Η αναζήτηση βρήκε 168 εγγραφές
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Καλημερα...Ας πουν και απο που ηρθαν οι πιεσεις..Ιβαν τραβα χτυπα οτι παιχτες γουσταρουν..τραβα χτυπα κ τν ουναχι...
Πάντως αυτό εδώ είναι σοβαρό γιατί κάποιοι απ τους τρείς προσπαθούν να έχουν ένα πλεονέκτημα στον πρώτο γύρο. Άλλο να έχεις τον Ζαφ από τώρα και να παίξει όλη την χρονιά.
Άλλος ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριοι, να πώ κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη (για στόπερ και χάφ κυρίως, άντε και φορ).
Χρειάζεται τρομερή προσοχή. Γιατί οι ατζέντηδες μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεβουλώσεις τον νεροχύτη και να πάρεις τον παίκτη που θέλεις. Αλλά μετά σαν αντάλλαγμα σου ζητάνε να πάρεις και ένα δύο παλτά. Χρειάζεται ...
Χρειάζεται τρομερή προσοχή. Γιατί οι ατζέντηδες μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεβουλώσεις τον νεροχύτη και να πάρεις τον παίκτη που θέλεις. Αλλά μετά σαν αντάλλαγμα σου ζητάνε να πάρεις και ένα δύο παλτά. Χρειάζεται ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ και ένα χρόνο μην πώ παραπάνω, μετά την φυγή Κούλιε, κανείς εκεί στην ομάδα δεν βλέπει οτι δεν έχουμε ένα σεντερ μπάκ να καθαρίσει γιόμες και στημένα; Και επί Κούλιε είχαμε πρόβλημα, θυμάμαι (βλέπε Μαλμοε).
ΟΚ δεν παίζεις καλά, αλλά τρώς τις μισές και παραπάνω καλές φάσεις από στημένα, κόρνερ ...
ΟΚ δεν παίζεις καλά, αλλά τρώς τις μισές και παραπάνω καλές φάσεις από στημένα, κόρνερ ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα έχει ενδιαφέρον αν τον βάλουν αλλαγή στο β, τί υποδοχή θα του κάνουν.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό λέμε τόσους μήνες, οτι ρισκάρουμε τρελλά φέτος με τα 3 χάφ.
Άσε που άλλος θα έπαιζε με 433 με 3 χάφ δηλαδή (όλους Οζτνόεφ, Καμαρά, Μεϊτέ) και φουνταριστό τον ... Ντέλια, δηλαδή χωρίς τον κίλλερ μπροστά. Σε μάτς όπως με Ριέκα με αυτό το σύστημα θα παιρνούσαμε άνετα. Αλλά είναι αδύνατον γιατί ...
Άσε που άλλος θα έπαιζε με 433 με 3 χάφ δηλαδή (όλους Οζτνόεφ, Καμαρά, Μεϊτέ) και φουνταριστό τον ... Ντέλια, δηλαδή χωρίς τον κίλλερ μπροστά. Σε μάτς όπως με Ριέκα με αυτό το σύστημα θα παιρνούσαμε άνετα. Αλλά είναι αδύνατον γιατί ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Έλληνας Βολιάκο δηλαδή είναι ο ... Κάργας;
Μου φαίνεται ήδη τον βγάλαμε Κεντίρα των Στόπερ!!!
Παρεμπιπτόντως, νομίζω κανένας δεν τον έχει δεί τον παίκτη!
Μου φαίνεται ήδη τον βγάλαμε Κεντίρα των Στόπερ!!!
Παρεμπιπτόντως, νομίζω κανένας δεν τον έχει δεί τον παίκτη!
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αν ήμουν μπαμπάς του Ζαφ θα του έλεγα να μην ξαναπαίξει σ αυτούς. Πόνο στη μέση.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 04:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω οτι η ήσυχία και το χαμήλωμα των τόνων στο μεταγραφικό έχει να κάνει με τις σφήνες ειδικά πράσινων αποχρώσεων. Φαίνεται οτι οι κάτω έχουν κάποια λεφτά για να χτυπήσουν κάτι καλό (μιλάμε για 5 με 10 εκ).
Άρα μήν χάνετε την αισιοδοξία σας, απλά αυτή την βδομάδα οι καλές περιπτώσεις μπορούν ...
Άρα μήν χάνετε την αισιοδοξία σας, απλά αυτή την βδομάδα οι καλές περιπτώσεις μπορούν ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις βγήκε άρθρο για συνέχεια του ενδιαφέροντος της Καϊσέρι για Τσάλοφ, αλλά γράφουνε οτι ο Ρώσσος δεν θέλει να πάει.
Για να δούμε, πιστεύω υπάρχει ελπίς.
Για να δούμε, πιστεύω υπάρχει ελπίς.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα γυρίσω ανάποδα τα επιχειρήματα για τους σεντερ μπάκ:
από τα δικά μας τα σεντερ μπάκ ποιός θα έπαιζε στην σέριε Α; Αντικειμενικά, ο κανένας. Άρα ο Βολιάκο που έπαιξε δυό χρόνια έχει μεγάλες πιθανότητες να σταθεί στον ΠΑΟΚ.
από τα δικά μας τα σεντερ μπάκ ποιός θα έπαιζε στην σέριε Α; Αντικειμενικά, ο κανένας. Άρα ο Βολιάκο που έπαιξε δυό χρόνια έχει μεγάλες πιθανότητες να σταθεί στον ΠΑΟΚ.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γκόλ στον ΠΑΟΚ απέναντι σε λεωφορεία είναι σαν ... να ξεβουλώνεις νεροχύτη. Θέλουμε ένα φόρ που να τοποθετείται σωστά και να πλασάρει σωστά. Κάποιον που να βάζει γκόλ με κάθε πιθανό τρόπο.
Ο μόνος που είχαμε χτές να το κάνει αυτό είναι ο Δημητράκης. Και το έκανε. Ένα κλασικό περιφερειακό φόρ ...
Ο μόνος που είχαμε χτές να το κάνει αυτό είναι ο Δημητράκης. Και το έκανε. Ένα κλασικό περιφερειακό φόρ ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβετε λίγο για τι δημοσιογράφικα σκουπίδια έχουμε ο Κολκας σήμερα ειπε οτι ο Καμαρα δεν τραυματιστηκε αλλά είναι τα γνωστά που κάνει όταν είναι να πάει στην Εθνική.
Ο Καμαρα τελικά δεν θα πάει με την Εθνική του σε αυτούς τους αγώνες.
Θα μπορούσε να είναι και μυνησιμο αυτό που είπε για ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχουν βαρεθεί να κυνηγούν Τζιοβίνκους 35άχρονους εκεί στην ΠΑΕ, ενώ υπάρχουν παίκτες σε καλή ηλικία να φέρεις;blackzone44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:06 Χαλάει του Braithwaiteκαι έρχεται άλλος στο προσκήνιο δεν λέω όνομα αλλά έχει ακουστεί και παίζει σε μεγάλο πρωτάθλημα.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.90min.com/fr/om-mercato-une-porte-de-sortie-s-ouvre-pour-neal-maupay-dans-une-destination-surprenante
Neal Maupay, recruited last summer by OM, could already be leaving Marseille. PAOK Thessaloniki is in the running and hopes to convince the French striker in the final hours of the ...
Neal Maupay, recruited last summer by OM, could already be leaving Marseille. PAOK Thessaloniki is in the running and hopes to convince the French striker in the final hours of the ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα με όλα τα δημοσιεύματα του εξωτερικού για Maupay είναι ότι βασίζουν το ρεπορτάζ τους σε ένα άρθρο του athlonews.
Απορώ ένα Έλληνας δημοσιογράφος δεν μπορεί να κάνει ένα κανονικό ρεπορτάζ και να ρωτήσει για την υπόθεση τους ανθρώπους της ομάδας;
Έχεις δίκιο, αλλά αναμφίβολα είμαστε ...