Η αναζήτηση βρήκε 808 εγγραφές
- Τρί 30 Σεπ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Φέτος η Θέλτα έχει 5 ισοπαλίες και 3 ήττες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Κατά κανόνα το σκορ είναι 1-1 σε κάθε σχεδόν παιχνίδι της, κι οι ήττες της είναι με 2-1 (νομίζω μια μόνο με 2-0). Θα παίξει λοιπόν λογικά σφιχτά και χωρίς πολλά πολλά. Δεν έδωσε ούτε ένα ματς στην Ισπανία εναντίον κάποιας ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Διαβαζω για μυαλο στο ματς με τη γαβριελα
Όποτε μια ομαδα εδωσε σημαντικο ματς εχοντας το μυαλο στο επομενο, τις περισσοτερες φορες απετυχε και στα δυο.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να παει με φουλ δυναμεις με τη Θελτα για να παρει το καλυτερο δυνατο αποτέλεσμα. Δε λεω απαραίτητα τη νικη γιατι οκ, ΠΑΟΚ ειμαστε ...
Όποτε μια ομαδα εδωσε σημαντικο ματς εχοντας το μυαλο στο επομενο, τις περισσοτερες φορες απετυχε και στα δυο.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να παει με φουλ δυναμεις με τη Θελτα για να παρει το καλυτερο δυνατο αποτέλεσμα. Δε λεω απαραίτητα τη νικη γιατι οκ, ΠΑΟΚ ειμαστε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Έτσι όπως έχει φτιαχτέι το φετινό ρόστερ είναι απαραίτητο να πιάσει ο Μπιάνκο και ο Ιβανούσετς. Αλλιώς το βάθος είναι πολύ περιορισμένο.
Ε αυτά τα παιχνίδια που θα μπουν να παίξουν, στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, εύκολα ή δύσκολα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία τους. Πρέπει να βρεθεί και τακτικά τρόπος ...
Ε αυτά τα παιχνίδια που θα μπουν να παίξουν, στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, εύκολα ή δύσκολα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία τους. Πρέπει να βρεθεί και τακτικά τρόπος ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ,δηλαδη τι θελεις εσυ τωρα?Τρομαξαμε να μαθουμε τα Xgoals ,δε μας λυπασαι?
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε λίγες ώρες πετάμε για να δώσουμε άλλο ένα οπαδικό σόου, με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε.
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι....
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι....
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ψυχολογία στα ύψη πίνουμε τις μπίρες μας στην πανέμορφη Γάνδη και ετοιμαζόμαστε να «κατηφορίσουμε» αύριο στην Λιλ.
Το ματς θα είναι δύσκολο, η Λιλ είναι εξαιρετική ομάδα αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και δεν μασάμε.
Στην τελική «όλους τρέλα σας πουλάμε..»

Το ματς θα είναι δύσκολο, η Λιλ είναι εξαιρετική ομάδα αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και δεν μασάμε.
Στην τελική «όλους τρέλα σας πουλάμε..»
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ απαισιοδοξία βλέπω, όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω τόση σχέση με το ματς με τη Θέλτα. Η ομάδα τότε ήταν με την πλάτη στον τοίχο και ορθώς υποβάθμισε το παιχνίδι στην Ισπανία. Προέρχεσαι όμως από δύο τεράστιες νίκες και πηγαίνεις όπως πάντα για το καλύτερο. Στην τελική όλοι αυτοί που ταξιδεύουν ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο λιλ
Άντε λίγο να δούμε μπαλίτσα και εμείς που λείπουμε απ την τούμπα γαμω την εξορία μου
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
Άντε λίγο να δούμε μπαλίτσα και εμείς που λείπουμε απ την τούμπα γαμω την εξορία μου
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω κάνει εκδρομές και εκδρομές.
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει.
Μπορεί να πεθάνουμε από ΠΑΟΚ στο τέλος αλλά τουλάχιστον θα αξίζει.

Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει.
Μπορεί να πεθάνουμε από ΠΑΟΚ στο τέλος αλλά τουλάχιστον θα αξίζει.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Απόψε έζησα μεγαλοπρεπώς το:
"Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να συμβεί"
Παρακαλούσα πριν το παιχνίδι να πάρουμε ένα ηρωϊκό Χ
Όταν ισοφάρισαν και πριν την ακύρωση ήθελα να τα σπάσω όλα.
Εκείνα μάλιστα τα λίγα δευτερόλεπτα πριν ακυρωθεί φοβόμουν το εφιαλτικό σενάριο να το χάναμε κιόλας στο δίλεπτο ...
"Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να συμβεί"
Παρακαλούσα πριν το παιχνίδι να πάρουμε ένα ηρωϊκό Χ
Όταν ισοφάρισαν και πριν την ακύρωση ήθελα να τα σπάσω όλα.
Εκείνα μάλιστα τα λίγα δευτερόλεπτα πριν ακυρωθεί φοβόμουν το εφιαλτικό σενάριο να το χάναμε κιόλας στο δίλεπτο ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Με την Ατλέτικο στην Τούμπα
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε και λέμε....Αντριγια 2 γκολ μία ασίστ....οχι mvp....Κωνσταντελιας γκολ κερδισμένο πέναλτι άπειρα χιλιόμετρα....οχι mvp.....Ο βαριεστημένος αργός χοντρός Μειτε κατάπιε σαν αλλος Κρόνος άλλη μια ντουζίνα παιδιά....οχι mvp.....Ο Κενυ το πουλέν μου το τσοπανοσκυλο που κυνηγούσε προβατίνες στα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 01:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιστροφή από το γήπεδο….
Οι σφυγμοί πλέον έχουν πέσει αισθητά έχω κοντά 200!!!
Τι ζήσαμε ρε μαλακες
Δύο μέρες τώρα γυρνάμε στην πόλη πίνουμε γλεντάμε και είμαστε όλοι στα παπαρια μας για το παιχνίδι και ξαφνικά μετά την ταλαιπα με την βροχή και τους ατελείωτους ελέγχους μπαίνεις μέσα και ...
Οι σφυγμοί πλέον έχουν πέσει αισθητά έχω κοντά 200!!!
Τι ζήσαμε ρε μαλακες
Δύο μέρες τώρα γυρνάμε στην πόλη πίνουμε γλεντάμε και είμαστε όλοι στα παπαρια μας για το παιχνίδι και ξαφνικά μετά την ταλαιπα με την βροχή και τους ατελείωτους ελέγχους μπαίνεις μέσα και ...