Αναζήτηση για περισσότερες από 1077 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Καλοριζικος ο Ομινο Μπιανκο,βιντεαρα γαμωτο!Παραγωγαρες κανουμε,μπραβο στα παιδια.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσυ έλειπες απο τον χορό είναι η αλήθεια.prist64 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 16:51 ουτως εσονται οι εσχατοι πρωτοι και οι πρωτοι εσχατοι
πολλοι γαρ εισι κλητοι,ολιγοι δε εκλεκτοι
Απαρτία πλεον
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον σημερινό χαμο το μόνο που έλειπε ηταν ενας αντιφατικός χρησμος του πατερ. Πραγματική απόλαυση το τοπικ σήμερα
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανως και ειναι. D-day...Γιορταζει ολο το τοπικ...Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 17:12 Σημερα κ.αυριο ειναι μερα ΚΑΙ καυλαντας απ οτι καταλαβα προφανως σε λογικα πλαισια..μην πει κανενας για οφντοπικ κλπ..αφηστε να ξεσαλωσουμε!!!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μεταφραζω οτι παικτες που δε θελανε ουτε να ακουνε ΠΑΟΚ τωρα που ξεμειναν τους καλοαρεσει ο ΠΑΟΚ.
Και εδω κολλαει και αυτο που ελεγε και ο Μητσος. Μολις περασει το deadline των 5 μεγαλων βγαινεις στην αγορα και ψωνιζεις αυτο που θες εσυ γιατι οι παικταραδες που σνομπαρανε θα μεινουν απραγοι ...
Και εδω κολλαει και αυτο που ελεγε και ο Μητσος. Μολις περασει το deadline των 5 μεγαλων βγαινεις στην αγορα και ψωνιζεις αυτο που θες εσυ γιατι οι παικταραδες που σνομπαρανε θα μεινουν απραγοι ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ ο Πουερτας κλείνει τελικα με μεταγραφή στην Σαντατερ, στην 2η κατ. Ισπανίας. Μιλάμε για τζιμανια... και αυτός και ο Μανατζερ του και ο προπονητής της Εθνικής του
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μεταφραζω οτι παικτες που δε θελανε ουτε να ακουνε ΠΑΟΚ τωρα που ξεμειναν τους καλοαρεσει ο ΠΑΟΚ.
Και εδω κολλαει και αυτο που ελεγε και ο Μητσος. Μολις περασει το deadline των 5 μεγαλων βγαινεις στην αγορα και ψωνιζεις αυτο που θες εσυ γιατι οι παικταραδες που σνομπαρανε θα μεινουν ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλός ο μηδενισμός με τις μεταγραφές αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ΗΔΗ μια χαρά ρόστερ
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Δηλαδή ρόστερ με Καμαρά Μεϊτε Οζντοεφ Μπιάνκο, Μπαμπα Ντελια Ντεσπο Ζιφκο Ιβανούσετς Τάισον Γιακουμάκη Τσαλοφ τι είναι;
Για πέταμα;
Και παρακαλάμε να κάνουν δύο παίκτες θαύματα ...
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Δηλαδή ρόστερ με Καμαρά Μεϊτε Οζντοεφ Μπιάνκο, Μπαμπα Ντελια Ντεσπο Ζιφκο Ιβανούσετς Τάισον Γιακουμάκη Τσαλοφ τι είναι;
Για πέταμα;
Και παρακαλάμε να κάνουν δύο παίκτες θαύματα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
η πλάκα ειναι οτι εαν...με κάποιον τρόπο...δεν ελαφρύνει το ρόστερ τα σχόλια για το ποιος παίζει και το ποιος δεν παιζει θα έχουν την ....αξία τους...

- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε και άλλη μια ολόκληρη μέρα αύριο, με τα παράθυρα των μεταγραφών του top 5 κλειστά…
- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Περασε έξω παρακαλώPsagmenos4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:42Εμένα που δεν έχω καμία πληροφορία και λέω ότι δεν θα έρθει κανέναςnunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:39 Έχω μπερδευτεί...
Έχουμε τον blackzone που μας είπε για Μπρειθ.
Τον Δημήτρη που μας λέει για άλλον που παλεύει να βρεί ομάδα Ιταλία και Αγγλία
Και υπάρχει πάντα και ο χρησμός του παπά.
Ξεχνάω κάτι;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιταλια κ Αγγλια ειναι οι δυο "εχθροι" μας..περιμενουμε καρτερικα να τελειωσουν αυτες...ο παιχτης που ξερω μετεφερε οτι θεωρει θα βρει ομαδα σε Ιταλια ή Αγγλια κ μας αφησε λιγο στην ακρη χωρις να μας απορριψει..αυτα μου μεταφερθηκαν την Παρασκευη..Δεν εχει αλλαξει κτ μεχρι στιγμης..γι αυτο φαγωθηκα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ λες για τον Μιτροβιτς, αλλά εγώ αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται αδιανόητο
Παίκτης που ανακαινίζει Τούμπα άλλος δεν υπάρχει.
Πιο πιθανό το βλέπω να καταλήγει σε καμμία Τουρκία πάντως. Εκεί δίνουν αυτά τα λεφτά
Φενερ έχει Ελ νεσιρι
Γαλατά οσιμεν-ικαρντι
Μπεσίκτας εκτός ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι αλλο. Εγω αν ήμουνα ο γιακουμακης και φερναν το μιτροβιτς θα ξενερωνα την πέτσα μου.
Αλλο να ρθει ο δανος πχ που είναι διαφορετικός παιχτης και μπορούν να παιξουν και μαζι στην τελική.
Μανία με τον Μιτροβιτς, λες και πρόκειται να έρθει...
Όσον αφορά τον Γιακουμή, πότε ο ανταγωνισμός ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη για το οφ τοπικ από όλους αλλά βγήκε η επιτροπή του ΑΣ, έβαλα την ανακοίνωση στο κατάλληλο τοπικ.