Η αναζήτηση βρήκε 500 εγγραφές

Return

από black death
Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ο μαυρος ζαφειρης. Πολλη θλαση βλεπω παντως.
από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
από chri5ti9
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Ουναϊ μυριζομαι . Πόνο στους κάτω , ακριβή μεταγραφή ..
από icue
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως αν ισχύει ότι ο Γιακουμης χάρισε 800 χιλιάρικα έως ένα μύρια που γράφουν μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση.

Ναι δεν πεινάνε οι παίκτες αλλά ένα εκατομμύριο δεν χαρίζουν έτσι εύκολα ούτε οι εφοπλιστές.
από Γερασίμου
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Umberto Ecco: τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις. Τουλάχιστον μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο λέω εγώ.
Σ/Κ είναι και Σαββατόβραδο με Αυγουστιάτικη πανσέληνο (λάθος έκανα χθες που νόμιζα ότι ήταν στις 8/8). Όσοι είμαστε παραλιακά ας απολαύσουμε την υπέροχη Ελληνική θάλασσα, τον σεβασμό μας και τις ευχές ...
από Jim_Chatz
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Καλά φυσικά.

Από τον αντίστοιχο Μποβέ στον αντίστοιχο Μπακαγιοκο ένα τσιγάρο δρόμος
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:53 Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
Ένα ποντιακό κεφάλι δρόμος
από blackzone44
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Δε μας λες κ κανενα στοιχειο για το χαφ?

Μετρημένα άτομα ξέρουν όντως με ποιον συζητάει ο ΠΑΟΚ και δεν λένε τίποτα, εγώ πιστεύω μέχρι τη Δευτέρα θα το σκάσει ο Ρομανο επειδή μιλάμε για πολύ ακριβή μεταγραφή (παίζει να είναι και η πιο ακριβή στην ιστορία του πρωταθλήματος)

Κ εσυ πως το ...
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Κ εσυ πως το εμαθες αν επιτρεπεται?

Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.

"Ας πούμε ότι έχω κάτι σαν γνωστό μου" :lol: . Τον γνωστό τον είχες ...
από loukas karadimos
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Αν τελικά γίνει του Γιακουμάκη θα εκτιμήσετε τον δέσποτα ένα παραπάνω
από john4serres
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ στα ουράνια πετάτε και η προσγείωση ενδέχεται να μην είναι ομαλή.

Μην δούμε στο τέλος νέους ανενεργους Μπακαγιόκους (Σεφεροβιτς, Κουζγιάεφ) με το γνωστό ποίημα "προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να τα βρούμε με τους πρώτους στόχους"
από ReignMan
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Η τρελα παει στον ΠΑΟΚ. Παιρνουμε φορ επιτελους και θελουμε να πουλησουμε τον μονο παικτη που μπορει να δωσει ασιστ ξυραφι.
από Stelios Bagios
Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Το να κάνουμε χαβαλε για το Ζαφείρη να το δεχτώ, έχει ανάγκη κι από χαλάρωση το φόρουμ ειδικά αυτό το καλοκαίρι.

Το να συζητάμε σοβαρά για το Ζαφείρη πιστεύω μόνο κακό κάνει καθώς οι πιθανότητες να γίνει μια τέτοια μεταγραφή είναι απειροελάχιστες και δημιουργούνται προσδοκίες εκτός πραγματικότητας ...
από epitropos
Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω πλέον για τόσο ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους και σ εμενα αναφερόμενος να γίνει κανα ξαφνικό και να χαζεψουμε όλοι, να δω και μια φορά για ΚΑΛΟ τις αντιδράσεις και τα παραμιλητά του κόσμου, όπως και το τί θα επινοησουμε μετά :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από ReignMan
Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ που κοιταει το διευρω στα negotiations θα παει για Ζαφειρη. Εαν οντως γινει θα μας στειλει στο τρελαδικο μια και καλη ο Ιβαναρος