Παλευουμε για καθε μπαλα, βαζουμε παντου χερια, Μπεβερλυ ΜΑΣΤΕΡ στην αμυνα, Ταιρι τον εχει με λασο ο Ζντοβτς, Χουγκαζ-Μελβιν-Ντιμσα-Περσιδης μοιραζονται χρονο.
Ολα πανε προς το καλυτερο.
Η ομαδα ειναι ανωτερη στο πνευμα, πολυ αστοχη μπροστα, αλλα αυτο δεν με απασχολει πολυ αυτην την στιγμη.
Το ...
Η αναζήτηση βρήκε 368 εγγραφές
- Τετ 21 Ιαν 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Sporting CP 101-67 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν ασχολήθηκε κανείς με τον Τέλη.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2
Ο λαος πρεπει να ειναι διπλα στην ομαδα,οι παικτες και το προπονητικο τιμ δεν φταινε σε τιποτα.
Ματς χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον αλλα ενα δυνατο τεστ.
Ματς χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον αλλα ενα δυνατο τεστ.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
https://i.postimg.cc/hvWwDd0L/get-Team-Logo.png
Κυπελλουχοι το 2025, μετα απο ενα σπουδαιο παιχνιδι στο σπιτι μας και μπροστα σε περιπου 8500-9000 φιλαθλους που - στο Β ημιχρονο - εκαναν το γηπεδο κολαστηριο. Ημουν μεσα, στο 4ο δεκαλεπτο ανεβηκα στο 3ο διαζωμα κι ανοιξα το παραθυρο για να παρω ...
Κυπελλουχοι το 2025, μετα απο ενα σπουδαιο παιχνιδι στο σπιτι μας και μπροστα σε περιπου 8500-9000 φιλαθλους που - στο Β ημιχρονο - εκαναν το γηπεδο κολαστηριο. Ημουν μεσα, στο 4ο δεκαλεπτο ανεβηκα στο 3ο διαζωμα κι ανοιξα το παραθυρο για να παρω ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
Ψιλο-οριακα φαβορι δινονται και ο ΠΑΟΚ και η Πετκιμσπορ στα σημερινα τους παιχνιδια.
Θεωρω πως και τα δυο θα κριθουν στο τελος και θα ηταν εξαιρετικο εαν βλεπαμε ελληνικο εμφυλιο στους 8. Το θεωρω πιο ευκολο για εμας να παιξουμε με τους Αθηναιους οσο κι ας εχω δει μονο 1 φετινο παιχνιδι των ...
Θεωρω πως και τα δυο θα κριθουν στο τελος και θα ηταν εξαιρετικο εαν βλεπαμε ελληνικο εμφυλιο στους 8. Το θεωρω πιο ευκολο για εμας να παιξουμε με τους Αθηναιους οσο κι ας εχω δει μονο 1 φετινο παιχνιδι των ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουρασμένοι και χωρίς λόγο μεγάλη πτώση στο τέταρτο δεκάλεπτο, μια ήττα χωρίς νόημα απέναντι σε μια φοβερή ομάδα. Μόνο για λόγους OCD έπρεπε να κερδίσουμε.
Η εικόνα των 30 λεπτών είναι όχι μόνο ελπιδοφόρα, αλλά στα δικά μου μάτια υπερηχητική. Εάν καταφέρουμε και δείξουμε τέτοιο πρόσωπο 40 λεπτά ...
Η εικόνα των 30 λεπτών είναι όχι μόνο ελπιδοφόρα, αλλά στα δικά μου μάτια υπερηχητική. Εάν καταφέρουμε και δείξουμε τέτοιο πρόσωπο 40 λεπτά ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Απο την στιγμή που έχουμε την ευκαιρία, κάνουμε τα πάντα για να το κάνουμε. Το να πάρεις το Eurocup είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα.
Όσον αφορά το τού γηπέδου. Δεν ξέρω κατά πόσο παίκτες Ευρωλίγκας μπορούν να είναι καθημερινά σε αυτές τις υποδομές. Από τα αποδυτήρια έως και το fitness κομμάτι ...
Όσον αφορά το τού γηπέδου. Δεν ξέρω κατά πόσο παίκτες Ευρωλίγκας μπορούν να είναι καθημερινά σε αυτές τις υποδομές. Από τα αποδυτήρια έως και το fitness κομμάτι ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δε θυμαμαι τα τελ 15 χρονια να χω ξενερωσει τοσο με το μπασκετ.
Και δεν ειναι το σκορ.Μετα βιας ειδα την πρωτη περιοδο
Θελει μεγαλο ταλεντο να ριχνεις λεφτα και να διαλυεις μ αυτον τον τροπο μια ομαδα.......
Τα λεγαμε οτι πανω απο 1-2 αλλαγες θα κανουν κακο στην ομαδα(βασικος κανονας στα ...
Και δεν ειναι το σκορ.Μετα βιας ειδα την πρωτη περιοδο
Θελει μεγαλο ταλεντο να ριχνεις λεφτα και να διαλυεις μ αυτον τον τροπο μια ομαδα.......
Τα λεγαμε οτι πανω απο 1-2 αλλαγες θα κανουν κακο στην ομαδα(βασικος κανονας στα ...