Η αναζήτηση βρήκε 24 εγγραφές

Return

από navigator11
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Έχει λάβει ντροπιαστικές διαστάσεις το όλο πράγμα. Ακραία θλιβερότερη η εικόνα εδώ μέσα - χωρίς να έχω εικόνα από το τι γίνεται εκτός φόρουμ παρότι υποψιάζομαι - κι από την εικόνα της ομάδας εσχάτως.
από omerta76
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, το να βρίζουμε ή να αποδοκιμάζουμε παίχτες της ομάδας μας είναι τραγικό....ούτε καν τον Τσάλωφ.

Σε τελική ανάλυση, αυτοί που τους φέρνουν έχουν την ευθύνη.
από navigator11
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μ αυτά που διαβάζω ήδη έχω κάνει κωλοτουμπα.
Παιχταρας είναι

:lol: :lol: :lol:

Γελάω με όλους τους οπαδούς κάθε ομάδας της εδώ μπανανίας. Ίδια κοψιά όμως όλοι ανεξαιρέτως να είμαστε!!

Θυμάμαι στο τελευταίο μας πρωτάθλημα στα space(s) του τουιτερ, που έκαναν αλλόθρησκοι και έμπαινα να ...
από Equalizer
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

:opaokara:
Καποτά φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά

Συζητούσε η ομάδα να φέρει έναν Κουλιμπαλι και πιστεύαμε είναι ο νέος Μακελελε

Του ύψους και του βάθους ανάλογα με την γκαβλα μας.

Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο

Τότε τα ...
από paok_athens_g4
Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Ήθελα να ξερα: πρόεδρος στην Καε ειναι ο Βεζυρτζης...αυτός δηλαδη που κάποτε σήκωσε τη σημαία της επανάστασης εναντίον του Παντελακη με το σκεπτικό οτι ο Παντελακης ήταν γέρος κ η ομάδα έπρεπε να παει μπροστά με καινούρια μυαλά...με το ίδιο σκεπτικό φαντάζομαι στα 80 του , δέχτηκε να αναλάβει την ...
από Sardan
Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Μπασκετικός δεν είμαι...ζήτημα να έχω πάει 20 φορές στο Παλατάκι...ΑΛΛΑ...η αντιμετώπιση και η συνέχιση έντασης, ίντριγκας και ρεζιλιου δημόσια και η ασέβεια απέναντι στο Χατζόπουλο, πραγματικά με ξεπερνάει.

Προφανώς ο κ. Μυστακίδης νομίζει ότι με καουμπολικια που έκανε τόσα χρόνια στις άλλες ...
από Azrael
Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Ηδη μου λειπει ο Χατζοπουλος.Τουλαχιστον εκει ειχα το κεφαλι μου ησυχο οτι ολα γινονται για το καλο της ομαδας...
από George Best4
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Ναι δεν είναι οπότε μη το κάνεις.

Θα πρέπει ομως σε αυτη την κωλοχωρα κάποια στιγμή να μαθουμε να μιλάμε και για την ευθύνη. Ίσως έτσι βελτιωθούμε, ίσως αποκτήσουμε ενσυνείδητη, ίσως να μη θρηνούμε τόσο άδικα ανθρώπους.

Δεν είναι το θεμα ότι "είναι αδιανόητο ότι με το δίπλωμα αυτοκινήτου ...
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...
από Maklaz
Τρί 17 Φεβ 2026, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Φιλε Μακλαζ

Χρησιμοποίησα σημερα το notebooklm για να μου φτιάξει κάποια infographics και πραγματικά είναι εξαιρετικό. Αυτο που μου άρεσε πολυ ειναι οτι του ζήτησα το infographic να στηρίζεται σε ενα συγκεκριμένο πρότυπο ανάλυσης και το έφτιαξε σωστά! Φαίνεται ότι ειναι πολυ καλό στο να ...
από navigator11
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Αντικειμενικά, αν καταφέρουμε να το φέρουμε στο 1-2, θα είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Για να δούμε.

Τα μυσταμποτς έχουν βρει μια μικρή χαραμάδα ανακούφισης, βλέπω.
από PaokCuba4
Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

https://i.ibb.co/C54nmb1m/14-2025-2026.png

Και τα στατιστικά της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ!

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με το κομμάτι της υποδοχής. Γενικά η υποδοχή δεν αντιμετώπισε θέματα στο παιχνίδι. Το διάστημα όμως από τα μισά του 1ου σετ έως και τα μισά του 2ου σετ ήταν αρκετό για να χαθεί ένα σετ ...
από st4this
Τρί 10 Φεβ 2026, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: CEV Volleyball Challenge Cup 2025-2026

Οι μισοι μελη του PAOKMANIA :opaokara:
από BWmystis
Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Έγκλημα του Γιούρι
Ο Ντιμσα έπρεπε να παίξει
Έξω ο Άλλεν ή ο Μπέβερλι...
Η ομάδα μπερδεύτηκε από τις γρήγορες προσθήκες και πολύ βιασύνη για να κλείσουμε Άλλεν και Μπέβερλι...νομίζω πιαστηκαμε κότσοι

"Εγκλημα"? lol
Κερδισαμε φιλε Αθενς, οι του μπασκετ εχουν αποδειξει οτι ξερουν τι κανουν και η ...
από Dimitris_L4
Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η αρρωστια του ποδοσφαιρου αρχιζει να ερχεται και στο μπασκετ..Γιατι δν παιζει ο ενας, αχρηστος ο αλλος που εχει 1 μηνα στην ομαδα, κακως πηραμε τον τριτο...ΕΛΕΟΣ ΜΩΡΕ...ΕΛΕΟΣ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ...