Η αναζήτηση βρήκε 637 εγγραφές
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18. Νικόλαος Περσίδης
Έτυχε να πετύχω πριν από κάνα μήνα σ' ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας τον Λυκειαρχη που ως μαθηματικός τον είχε μαθητή στη Χαλκίδα. Μου είπε ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, ότι όταν οι υπόλοιποι συμμαθητές του έτρεχαν στις καφετέριες αυτός γυμναζόταν κι ότι ήταν μάλιστα καλός μαθητής και περασε ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Χουγκάζ
Ο Χουγκάζ, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο δυνατό κεφάλαιο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Έχει potential που θα φανεί ακόμα περισσότερο στην πορεία.
Διαθέτει αμυντικές και επιθετικές αρετές.
Μπορεί να βοηθήσει τον rim protector που θέλουμε, αλλά και να δώσει επιθετικές λύσεις.
Τον πιστεύω ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
Τωρα γμηθηκαν ολα.
Τίποτα δεν γαμήθηκε. Στους στόχους μας είμαστε σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Το αν θα συνεχίσουμε, θα κριθεί στο άμεσο μέλλον...
Στοχος ηταν και ο τελικος κυπελλου
Οταν ο κοουτς λεει ντρεπομαι για τους παικτες μου και η ομαδα εμφανιζει τετοια εικονα το κλιμα γμηθηκε εντελως ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
όλοι προπονητές είμαστε από το πληκτρολόγιο.
Κι αφού λέτε ότι σας κατέβει, να πω κι εγώ τη λαλακία μου:
ο ίδιος πλέον δεν είχε ζέση να μείνει. Χάλασε η χημεία, χάλασε το κλίμα, δε βγήκαν οι επιλογές, το ότι το καλοκαίρι έρχεται και η χρονιά είναι αβέβαιη για παίκτες και προπονητές, όλα μαζί ή και ...
Κι αφού λέτε ότι σας κατέβει, να πω κι εγώ τη λαλακία μου:
ο ίδιος πλέον δεν είχε ζέση να μείνει. Χάλασε η χημεία, χάλασε το κλίμα, δε βγήκαν οι επιλογές, το ότι το καλοκαίρι έρχεται και η χρονιά είναι αβέβαιη για παίκτες και προπονητές, όλα μαζί ή και ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρουσιασες μια ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης.Την βλεπαμε και την χαιρομασταν.
Στην πορεια,ολα εγιναν λαθος και θεωρω πως δεν ειχες την ευθυνη γι'αυτο.
Σου ευχομαι καλη συνεχεια!
Στην πορεια,ολα εγιναν λαθος και θεωρω πως δεν ειχες την ευθυνη γι'αυτο.
Σου ευχομαι καλη συνεχεια!
- Δευ 02 Μαρ 2026, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αξιοπρεπεστατος και με εξαιρετική πορεία όσο ήταν στο τιμόνι.
Ευχαριστούμε κοουτς
Ευχαριστούμε κοουτς
- Τρί 03 Μαρ 2026, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο επίπεδο που έχουμε αλλάξει εως τώρα είναι η γνώση πως μπορούμε δυνητικά να πληρώσουμε φοβερά συμβόλαια στο κοντινό μέλλον.
Α, και στην παραγοντική αυθάδεια και ασέβεια.
Σε όλα τα άλλα είμαστε ένα επίπεδο κάτω από εκεί που ήμασταν "χθες".
Α, και στην παραγοντική αυθάδεια και ασέβεια.
Σε όλα τα άλλα είμαστε ένα επίπεδο κάτω από εκεί που ήμασταν "χθες".
- Τρί 03 Μαρ 2026, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα.
Θα γίνουν και λάθη.
Είναι μια μεταβατική χρονιά.
Και στο ποδόσφαιρο το ίδιο έγινε. Στην αρχή έπαθε και μετά σιγά σιγά έμαθε, πληρώνοντας σεβαστά ποσά.
4 χρόνια μας πήρε για να δούμε ένα κύπελλο Ελλάδος το 2017.
Θα γίνουν και λάθη.
Είναι μια μεταβατική χρονιά.
Και στο ποδόσφαιρο το ίδιο έγινε. Στην αρχή έπαθε και μετά σιγά σιγά έμαθε, πληρώνοντας σεβαστά ποσά.
4 χρόνια μας πήρε για να δούμε ένα κύπελλο Ελλάδος το 2017.
- Τρί 17 Μαρ 2026, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Patrick Beverley
Η εικονα με το Περιστερι στομ πρωτο αγωνα συναδει με τον ρολο σου για τον επομενο 1.5 μηνα. Beverley εκτος απο τους αγωνες πλεον δεν γινεται. Παρακαλαω να ανεβεις ακομη παραπανω γιατι το impact σου μπορει να κανει την διαφορα.
- Κυρ 29 Μαρ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5. Breein Tyree
Τον βλεπω βελτιωμενο τελευταια και νομιζω οτι ειναι και εργο τρινκιερι.
Ενα απο τα χαρακτηριστικα του σαν προπονητης ειναι οτι παιζει πολυ με τα γκαρντ και με το 1μ1. Ουσιαστικα isolation για να παρει ατομικη προσπαθεια ο καλος γκαρντ(προτεραιοτητα στις ομαδες του).
Ενα απο τα χαρακτηριστικα του σαν προπονητης ειναι οτι παιζει πολυ με τα γκαρντ και με το 1μ1. Ουσιαστικα isolation για να παρει ατομικη προσπαθεια ο καλος γκαρντ(προτεραιοτητα στις ομαδες του).
- Κυρ 05 Απρ 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 0. Timmy Allen
Ότι τον έχει πάρει από κάτω είναι σίγουρο , φαίνεται και από την όλη του παρουσία μέσα στο γήπεδο. Αλλά αν πραγματικά κάποιος τον έβρισε ή τον κορόιδεψε μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο .
- Τετ 15 Απρ 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε είπανε συνταξιούχο, ότι δεν κάνεις πια και δεν μπορείς να τρέξεις. Και εσύ τι έκανες; Έφαγε το μπακλαβά σου και έριξες και κάμποσες φάπες στα σκουλίκια.
MVP εμφάνιση που δείχνει γιατί έπαιξες τόσα χρόνια στο ΝΒΑ. Τρομερές άμυνες και τάπες σε κομβικά σημεία στον αγώνα.
Πες μου που είσαι να ...
MVP εμφάνιση που δείχνει γιατί έπαιξες τόσα χρόνια στο ΝΒΑ. Τρομερές άμυνες και τάπες σε κομβικά σημεία στον αγώνα.
Πες μου που είσαι να ...
- Πέμ 16 Απρ 2026, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5. Breein Tyree
ξεφτίλα για τον Αλόνσο, τους βγάλαν οι Ισπανοί τραγουδάκι κινούμενων σχεδίων που τον κανονίζει ο Τyree...χα χα
https://inpaok.com/899626/epos-oi-ispan ... iri-video/
κι ωραίο τραγουδάκι...θα θελα να ξερα τι λέει...
https://inpaok.com/899626/epos-oi-ispan ... iri-video/
κι ωραίο τραγουδάκι...θα θελα να ξερα τι λέει...
- Τετ 22 Απρ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε Πατ και τον σηκώσαμε τον πολυπόθητο ευρωπαϊκό τίτλο μετά από δεκαετίες.
Όταν βλέπεις έναν παίκτη που έχει 700+ παιχνίδια στο NBA, να βγάζει τέτοια κάβλα μέσα στο γήπεδο,
λέει πολλά για το τι συναισθήματα γεννιούνται μέσα σε ένα κατάμεστο Παλατάκι.
Τα καλύτερα έρχονται ...
Όταν βλέπεις έναν παίκτη που έχει 700+ παιχνίδια στο NBA, να βγάζει τέτοια κάβλα μέσα στο γήπεδο,
λέει πολλά για το τι συναισθήματα γεννιούνται μέσα σε ένα κατάμεστο Παλατάκι.
Τα καλύτερα έρχονται ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παντελής Μπούτσκος
Ολα τα εχουμε πει, για την υπερβαση αυτη που κανεις μεχρι σημερα, την θεληση μας να εχουμε την τιμη να βρισκεσαι στον παγκο μας του χρονου σε ρολο οχι 1ου κοουτς.
ΑΛΛΑ
απο σημερα, απο το τελευταιο ταιμ αουτ του αγωνα, 2.2 δευτερα πριν το τελος,
εισαι ο κοουτς της σεζον στην Ελλαδα για το 2025 ...
ΑΛΛΑ
απο σημερα, απο το τελευταιο ταιμ αουτ του αγωνα, 2.2 δευτερα πριν το τελος,
εισαι ο κοουτς της σεζον στην Ελλαδα για το 2025 ...