Η αναζήτηση βρήκε 808 εγγραφές

Return

από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 30 Σεπ 2025, 10:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports

Φέτος η Θέλτα έχει 5 ισοπαλίες και 3 ήττες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Κατά κανόνα το σκορ είναι 1-1 σε κάθε σχεδόν παιχνίδι της, κι οι ήττες της είναι με 2-1 (νομίζω μια μόνο με 2-0). Θα παίξει λοιπόν λογικά σφιχτά και χωρίς πολλά πολλά. Δεν έδωσε ούτε ένα ματς στην Ισπανία εναντίον κάποιας ...
από PAOKpanta
Τετ 01 Οκτ 2025, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports

Διαβαζω για μυαλο στο ματς με τη γαβριελα

Όποτε μια ομαδα εδωσε σημαντικο ματς εχοντας το μυαλο στο επομενο, τις περισσοτερες φορες απετυχε και στα δυο.

Ο ΠΑΟΚ πρεπει να παει με φουλ δυναμεις με τη Θελτα για να παρει το καλυτερο δυνατο αποτέλεσμα. Δε λεω απαραίτητα τη νικη γιατι οκ, ΠΑΟΚ ειμαστε ...
από Afanas
Τρί 21 Οκτ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

Έτσι όπως έχει φτιαχτέι το φετινό ρόστερ είναι απαραίτητο να πιάσει ο Μπιάνκο και ο Ιβανούσετς. Αλλιώς το βάθος είναι πολύ περιορισμένο.
Ε αυτά τα παιχνίδια που θα μπουν να παίξουν, στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, εύκολα ή δύσκολα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία τους. Πρέπει να βρεθεί και τακτικά τρόπος ...
από kataramenos5
Τρί 21 Οκτ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

giapas έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 12:08 Που το βρίσκεις το elo τους ;
Δηλαδή ,δηλαδη τι θελεις εσυ τωρα?Τρομαξαμε να μαθουμε τα Xgoals ,δε μας λυπασαι?
από PAOK_Evosmos_4
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Σε λίγες ώρες πετάμε για να δώσουμε άλλο ένα οπαδικό σόου, με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε.

Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι.... :twisted:
από JohnDag
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Με ψυχολογία στα ύψη πίνουμε τις μπίρες μας στην πανέμορφη Γάνδη και ετοιμαζόμαστε να «κατηφορίσουμε» αύριο στην Λιλ.

Το ματς θα είναι δύσκολο, η Λιλ είναι εξαιρετική ομάδα αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και δεν μασάμε.

Στην τελική «όλους τρέλα σας πουλάμε..»

:opaokara:
από leomatos88
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ απαισιοδοξία βλέπω, όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω τόση σχέση με το ματς με τη Θέλτα. Η ομάδα τότε ήταν με την πλάτη στον τοίχο και ορθώς υποβάθμισε το παιχνίδι στην Ισπανία. Προέρχεσαι όμως από δύο τεράστιες νίκες και πηγαίνεις όπως πάντα για το καλύτερο. Στην τελική όλοι αυτοί που ταξιδεύουν ...
από loukas karadimos
Τετ 22 Οκτ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο λιλ

Άντε λίγο να δούμε μπαλίτσα και εμείς που λείπουμε απ την τούμπα γαμω την εξορία μου

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
από embuji
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.

ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
από JohnDag
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Εχω κάνει εκδρομές και εκδρομές.

Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει.

Μπορεί να πεθάνουμε από ΠΑΟΚ στο τέλος αλλά τουλάχιστον θα αξίζει.

:opaokara:
από thomas Murg
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Απόψε έζησα μεγαλοπρεπώς το:

"Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να συμβεί"

Παρακαλούσα πριν το παιχνίδι να πάρουμε ένα ηρωϊκό Χ
Όταν ισοφάρισαν και πριν την ακύρωση ήθελα να τα σπάσω όλα.

Εκείνα μάλιστα τα λίγα δευτερόλεπτα πριν ακυρωθεί φοβόμουν το εφιαλτικό σενάριο να το χάναμε κιόλας στο δίλεπτο ...
από Jean Valjean
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:27
Jump to forum
Jump to topic

Azrael έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:19 Δεν ξερω αν μπορω να θυμηθω πιο τρελο αγωνα του ΠΑΟΚ
Με την Ατλέτικο στην Τούμπα
από Iggy Pop
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε και λέμε....Αντριγια 2 γκολ μία ασίστ....οχι mvp....Κωνσταντελιας γκολ κερδισμένο πέναλτι άπειρα χιλιόμετρα....οχι mvp.....Ο βαριεστημένος αργός χοντρός Μειτε κατάπιε σαν αλλος Κρόνος άλλη μια ντουζίνα παιδιά....οχι mvp.....Ο Κενυ το πουλέν μου το τσοπανοσκυλο που κυνηγούσε προβατίνες στα ...
από Jean Valjean
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
Jump to forum
Jump to topic

Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
από loukas karadimos
Παρ 24 Οκτ 2025, 01:53
Jump to forum
Jump to topic

Επιστροφή από το γήπεδο….

Οι σφυγμοί πλέον έχουν πέσει αισθητά έχω κοντά 200!!!

Τι ζήσαμε ρε μαλακες

Δύο μέρες τώρα γυρνάμε στην πόλη πίνουμε γλεντάμε και είμαστε όλοι στα παπαρια μας για το παιχνίδι και ξαφνικά μετά την ταλαιπα με την βροχή και τους ατελείωτους ελέγχους μπαίνεις μέσα και ...