Η αναζήτηση βρήκε 484 εγγραφές

Return

από gika
Δευ 11 Αύγ 2025, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγω γτ θεωρω οτι θα παιχτει σφηνα ελληνικης ομαδας για Ζαφειρη?

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ομάδα που μπορεί να δώσει τόσα.

Πάμε παρακάτω.

Περιλαμβάνεις κι εμάς; :mrgreen:

Γιατί μια εβδομάδα πριν αν σου έλεγαν ότι θα δώσει ο Ιβάν 12Μ για μεταγραφή θα σε τσιμπούσες να ξυπνήσεις.

Εμένα ...
από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Ιβάν σκάσε τώρα τη μεταγραφή να δείξεις σε μερικούς στη μάνα του συλλόγου πως έρχονται τα κεφάλαια από τη Ρωσία
από epitropos
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

παιδες έχουμε ολοκληρο τοπικ που γινεται χαμος, πατηστε κι εκει f5 για τα σημερινα εδω ειμαστε για Ζαφ Γιακουμ κοκ :opaokara: :opaokara:
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
από Jim_Chatz
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Μην τσιμπησουμε τπτ αλλο τρεμω..

Από το πρωί είσαι αρνητικος.

Θετική ενέργεια θέλει. Για να έφτασε μέχρι εδώ η υπόθεση σημαίνει ότι ο παίκτης είναι κοντά.

Και η Σλάβια θέλει λίγο να το παίξει καμπόσα. Ίσως θέλει να βρει πρώτα αντικαταστάτη ή απλά να δείξει στους οπαδούς της ότι ξες τι, για να ...
από zoomgr
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

O Βάζελος πουλάει Μαξίμοβιτς στην Αραβία..... σε λίγο θα διαβάζετε σφήνα λαγού για Ζαφείρη..... εδώ ήμαστε....
από Mīngus
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

leftosss4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:44 Ο Ραγκα λέει πως ο Ζαφ είναι κλεισμένος.

Του το έχει πει ο υπόκοσμος. Ο Γιώργης είναι Τσεχία.
Αυτός έχει πέσει ποτέ μέσα σε κάτι;
από tzo_1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

To πρώτο αρνητικό είναι οτι το θεωρεί τελειωμένο ο Ράγκα... Και με τον Ντέλια δε το θεωρούσε τελειωμένο;;
από pirate_salonica
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Αδερφέ blackzone αν κλείσει προτείνω να γίνεις επίτιμος μοντ :lol:
από Logistis
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε @blackzone44 σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είσαι όαση μέσα στη μαυρίλα αυτής της μέρας. Θεωρώ δεδομένο ότι οι πληροφορίες σου είναι αξιόπιστες και ειλικρινείς.
από ΑποστόληςΑ
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Κατ' αρχήν σ' ευχαριστούμε μαυροζωνά!
Είσαι και 44 ετών, που δεν είναι και τόσο καλή ηλικία (!!), αλλά το παραβλέπω. Μάλλον για επαγγελματία δημοσιογράφο σε κόβω, ή δικηγόρο...
από Taseos
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

Άσχημο πράγμα η μιζέρια. Μου έλεγε ένας φίλος ότι δεν μπορεί να χαρει με τίποτα. Βλέπει παντού ένα αλλά και τον πιάνει κατάθλιψη. Παρακολουθεί κάτι συνεδρίες να το ξεπεράσει.

Υγ Άσχετο. απορώ πως υπάρχουν account από το 21 που δεν μπορούν να χαρούν ούτε το πιο γαματο πρωτάθλημα και έχουν ούτε μια ...
από TheCursed
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

taseos ναι ρε φιλε ναι έμπαινες παλια διάβαζες τον ολιβαρες τον ναπολι κ έλεγες ναι αυτοί είναι Π.Α.Ο.Κ εγώ για αυτό απέχω τόσα χρονιά με αυτά π διαβάζω εδώ μέσα νομίζω ότι μπαίνω στο φόρουμ της τριγλιας.
από Magpies4
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Αντε να φτιαξει η μερα μας γαμωωωω....Αν ο black..... γνωριζει μονο για Ζαφειρη κ οχι για αλλους στοχους τοτε ειναι σιγουρα ο Γιωργης... :mrgreen:

Κύριοι έτσι είναι. Το είχα γράψει και το είχα ξαναγράψει οτι δεν γίνεται η ΠΑΕ να δουλεύει χωρίς κάποιον πολύ κοντά στον Ιβάν, που να αφουγκράζεται ...