Η αναζήτηση βρήκε 590 εγγραφές
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα
Κανε το σταυρο σου που εχουμε το λουτσεσκου κ ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
ο Ουρος παντως εχει 3 ασσους κ 5-6 μπλοκ...χωρια αυτα που σπανε...δν ειναι τοσο κακος οσο λετε..
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Θα εφαγε πολυ το μεσημερι κ βαρυνε..
- Δευ 26 Ιαν 2026, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο πολυ στεναχωριεμαι για τν αδερφο σκανδαλη4 που ξεροσταλιαζει για την αποκτηση στοπερ, παρα για ολους εμας!!
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Απιστευτο παιδι..Πολλα χιλιομετρα...Απιστευτο που θα περναω απο το καφε κ δε θα βαραω την κορνα , να βγαινει να φωναζει κ να πανηγυριζουμε...ΑΔΙΑΝΟΗΤΟTaseos έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 23:24 Καλό ταξίδι Κωστή αλαναρα μας. Κάστρο της Λάρισας! Λίγοι οι παληκεροι σαν και σένα! ΠΑΟΚ ΛΑΡΙΣΑ
- Τετ 28 Ιαν 2026, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποιος ειναι απο Λαρισα, θελει και μπορει να τιμησει τον Κωστα που χαθηκε κ αυτος χθες, η κηδεια ειναι στις 12 στην Αγια Τριαδα..
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομιζω να ειμαστε ετοιμοι να βιωσουμε τη σημερινη "υποδοχη" στο αεροδρομιο κ στη Θυρα 4...Ουτε τν αγωνα της Κυριακης..τουλαχιστον εγω..προχθες με ειδαν τα πιτσιρικια να κλαιω κ με τη παιδικη τους αθωωτητα με ρωτησαν τι επαθες μπαμπα, ποιος σε πειραξε...προσπαθησα να εξηγησω οτι ειναι αστερακια ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τ ηξερα αδερφε..ευχαριστω πολυ!
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΛΚΣ...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ...
ΔΕ ΓΙ-ΝΕ-ΤΑΙ
ΔΕ ΓΙ-ΝΕ-ΤΑΙ
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ειστε τουλαχιστον αστειοι για να μην πω κατι πολυ πιο βαρυ...3 μηνες τωρα μεταδιδετε απο το στουντιο ολους τους εντος εδρας αγωνες..ΣΗΜΕΡΑ με το αιμα των αδερφων μας ακομα να κυλαει αποφασισατε να ανεβασετ ενα δακρυβρεχτο ποστ για την κακια ΠΑΕ..Τετοιες μερες ρε?? δν ντρεπεστε λιγο?? και με τοσο ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Φερτε Μπερναρ κ Σαντσεζ..
- Τρί 03 Φεβ 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελεις να μου πεις απο που προκυπτει αυτο?john4serres έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 14:21 Που τον βρήκαν αυτόν; Τέλη Αυγούστου πάλι θα ψάχνουμε για μπαλώματα
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι φιλε γτ να πουμε..Να πουμε για τν Μπατιρη που τη βγαζει με ελευθερους κ δανεικους (Γιακουμακης)...