζήσαμε θεωρώ τελιωμενη την πιθανότητα να γίνει γήπεδο στην Τούμπα. Βλέποντας το σόου, τη γλώσσα σώματος, ρητορική μπούρδες, εκφράσεις, λανθάνουσα γλώσσα όλα .. καταλαβαίνεις ότι απλά ψάχνουν τρόπους να κάνουν το κόσμο να μισήσει τον Σαββιδη μπας και αποκτήσει λίγο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μνημόνιο φίλε icie είναι για τα πανηγύρια κι εντελώς πρόσχηματικο. Το έχει κάνει πενηνταρακια φίλος στην δεύτερη η τρίτη σελίδα του νήματος. Θα βοηθούσε πάρα πολύ να το διαβάσετε για να καταλάβετε. Ο Ιβάν ακόμη κι να ήταν τα πράγματα όπως το 2020 που ξεκίνησε ΑΥΤΟΣ κι κανένας άλλος όλη την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ύστερα και από το σημερινό οπου μία υπάλληλος δικηγόρος και ένας μαθηματικός και ραδιοφωνικός παραγωγός - συμμαθητής και συμπαίκτης το 68 στην αλάνα με τον ησαιαδη (τι ακούμε Παναγία μου στον ΠΑΟΚ) ήταν τα πρώτα βιολιά σε συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη με κομπάρσο τον πρόεδρο θα ξανά αναφέρω την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την συνέντευξη τύπου του Ξανθόπουλου, του Στεφάνου Στρατηγού και της Άντζελα Ζήλια δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να πω πολλά, νομίζω ότι η αγαμημένη μας κυβέρνηση κατάφερε να σκοτώσει το όνειρο του νέου γηπέδου της Τούμπας. Άλλωστε έχουν δίκιο οι άνθρωποι και είναι γνωστό από παλιά ότι 'οι Γερμανοί ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση.
Την θέλουν; Δεν νομίζω. Θα την είχαν συγκαλέσει ήδη, αμέσως μετά την παραίτηση Κατσαρή. Επικαλούνται τα όργανα του Συλλόγου, αλλά κουβέντα για έκτακτη ΓΣ! Να πήγαιναν, μας λέει η εξωθεσμική, οι Τσαλόπουλος–Χατζόπουλος στα όργανα; Σε ποια όργανα και με ποιους ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Panx Romana
Δηλαδή το σημαντικό για σένα είναι τι λένε τα σκουλήκια για σένα ή το να έχεις ένα τμήμα το οποίο φυτοζωεί για δεκαετίες και να έρχεται ο Αταμάν και ο Μπαρτζώκας (βάλε τους αντίστοιχους του ΠΟΚ στο ποδόσφαιρο) ξεκουράζοντας τους βασικούς για την ευρωλίγκα και να σου κάνει πλάκα; Και να ...
Δηλαδή το σημαντικό για σένα είναι τι λένε τα σκουλήκια για σένα ή το να έχεις ένα τμήμα το οποίο φυτοζωεί για δεκαετίες και να έρχεται ο Αταμάν και ο Μπαρτζώκας (βάλε τους αντίστοιχους του ΠΟΚ στο ποδόσφαιρο) ξεκουράζοντας τους βασικούς για την ευρωλίγκα και να σου κάνει πλάκα; Και να ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πρόθεση πωλησης(ξεπούλημα μισοτιμης) του Κωνσταντελια μου δείχνει πόσο ψυχρός επιχειρηματίας είναι.
Προσωπικά δεν θα έδινα το σπίτι μου με λευκή επιταγή στον Σαββίδη ούτε στον Μυστακίδη.Εσυ θα το έκανες; Είμαστε σοβαροί;
τα 13 χρονια δεν σε πεισανε οποτε ματαιως κοπος .....το μαγαζι γωνια ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
@Panx Romana
Δηλαδή το σημαντικό για σένα είναι τι λένε τα σκουλήκια για σένα ή το να έχεις ένα τμήμα το οποίο φυτοζωεί για δεκαετίες και να έρχεται ο Αταμάν και ο Μπαρτζώκας (βάλε τους αντίστοιχους του ΠΟΚ στο ποδόσφαιρο) ξεκουράζοντας τους βασικούς για την ευρωλίγκα και να σου κάνει πλάκα; Και ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδερφε για ποιον λογο να παραιτηθουν? Και γιατι να μην ξηλωθει η διοικηση της ΠΑΕ που πελαγοδρομει μετα την φυγη του Γκαγκατση?
Η ΠΑΕ φίλε μου είναι μια ανώνυμη εταιρεία η οποία έχει μεγαλομέτοχο. Αυτός ο μεγαλομέτοχος επιλέγει το ΔΣ, το οποίο με τη σειρά του διορίζει υπαλλήλους. Δεν ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδερφε για ποιον λογο να παραιτηθουν? Και γιατι να μην ξηλωθει η διοικηση της ΠΑΕ που πελαγοδρομει μετα την φυγη του Γκαγκατση?
Η ΠΑΕ φίλε μου είναι μια ανώνυμη εταιρεία η οποία έχει μεγαλομέτοχο. Αυτός ο μεγαλομέτοχος επιλέγει το ΔΣ, το οποίο με τη σειρά του διορίζει υπαλλήλους. Δεν ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπερδευεσαι.. Δεν ειναι απλα μια ανωνυμη εταιρεια.. Ειναι ο Π.Α.Ο.Κ. με χιλιαδες λαο απο πισω. Οταν λοιπον αυτη την "εταιρεια" την εκπροσωπουν ερασιτεχνες-ανικανοι πρεπει να παιρνουν ποδι. Και το εχουν αποδειξει ουκ ολιγες φορες. Ο Κυρ ηταν μια απο αυτες τις περιπτωσεις. Εκτος αν πιστευεις ...