Η αναζήτηση βρήκε 172 εγγραφές

Return

από blackzone44
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ο Braithwaite είναι δεν υπάρχει κάτι άλλο μην τρελαίνεστε
από PAOKevolution
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Τι ακόμα να σου πει ρε παλικάρι μου καλό; Χαλαρώστε λίγο με τις μεταγραφές. Σκοπός ζωής κατέντησε.
από WeWillRockYou
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Neal Maupay δεν φαίνεται να υπέγραψε κάπου σήμερα.
Τώρα μένει ένα 24ωρο η La Liga απο τα μεγάλα πρωταθλήματα.
από Dimitris_L4
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Μητσαρα γνωστε και ως γωνιας4, τα φορ για τα οποια ελπιζουμε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο εχουν ειπωθει; Και δωσε μας ΑΝ μπορεις ενα τυρακι στο αν οι διαδικασιες ή η διαπραγματευση παει καλα. Εγω σε πιστευω.

Kαι τον Μαυροζωνα πιστευω αλλα για να μην εχει βγει πουθενα ο ανασας, πως γινεται να ...
από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Μπαμ μπουμ πάταγος. Κλείνει και Απετένοκ ο ΠΑΟΚ.
από YagosDrakos
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κινείται τίποτα αλάνια, του mopay δεν κολλάει στον παίχτη που γράφουνε στη Γαλλία, αλλά στις απαιτήσεις της Μαρσειγ που ζητάει 5.5 μύρια συν μπόνους.

Σε ότι αφορά άλλες περιπτώσεις που πράγματι προέκυψαν οι απαιτήσεις των ατζεντηδων και των ομάδων κρίθηκαν από την Παε υπερβολικές... Γενικά ...
από BWmystis
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ειναι ιδεα μου ή καθε χρονο χειροτερευει το ροστερ?
από gergeo4
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

τσαπρας και κωστη πολυ κοντά σε μας
από gergeo4
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

ηρεμα!και εγω αρχικα απογοητευτηκα αλλα εμαθα οτι θα ενισχυθουμε..3ος θα είναι ιεραρχικα σε λιγο καιρο
από xrisitsapa
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταιες μερες καλοκαιριου λεγανε οτι προσπαθουν να διωξουν Τσαλοφ κ να παρουμε ενα φορ...δν εκατσε αυτο κ μειναμε με το ρωσικο παλτο...Φτανουμε Δεκεμβρη μεσα σε ολους τους στοχους , λογω προπονητη ΚΑΙ ΜΟΝΟ...κ λεμε οκ θα διορθωθει τ λαθος, ερχεται ο Ζαφ να ερθουν ενα φορ κ.ενα στοπερ κ παμε να ...
από nunies4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου
από Equalizer
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν νομίζω καν πως έχουμε διοικητικό μοντέλο

Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.

Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι δεν νομιζω οτι τον εκνευρισμο τον προκαλει η απωλεια τιτλων,ισα ισα,θεωρω πως τον εκνευρισμο τον προκαλει ακριβως η ελλειψη του διοικητικου μοντελου. Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και αντικειμενικα εδω και πολυ καιρο βιωνουμε σερι τραγελαφικων επιλογων στο μεταγραφικο σχεδιασμο απο ...
από magdy
Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Βγαίνει ο προπονητής της ομαδας μας, και δηλωνει ευθαρσώς ότι του είναι χρήσιμος ο παίκτης και ειναι υποτιμημένος:
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε ...
από van rooy
Δευ 22 Δεκ 2025, 08:09
Jump to forum
Jump to topic

Τον νους του οφη θα ήθελα για τα αριστερά , νομίζω θα ταίριαζε απίστευτα με κωνσταντέλια.