Αναζήτηση για περισσότερες από 1077 εγγραφές

Return

από paoki19
Δευ 18 Αύγ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Hermann έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 18:38 Κουλιανος λεει οτι δυσκολευονται οι τσεχοι να φερουν αντικαταστατη γτ εχουν οριο στους μισθους που ειναι χαμηλο (γυρω στα 600 χιλ)
Θέλουν Θυμιανη;
από omerta76
Δευ 18 Αύγ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Έχω ξεκινήσει να βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία απόρριψης από την πλευρά της Σλάβια, οτιδήποτε άλλο θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Ας φέρουν τον Μαροκινό και ένα παιχταρα στοπερ και θα είμαι οκ. Βαθιά μέσα μου θα ελπίζω και σε ένα 6αρι πιο γρήγορο από Μειτε αλλά....
από Psagmenos4
Δευ 18 Αύγ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Είδα για Υδροχόο, και λέω αν αρχίσουμε και τα ζώδια θα πάμε σίγουρα στο τρελοκομείο και χωρισμένοι μάλιστα.
από Мир
Δευ 18 Αύγ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Υδροχόος, Αύγουστος, πολύ Παπάζογλου έπεσε.
από DimitrisS
Δευ 18 Αύγ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Ναι ενταξει οκει καλως ηρθες.

Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
από embuji
Δευ 18 Αύγ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

H Kαϊσέρισπορ το προηγούμενο χρονικό διάστημα προσπάθησε να πείσει τον ΠΑΟΚ να της παραχωρήσει τον Φέντορ Τσάλοφ με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.

Ωστόσο, οι Τούρκοι ούτε ρήτρα ήθελαν να τοποθετήσουν, αλλά ούτε και να πληρώσουν ενοίκιο και συμβόλαιο για τον Ρώσο φορ.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ...
από kataramenos5
Δευ 18 Αύγ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Για Ζαφειρη δε ξερω ,ξερω ομως οτι αν τραβηξει καρτα ο Οζντοεφ στην κροατια ,στη ρεβανς θα παμε με 2 χαφ .Στα στοπερ ειμαστε δυσκολα και φορ με τα φευγει μενει του Τσαλοφιδη μια απ τα ιδια.Το ημερολογιο δειχνει 18/8 κι ο ΠΑΟΚ(για ακομα μια φορα ) εχει τεραστια κενα τελος Αυγουστου.Δε τον βλεπω καλα ...
από embuji
Τρί 19 Αύγ 2025, 07:08
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 06:47 Καλημερα...κατσε μη δεν εχουμε ουτε πρωινη εξελιξη...
Σε θελω αισιοδοξο. Ηρθα δουλεια χωρις Ζαφειρη θα φυγω με Ζαφειρη.
από ΑποστόληςΑ
Τρί 19 Αύγ 2025, 07:14
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 21:59 Κουλιανος ειπε οτι μεχρι Τεταρτη θα εχουν τελειωσει ολα.Υπομονη και μην σκατε.
Πόσες φορές έχω διαβάσει ότι μέχρι την .... θα έχει κλείσει το θέμα! Και μάλιστα προσθέτουν και το απαράμιλλο: "θετικά ή αρνητικά"!
από Maklaz
Τρί 19 Αύγ 2025, 08:07
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον πρωινη ενημερωση απο Κουλιανο...Ο Ζαφειρης θελει σαν τρελος να ερθει..ο μονος που χαλαει τη συμφωνια ειναι αυτος ο ημιτρελος ο προεδρος..μπηκαν οι ατζεντηδες χοντρα στο κολπο κ πιεζουν φουλ...Δν υπαρχει διορια του ΠΑΟΚ προς τους Τσεχους..Αλλα θεωρει οτι στο επομενο 48 ωρο θα κλεισει θετικα ...
από nunies4
Τρί 19 Αύγ 2025, 08:21
Jump to forum
Jump to topic

Και που το ξερουμε οτι δεν κανουν/δουλευουν ολα οσα λετε;
Ποσοι ειχαν παρει χαμπαρι το θεμα Γιακουμακη πριν βγει; Το θεμα Ιβανουσετς; Το μεγαλο θεμα Ζαφειρη;
από Psagmenos4
Τρί 19 Αύγ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα

Πάμε για ναυάγιο ολοταχώς όσο καθυστερούν.

Αν ισχύουν όσα ακούγονται από χθες μπήκε στο παιχνίδι το μάνατζερικο του γραφείο.
Ενώ αν από σήμερα ποτ λογικά ξεκινανε οι προπονήσεις για το κυριακάτικο ματσ και πάλι ο Ζαφείρης ενημερώσει ότι δεν γουστάρει να παίξει τότε θα πρέπει να ...
από icue
Τρί 19 Αύγ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Ελα ρε παιδια ο ανθρωπος ειναι ασοβαρος. Φανταζεστε την γκοτζαρεβα να ανοιγει διαλογο με οπαδους να βγαινει και να λεει για τους γονεις του Ντελια και να λεει στον παικτη αν φερεις τα λεφτα θα σε πουλησω και οταν τα φερνει να λες δε πας πουθενα ενω ο παικτης δηλωνει οτι θελει να φυγει;

Και επειδη ...
από black death
Τρί 19 Αύγ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Ποιον ιανουαριο ρεεε; Θα δωσεις 12 εκ για να παίξει 3 μηνες ο παιχτης. Καπου παρατραβαει αυτο το αστείο.
από smoothcriminal1926
Τρί 19 Αύγ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου φαίνεται ακραίο αστείο και λάθος να κάνεις τόσο μεγάλη συμφωνία για Ιανουάριο. Μέχρι τοτε τι θα γίνει με τα χαφ; Θα πάρεις δανεικό που θα χάσει μετα την θέση του; Θα πάρεις ρολιστα ίσα ίσα μέχρι Γενάρη μέχρι να έρθει ο άλλος( ακραία λάθος σενάριο) ; Τι ρητρες θα μπουν; Αν σπάσει ο διαολος ...