Κοιμησου δε θα στειλει!!!kz1111 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 22:47 Χωρίς να έχω κάποια πληροφορία, αισθάνομαι πως θα υπάρξει κάποια εξέλιξη μέσα στην επόμενη 1-1,5 ώρα
Η αναζήτηση βρήκε 391 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Γαματη μερα ξημερωσε..αν θα κανει αποσβεση ο Ζαφειρης που ΔΕΝ ηρθε, αν μας χρεωσει ο Ιβαν και οτι αργησαμε..ΠΑΛΙ τα ιδια δλδ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχει στην ατμοσφαιρα του φορουμ μια υπεραισιοδοξια...οπως πριν μια βδομαδα που καποια sites εβγαλαν οτι ειχε κλεισει...Ηρεμια μαγκες...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις ανεβασε φωτο ο Πανακας Ζαφειρη με φανελα ΠΑΟΚ..
- Δευ 18 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πειτε για υδροχοους κ να αρχισει ο παπας γριφους με αστρα ζωδια κ πλανητες...να γινει εδω της Ποπης..
- Δευ 18 Αύγ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να κλασουν αυτοι στο διδυμο που θα εχουμε (???)
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλαιω ρε μλκ!!!χαχαχαχχαχαχα..κ να σ πει ειμαι ο πατερας του Ζαφειρη και ερχομαστε με την ταδε πτηση!!!DimitrisS έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 21:09 Ναι ενταξει οκει καλως ηρθες.
Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
- Τρί 19 Αύγ 2025, 08:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον πρωινη ενημερωση απο Κουλιανο...Ο Ζαφειρης θελει σαν τρελος να ερθει..ο μονος που χαλαει τη συμφωνια ειναι αυτος ο ημιτρελος ο προεδρος..μπηκαν οι ατζεντηδες χοντρα στο κολπο κ πιεζουν φουλ...Δν υπαρχει διορια του ΠΑΟΚ προς τους Τσεχους..Αλλα θεωρει οτι στο επομενο 48 ωρο θα κλεισει θετικα ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κουλιανος στο συγκεκριμενο θεμα εχει τν καλυτερη πληροφορηση απο ολους τους ΑΡΔ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Που να σ εξηγουμε αδερφε τωρα...Paoktsakitsan_ έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 17:12 Ερώτηση ως ψάρακλας της μεγάλης παρέας του paokmania: ο χρήστης πορκυ που έγραψε κάτι για τρίτη πρόταση 16,5 εκ για Ζαφείρη είναι έμπιστος ή τρολάρει για τσιμπάω;
- Τετ 20 Αύγ 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΡΕΝΟ Ή ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ
Αυτή η σιγή των τελευταίων ημερών στο θέμα του λυκόσκυλου Ζαφ μας έχει απογοητεύσει όλους μας και στα εκατοντάδες μνμτα σας δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω ………
Όταν είχε βγει η πληροφόρηση ότι ΠΑΟΚ και Σλαβια τα βρήκαν στο οικονομικό τελεσίδικα, είχαμε πει τότε ...
Αυτή η σιγή των τελευταίων ημερών στο θέμα του λυκόσκυλου Ζαφ μας έχει απογοητεύσει όλους μας και στα εκατοντάδες μνμτα σας δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω ………
Όταν είχε βγει η πληροφόρηση ότι ΠΑΟΚ και Σλαβια τα βρήκαν στο οικονομικό τελεσίδικα, είχαμε πει τότε ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας τν κλεισει αδερφε κ ας ειναι κ απογευμα!!!embuji έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 08:13 Καλημερα κυριοι.
Ημερα 2: Ηρθα στην δουλεια χωρις Ζαφειρη, Θα φυγω με Ζαφειρη.
i will die on this hill που λενε και στο χωριο μου
edit: Αν η ΠΑΕ τον κλεισει απογευμα θα το παρω σαν προσωπικη προσβολη και οτι δε σεβονται τον ιδρωτα μου.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τους παίκτες που εκβιάζουν τις ομάδες με μεταγραφή όπως πχ γίνεται με την περίπτωση του Ισακ της Νιούκασλ. Καταλαβαίνω το να πάει ο παίκτης στην ομάδα και να ζητήσει μεταγραφή για τους χψ λόγους αλλά σε καμία περίπτωση το να ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το περιεργο με την υποθεση Ζαφειρη ειναι οτι οι δυο που εχουν την καλυτερη ενημερωση λενε οτι ειναι θεμα χρονου να κλεισει, αλλα οι ινσαιντερς εδω μεσα μου φαινονται λιγο απογοητευμενοι...
Ρε μλκς ξεκολληστε λιγο...δλδ σας ειπαν μη συνεχιζετε θα εχει ολοημερο κλειδωμα κ εσεις λες κ τ κανετε επιτηδες ...
Ρε μλκς ξεκολληστε λιγο...δλδ σας ειπαν μη συνεχιζετε θα εχει ολοημερο κλειδωμα κ εσεις λες κ τ κανετε επιτηδες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προλαβουμε την πτηση λες?