Αναζήτηση για περισσότερες από 1753 εγγραφές
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Αποτέλεσμα ευλογία . Ελάχιστη και διορθώσιμη ζημιά στο κυνήγι του ενός τίτλου ( πόσα χρόνια είχαμε να χάσουμε στο κύπελλο από ομάδα εκτός ποκ; ευτυχώς δεν πάθαμε τέτοιο μπλακάουτ στα ευρωπαϊκά), τερατώδης αγωνιστική σφαλιάρα, καρφίτσωμα των σημερινών τίτλων στα αποδυτήρια για κανέναν μήνα ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Τα έχετε μπερδέψει πολύ
Στο θρασυβουλος ΠΑΟΚ δεν υπήρχε Παμπλο
Αυτό με την διαμαρτυρία για τα λεφτά έγινε με Γιάννενα
Ή εντεκάδα με θρασυβουλο ηταν
Kυριακίδης, Λάκης, Κνολ, Γκονζάλεζ, Μπαλάφας, Ορφανός, Κωνσταντινίδης, Σάλμον, Γεωργιάδης, Ηλιάδης, Ίλιεφ
Και η εντεκάδα με Γιάννενα ήταν η εξής ...
Στο θρασυβουλος ΠΑΟΚ δεν υπήρχε Παμπλο
Αυτό με την διαμαρτυρία για τα λεφτά έγινε με Γιάννενα
Ή εντεκάδα με θρασυβουλο ηταν
Kυριακίδης, Λάκης, Κνολ, Γκονζάλεζ, Μπαλάφας, Ορφανός, Κωνσταντινίδης, Σάλμον, Γεωργιάδης, Ηλιάδης, Ίλιεφ
Και η εντεκάδα με Γιάννενα ήταν η εξής ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
...
Έτσι είναι Andrew.
Ελπίζω πως παο και αεκ δε θα ψηφίσουν κάτι τέτοιο. Αν εμείς το ψηφίσουμε θα έχουμε κάνει χοντρή γκάφα.
Θα πας να παίξεις πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκης και θα σφυρίζει Έλληνας διαιτητής. Ε ρε γλέντια.
Ο τρόμος στα μάτια του Βεργετη στο δεύτερο ημίχρονο την Κυριακή ήταν ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 OTESPORT 1
... με όση διαφορά τερμάτων θα πετύχει η ΑΕΚ στην Κρήτη ...
Tolare καλημέρα.
Η άεκ παίζει εντός.
Μας συμφέρει αλλά σαφώς άδικο για τους υπόλοιπους, σκατά τα έκανε η ΕΠΟ στο κύπελλο.
Η τελευταία αγωνιστική έπρεπε να γίνεται την ίδια μέρα για όλους. Ημερομηνίες υπήρχαν. Και τελευταία εβδομάδα ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 OTESPORT 1
Αδιάφορος αγώνας για μένα, αφού μετά παίζουμε στην Τούμπα με το Μαρκό. Δεν μπορούμε να μπούμε τετράδα, ακολουθούν δύο ματς φωτιά που είναι must win και τα δύο.
Ραζβαν βάλε ο,τι δεύτερο εχεις, ξεκούρασε βασικά γρανάζια και πάμε να τους ξεπ@τωσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα
Ραζβαν βάλε ο,τι δεύτερο εχεις, ξεκούρασε βασικά γρανάζια και πάμε να τους ξεπ@τωσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μεγάλο κέρδος η απομάκρυνση του Τζαβέλα της διοίκησης από τον ΠΑΟΚ...
Δεν έχω λόγια για το παιχνίδι, βάλτε MVP τον Παπαπ
ετρου
. Τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα είναι ο κορυφαίος πιο άχρηστος διαιτητής.
Δεν έχω λόγια για το παιχνίδι, βάλτε MVP τον Παπαπ
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκουλήκια......
Έτσι στο 95!
ΠΑΟΚ β αδιάφορος πήρε Χ
στο Χαριλάου.
Έχει και πιο κάτω ερπετά!
Έρχεται.......
Έτσι στο 95!
ΠΑΟΚ β αδιάφορος πήρε Χ
στο Χαριλάου.
Έχει και πιο κάτω ερπετά!
Έρχεται.......
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αποστολή ο Παπαπέτρου!
Ποτέ ξανά Έλληνες διαιτητές.
Ούτε σε ερασιτεχνικό παιχνίδι!
Ποτέ ξανά Έλληνες διαιτητές.
Ούτε σε ερασιτεχνικό παιχνίδι!
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στον κύριο Μάκη μας που του φτιάξαμε την περιουσία είκοσι χρόνια για να τον βάλουμε στην ΕΠΟ για να μας γαμάει Κυριακή-Τεταρτη.
Διοίκηση τον ύπνο του δικαίου, τα ζώα μου αργά.
Αγωνιστικά χωρίς Μεϊτέ-Ντέλια και Τάισον, δεν υπάρχει ΠΑΟΚ. Θα έχανες από το χειρότερο τουρλουμπούκι της Ελλάδος ...
Διοίκηση τον ύπνο του δικαίου, τα ζώα μου αργά.
Αγωνιστικά χωρίς Μεϊτέ-Ντέλια και Τάισον, δεν υπάρχει ΠΑΟΚ. Θα έχανες από το χειρότερο τουρλουμπούκι της Ελλάδος ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλακά δεν έδειξε σέντρα τι άλλο θα δούμε πόσο στημένος κομπλεξαρας
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξοργιστικό να διαβάζεις εδώ μέσα ότι ο Παπαπέτρου δεν είχε δόλο. ΟΛΑ τα σφυρίγματα του που διορθώθηκαν από το VAR ήταν κατά μας. ΟΛΑ!
Στο γκολ του Γιακουμάκη πανικοβλήθηκε γιατί δεν ήξερε πως να το ακυρώσει. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να μπαίνει γκολ και να μην δίνει τίποτα.
Μπράβο στην ομάδα που ...
Στο γκολ του Γιακουμάκη πανικοβλήθηκε γιατί δεν ήξερε πως να το ακυρώσει. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να μπαίνει γκολ και να μην δίνει τίποτα.
Μπράβο στην ομάδα που ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
μυστη μου, κραζουν οι αλλοι τον μακη, τον κραζουμε και εμεις, και μετα λεμε οτι δεν ειμαστε σαν τους αλλους
Άμα σου αρέσει το πως σφυράνε την ομάδα, κλείσε ραντεβού σε οφθαλμίατρο μύστη μου.
Σ έδωσε πέναλντι, ακύρωσε γκολ αφσαιντ κ ασχολούμαστε και μιλάμε για τα τσόφλια? Που σε αδικεψε ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Όντως τώρα συγκρίνεις στον βαζελο με το χατσιδη? Ο ένας πλάτη κ βρίσκει γεμάτα την μπάλα πρώτα και ο άλλος παει απευθείας με το πόδι τεντωμενο? Αυτό φίλε μου είναι μαζοχισμός οχι αντικειμενικοτητα.
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν λέμε τσόφλια?....Καμμία δεκαριά φάουλ ανύπαρκτα....πέντε με έξι κίτρινες κάρτες που δεν δόθηκαν.....και καθυστερήσεις,αντί για δέκα λεπτά πέντε....
Πολλά τα τσόφλια....
Επίσης....το κόλπο είναι πιασμένο από παντού!!!.....Ακόμα περιμένουμε να δούμε το φάουλ στο Μύθου!....
Και λέω εγώ ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:29
- Jump to forum
- Jump to topic
στα προ βαρ και προ λιγκ φεις χρόνια, το ματς αυτό θα είχε λήξει 3-0, οαρης θα ήταν με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο και εμείς θα γκρινιάζαμε για το Μπάμπα και το χαμένο πέναλτι.
Περιμένω να γράψει κάποιος συνοπαδός ότι αν ήθελε να μας αδικήσει θα σφύριζε λήξη στο τέλος αντί για γκολ.
Στο τέλος ...
Περιμένω να γράψει κάποιος συνοπαδός ότι αν ήθελε να μας αδικήσει θα σφύριζε λήξη στο τέλος αντί για γκολ.
Στο τέλος ...