Αναζήτηση για περισσότερες από 1295 εγγραφές
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Καλά αν δεν ήταν πέναλντι το βαρ θα το έπαιρνε πίσω. Εκτός αν ο ΠΑΟΚ έγινε Ρεάλ και ελέγχει την ΟΥΕΦΑ. Το πρήξιμο θα μείνει για λίγο από τους αγαπημένους μας αντιπαλους αλλά thats life.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ελαφρυ να ειναι το χωμα συκεωτακι μου.Απο κει ψηλα να πανηγυριζεις με τα υπολοιπα παοκτσακια.
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μόνο μια ερώτηση έχω και δεν θα ενοχλήσω άλλο. Τελικά ο 4ος φορ του βάζελου είναι καθόλου καλός;
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα καλό 15λεπτο από το 46'-60΄ήταν αρκετό για να μας εξασφαλίσει μια άνετη στο β΄ μέρος νίκη, σε μια παγωμένη βραδιά.
MVP ο Ζαφείρης που έκανε πάρα πολλή δουλειά στον άξονα. Κοντά και ο Χατσίδης με γκολ και ασίστ.
Δεν είχα αυτές τις μέρες καθόλου όρεξη για τα αθλητικώς δρώμενα, ούτε και ιδιαίτερη ...
MVP ο Ζαφείρης που έκανε πάρα πολλή δουλειά στον άξονα. Κοντά και ο Χατσίδης με γκολ και ασίστ.
Δεν είχα αυτές τις μέρες καθόλου όρεξη για τα αθλητικώς δρώμενα, ούτε και ιδιαίτερη ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
gpap οπως τα μμε αναφερονταν στους δολοφονους του Αλκη ως σεσημασμενους χουλιγκαν του ΠΑΟΚ το ιδιο να γινει και με το αρειανο σκουληκι και τους πιθανους συνεργους του, αν ειχε, που ειναι το τσουβαλιασμα και ας ληξει εδω λογω οφτοπικ
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην τούμπα ήταν και ο γιαννουλης για να παρακολουθήσει το ματς(;)
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Mπορεί να τον έχει κλείσει από τώρα ο Κμποτης!margas έγραψε: Κυρ 15 Μαρ 2026, 21:04 Στην τούμπα ήταν και ο γιαννουλης για να παρακολουθήσει το ματς(;)
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Τίποτα το τρομερό δεν έγινε. Είχα σχετικά καλή ορατότητα. Ακούγονταν συνθήματα αγάπης για τα φερέφωνα και το λειτούργημά τους. Κινήθηκαν ορισμένοι (ας πούμε λίγοι έως αρκετοί) προς τους ΑΡΔ, χωρίς να πειράξει κανένας κανέναν. Απαιτήθηκε να πάρουνε πόδι και πήρανε. Πολύ κακώς πήρε έκταση (όση πήρε ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ντροπιαστική ισοπαλία και ΠΑΝΑΞΙΑ τρίτος ο ΠΑΟΚ σε μια χρονιά που ακόμα κι αν αυτοκτόνησε επίτηδες, δεν θα μπορούσε να το κάνει με πιο γελοίο τρόπο.
Ανάξιο σχολιασμού οτιδήποτε άλλο.
Απαράδεκτοι προπονητές και παίκτες.
Υγ. Απ την ώρα που βγήκε ο... χάλια Πέλκας, η ομάδα έκανε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μαλακίες.
Ανάξιο σχολιασμού οτιδήποτε άλλο.
Απαράδεκτοι προπονητές και παίκτες.
Υγ. Απ την ώρα που βγήκε ο... χάλια Πέλκας, η ομάδα έκανε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μαλακίες.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τέλος για κάποιους του ΠΑΟΚ.
Ευχαριστούμε πολύ για όσα μας δώσατε, αλλά δεν μπορείτε να δώσετε τίποτε περισσότερο.
Ευχαριστούμε πολύ για όσα μας δώσατε, αλλά δεν μπορείτε να δώσετε τίποτε περισσότερο.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να παρθουν σκληρες αποφασεις,δεν ξερω αν θα κρατησει η οχι προπονητη παικτες η παραγοντες,αλλα θελει ενα καλο ηλεκτροσοκ.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συμβαίνει,δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να κρατήσει την ψυχραιμία του.
Απίθανα πράγματα.
Απίθανα πράγματα.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Με μισο ποδι να εμεινε ο ντελιας τον αφηνεις μεσα.
Στο 2-2 κορνερ στο 94 ανεβαζεις τον Παβλενκα, τι μη χασουμε;; ;
Ενταξει φτανει. Φυγε.
Στο 2-2 κορνερ στο 94 ανεβαζεις τον Παβλενκα, τι μη χασουμε;; ;
Ενταξει φτανει. Φυγε.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακράν η πιο αποτυχημένη χρόνια του οργανισμού ΠΑΟΚ.
Παίχτες, προπονητικό Τιμ, και διοικητικά αποτύχαμε.
Καμιά άλλη χρονιά δεν απέτυχε τόσο.
Δε ξέρω τι αποφάσεις θα παρθούν από αύριο η και απόψε, αλλά χρειάζεται πρώτη φορά ένα βαρυ και έντονο ηλεκτροσόκ στον οργανισμό από πάνω προς τα κάτω ...
Παίχτες, προπονητικό Τιμ, και διοικητικά αποτύχαμε.
Καμιά άλλη χρονιά δεν απέτυχε τόσο.
Δε ξέρω τι αποφάσεις θα παρθούν από αύριο η και απόψε, αλλά χρειάζεται πρώτη φορά ένα βαρυ και έντονο ηλεκτροσόκ στον οργανισμό από πάνω προς τα κάτω ...