Αναζήτηση για περισσότερες από 1259 εγγραφές
- Τρί 27 Ιαν 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
...
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά - επαναστατικά μου …
...
Φιλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Μου ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic

Ποιο τραγούδι λέτε να του λέει;
- Δευ 02 Φεβ 2026, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ξεκάθαρα πλέον η πιο τοξική ομάδα είναι η χάρτινη. Και διοικητικά και αγωνιστικά. Μία μόνιμη κλάψα και πίεση προς τους διαιτητές σε κάθε παιχνίδι τους, δεν αντέχονται πλέον
- Τετ 04 Φεβ 2026, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα μαθήματα πολιτισμού του Μπαρτζώκα να υποθέσω ουδεμία σχέση έχουν με τις καφρίλες του Λουτσέσκου, γι αυτό και δεν έχουν καλυφθεί εκτενώς από τα αδέκαστα ελληνικά ΜΜΕ.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Navi Navi βρήκα καλύτερο, μου φύγε ο καφές απ' τα ρουθούνια. Life is life, ball is ball

- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τουλάχιστον δώσε μου εσύ μια χαρά σήμερα ομαδάρα μου!
Όλη η περιφέρεια βορειοανατολικής Αττικής μαζί σου
Όλη η περιφέρεια βορειοανατολικής Αττικής μαζί σου
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο το τριφύλλι είναι φτιαγμένο για ΜΕΓΑΛΑ πράγματα.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως έχουμε εμείς τον σκώληξ έτσι έχουν κι οι γαύροι τον λαγό. Κρυπτονίτης.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέσαμε από τον Λευκό Πύργο και βρήκαμε και πορτοφόλι απόψε.
Ζέλσον Μάρτινς σ'αγαπάω ρε μλκ.

Ζέλσον Μάρτινς σ'αγαπάω ρε μλκ.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο συνδυασμός ήττας Λιβαδειας που θα την αναγκάσει να χτυπήσει σαν τρελή τα υπόλοιπα ματς, με νίκη ζελας που ανεβάζει τις πιθανότητες για 4αδα, κάνουν υποφερτό το Χ μας.
Αυτή η 3 άδα αποτελεσμάτων , αν μου την έδινες πριν τη σέντρα την αγόραζα όσο όσο .
Πολύ καλή αγωνιστική για μας.
Αυτή η 3 άδα αποτελεσμάτων , αν μου την έδινες πριν τη σέντρα την αγόραζα όσο όσο .
Πολύ καλή αγωνιστική για μας.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον marsantos και σε άλλους που δεν έχουν πίστη (ή καλή ανάγνωση ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου), αλλά πάνω απ' όλα στις δύο μαχητικές ψυχές, τον giapas και τον Αποστόλη, που δεν λύγισαν στα δύσκολα.
Πανάθα σ' ευχαριστούμε!
Πανάθα σ' ευχαριστούμε!
- Τετ 11 Φεβ 2026, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εκεί που χαζολόγαγα με τα πεπραγμένα του τροβαδούρου, βλέπω στο πορτοκαλί άρθρο κίτρινου δημοσιογράφου με τίτλο ομώνυμο με το τραγούδι που τραγούδησε ο διασκεδαστής.
Λέω, μπράβο, ωραίος τίτλος για αυτοτρολάρισμα, θα γίνεται λίγος χαβαλές με την ομάδα του.
Και μπαίνω να διαβάσω και συνειδητοποιώ ...
Λέω, μπράβο, ωραίος τίτλος για αυτοτρολάρισμα, θα γίνεται λίγος χαβαλές με την ομάδα του.
Και μπαίνω να διαβάσω και συνειδητοποιώ ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε θα τους πηδηξουμε θα τους πάρουμε όλους σβάρνα θα περάσουμε απο πάνω τους ,μη φοβάστε τίποτα.
Μην διαβάζεται πληρωμένους οπαδούς ούτε να τους παρακολουθείτε, κακομαθημένα τομάρια,που κάποτε έγραφαν και έλεγαν εμείς θέλουμε ΠΑΟΚ δυνατό,τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και τους τσιμπουκωνει κάθε ...
Μην διαβάζεται πληρωμένους οπαδούς ούτε να τους παρακολουθείτε, κακομαθημένα τομάρια,που κάποτε έγραφαν και έλεγαν εμείς θέλουμε ΠΑΟΚ δυνατό,τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και τους τσιμπουκωνει κάθε ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να καταλάβουμε και να ωριμάσουν τα μάτια μας, το ότι κάποιοι παίκτες που βρίσκονται σε μικρές ομάδες και αποδίδουν Χ δεν είναι σίγουρο και αρκετές φορές μάλιστα έχει αποδειχθεί το αντίθετο, ότι θα έχουν την ίδια απόδοση και στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες.
Υπάρχουν στόχοι, υπάρχει πίεση ...
Υπάρχουν στόχοι, υπάρχει πίεση ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελω να κανω την αυτοκριτικη μου, που εγραφα για Τσαπρα ( βεβαια τα εγραφα το περυσι και το καλοκαιρι που ελεγαν οτι τον επαιρνες με 500χιλ.)
Τον ειδα χτες, που η μπαλα εκαιγε και δεν ειδα κατι ιδιαιτερο.
Καλος παικτης, αλλα ο μεγαλος ΠΑΟΚ θελει πλεον κατι εξαιρετικο, αλλιως δεν εχει νοημα ...