ΣιχαμενοςMaurice_Escargot έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 06:31 Κολκας
Απο τη μερα που βαλαμε το down στην φανελα, δεν εχουμε σταυρωσει νικη
Αναζήτηση για περισσότερες από 1905 εγγραφές
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 07:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει για όλους τους αγώνες εδώ και καιρό
Απλως λογω της κατάστασης, βρήκαν την ευκαιρία να κλαφτουν για σήμερα
Απλως λογω της κατάστασης, βρήκαν την ευκαιρία να κλαφτουν για σήμερα
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δήλωσαν ας με διαφωτίσει κάποιος.
Εμείς έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να δίνουμε ότι μπορεί ο καθένας για την ομάδα, να πηγαίνουμε γήπεδο κτλ.
Αυτοί όπως και όλοι οι αθλητικογράφοι έχουν επιλέξει να ζούνε από την ομάδα. Λένε πράγματα με σκοπό το κέρδος ...
Εμείς έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να δίνουμε ότι μπορεί ο καθένας για την ομάδα, να πηγαίνουμε γήπεδο κτλ.
Αυτοί όπως και όλοι οι αθλητικογράφοι έχουν επιλέξει να ζούνε από την ομάδα. Λένε πράγματα με σκοπό το κέρδος ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον βωμό του χρήματος, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ιερό και όσιο.
Γενικό το παράδειγμα και σε πολλούς τομείς.
Γενικό το παράδειγμα και σε πολλούς τομείς.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει μωρε όλοι τους είχαμε χαζεψει κάποια φορά.
Μη δίνουμε τόσο μεγάλες διαστάσεις.
Ούτε να νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με καμία διάνοια. Κάπου ωπα.
Αθλητικογράφοι είναι τα παιδιά και αναλύουν-ζουν από την ομάδα.
Απλά μην αναπαράγουμε πραγματα που λένε και πριν το κάνουμε ας δούμε συμφέροντα ...
Μη δίνουμε τόσο μεγάλες διαστάσεις.
Ούτε να νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με καμία διάνοια. Κάπου ωπα.
Αθλητικογράφοι είναι τα παιδιά και αναλύουν-ζουν από την ομάδα.
Απλά μην αναπαράγουμε πραγματα που λένε και πριν το κάνουμε ας δούμε συμφέροντα ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα Πανακόσκυλα. Έβαλα να ακούσω λίγο Κουλιανό και είχε τον Πανάκα και δεν ξέρω πόσο κράτησε η εκπομπή αλλά On air έδωσε εντολή ο Bούζος να τον διώξουν γιατί μιλούσε με καλά λόγια για τον Ιβάν. Αυτό είναι peak ραδιοφωνία κύριοι. 
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Πω πω πω ο Κουλιανός είπε ότι τον χάλασε και τον προσέβαλε ανεπανόρθωτα ψυχικά, θα σκεφτεί τι θα κάνει προσεχώς.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Καλό ταξίδι Κωστή αλαναρα μας. Κάστρο της Λάρισας! Λίγοι οι παληκεροι σαν και σένα! ΠΑΟΚ ΛΑΡΙΣΑ
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήγαιναν όλοι πολύ καλά. Αδιανόητα καλά στη μπάλα για να είναι ΠΑΟΚ. Γαμηθηκε το σύμπαν και οι γαλαξίες
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι ακόμα
Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι ...
Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο μεσο στο youtube ή στα σοσιαλ που να εχει λαιβ εικονα απο το αεροδρομιο?
Αυτό που διαπίστωσα πριν , ήταν ότι το Πρώτο Θέμα ( :roll: ). είχε πολύωρη σύνδεση με Ρουμανία και όσα έγιναν εκεί κατά την αναχώρηση των σορών των αδικοχαμένων. Οπότε φαίνεται σίγουρο ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic