Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές

Return

από omerta76
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ακόμη μια μέρα πέρασε χωρίς να καλύψουμε κάποιο από τα κενά στον άξονα.

Ανανεώσετε τουλάχιστον τον Μπράντον και αφήστε τον Μαροκινό Τσιλουλη που κοστίζει και 3εκ, που πάτε να φορτώσετε πάλι στον Λουτσεσκου, όπως πέρυσι με Μπακαγιοκο.

Και κάνα δανεικό στα χαφ, Θυμιανη 5ο και με Λοβρεν στην άμυνα ...
από omerta76
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να φέρουν τον Τόμας.
Εκεί γύρω στις 26 Αυγούστου θα πουν "κάναμε τις προσπάθειες μας, προσφέραμε πολλά ...γκουχ γκουχ λεφτά, και οι παίχτες δεν θέλαν να έρθουν Ελλάδα.Τι να κάνουμε, να μείνουμε χωρίς φορ;Πάρε Μπράντον ξανά"!
από omerta76
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

burbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:12 Εντωνεταξυ ο λαριν σε 22χιλ λεπτά 110 γκολ , ο μοπαι σε 24χιλ λεπτά 106 γκολ και κέντρα σε 18χιλ λεπτά 70 γκολ, και το βγάζετε άχρηστο, χαλαρώστε λίγο
Ωραία σύγκριση πάντως, οι δύο παίζανε σε κορυφαία πρωταθλήματα και ο Μαροκινός στην Β Ιταλιας
από omerta76
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Και τι με νοιάζει εμένα πόσα θα επενδύσει ο Ιβάν στο λιμάνι; Το μόνο που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων και ρευστότητας. Στον ΠΑΟΚ όμως 5 χρόνια ακούμε για ffp, πολέμους και αυτάρκεια.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά που θα μιλήσει ο Κουβεντίδης, τα λεφτά που ...
από omerta76
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

VfB v2 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:29 Οταν έχεις 190εκ για την επέκταση του προβλήτα αλλα δεν έχεις 10 για την μεταγραφική περίοδο του ΠΑΟΚ, αυτό πως λέγεται ακριβώς ?
Λέγεται κάπως αλλά μετά πάμε για ...ban
από omerta76
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια αν δεν πιάσει, αυτοί που σήμερα υποστηρίζουν την μέτρια αυτή επιλογή, θα πιάνουν στο στόμα τους τον Λουτσέσκου και το ποδόσφαιρο που παίζει και δεν ευνοεί τους επιθετικούς. Στο στοίχημα έχει δίπλα το ΔΠ
από omerta76
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Και τον Ντελια να πουλησει παλι πανω απο 4 θα του φαινονται πολλα για αγορα παικτη ...εν τω μεταξυ 3-4 για αγορες εχει δωσει και ο Αρης που δεν εχει κανει μιση πωληση με διψηφιο ...βρες το λαθος ...

Μπλα μπλα μπλα ο ΙΒΑΝ δεν έχει και έχει ο Τέλης μπεεε :nairepaok:

Βασικά σου λέει ότι ο ...
από omerta76
Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Λείπει ένας βασικός φορ, ένας βασικός χαφ και ένας στόπερ, χωρίς πωλήσεις αυτά ή δανεισμούς. Αλλά κατά τα άλλα είμαστε έτοιμοι γιατί τα 3 χαφ και ο Μύθου αρκούν για να αποκλείσουν τους Αυστριακούς

Και αν κάνουμε κανά μπουλκουμέ, θα φταίει ο κακός ο Ρουμάνος! :twisted: :twisted: :twisted:
από omerta76
Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Το πως έχετε καταφέρει να εξισώσετε όσους μιλούν θετικά με όσους μιλούν αρνητικά, μόνο στη χολερικη παοκτσηδικη πραγματικότητα εξηγείται

Επειδή δηλαδή ένα ποσοστό του κόσμου είναι σπασμένο δικαιούται να λέει πως οσοι δεν θέλουν να κράζουν είναι ενοχλητικοί; Σε ποιο σύμπαν υπάρχει τέτοια θεωρητική ...
από omerta76
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Το πως έχετε καταφέρει να εξισώσετε όσους μιλούν θετικά με όσους μιλούν αρνητικά, μόνο στη χολερικη παοκτσηδικη πραγματικότητα εξηγείται

Επειδή δηλαδή ένα ποσοστό του κόσμου είναι σπασμένο δικαιούται να λέει πως οσοι δεν θέλουν να κράζουν είναι ενοχλητικοί; Σε ποιο σύμπαν υπάρχει τέτοια ...
από omerta76
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Νομίζω ότι ο Γιαννιώτας θα μπορούσε να μπει άνετα στο δικό μου top 5 με τους πιο αντιπαθητικούς παίχτες, και έχω τρομερούς καραγκιόζηδες εκει.....Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Σαραβάκος, Μανωλάς Στέλιος, Ανατολάκης, Καστίγιο
από omerta76
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

@Odi
Ε δεν νομίζω να περιμένουμε ευρωπαϊκά έσοδα

Περισσότερο σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε
Αλλιώς προσελκύεις ένα παίκτη αν παίζεις γιουροπα λιγκ θεωρώ, παρά σε Κονφερενς ή φτου φτου σε καμία

Το 2017 φέραμε Ελ Καντουρί στο ημίχρονο του αποκλεισμού από Έστερσουντ και στις 31/8 ανακοινώσαμε ...
από omerta76
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ που γκρινιάζω για την πολιτική μας τα τελευταία χρόνια, τον Γιακουμάκη τον θέλω σαν τρελός. Έλληνας για τη λίστα, ελάχιστη προσαρμογή και σε τομείς του παιχνιδιού που έχουμε πρόβλημα (δύναμη, ύψος). Θα ήθελα και τον Λιάβα αντί Σάστρε ή σαν μία επιλογή στα χαφ γιατί Θυμιάνης δεν από ότι φαίνεται ...
από omerta76
Τρί 05 Αύγ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:39
G4Space έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:29 Ducksch για 2 μυρια στην Birmingham
Μας τσακισε η Ipswich που μπηκε σφηνα και πηρε τον Τσουμπα. Ουτε οι καραμπολες δεν μας ευνοουν
Αυτές οι ρημαδο-καραμπόλες που ποτέ δεν μας ευνοούν...ατυχία
από omerta76
Τετ 06 Αύγ 2025, 08:00
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε χρόνο πάντως μέχρι τον επόμενο αντίπαλο τι αγχώνεστε;

Μόλις 6 Αυγούστου είναι σήμερα, μέχρι τις 31 που πέφτουν οι τιμές έχουμε 25 μέρες