Μπορεί να κάνω λάθος . Εδώ μέσα το είχα διαβάσει νομίζω αυτό για τους 7
Επίσης αυτός ο Άλεν ίδιο στυλ με μπαρτλει έχει ή δεν βλέπω καλά από τα χαιλαιτς του ;
Η αναζήτηση βρήκε 39 εγγραφές
- Τρί 09 Δεκ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 27 Ιαν 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν υπάρχουν λόγια. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους
- Τρί 27 Ιαν 2026, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι δυνατόν….
Κουράγιο στους οικείους
Κουράγιο στους οικείους
- Τρί 27 Ιαν 2026, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Απίστευτο! Πραγματικά δεν ξέρω τί να πώ! Είναι πολύ μαύρες οι στιγμές ...
Καλό παράδεισο στα παιδιά!
Καλό παράδεισο στα παιδιά!
- Τρί 27 Ιαν 2026, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδα το βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να μην ξαναμπήκε στην λωρίδα του αλλά να πήγε πάνω στην νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα . . . .
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?
φίλε, δεν είναι ώρα για το πως και το γιατί, αλλά αν θέλεις την άποψή μου, δείχνει η ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Να θυμάσαι κάτι.
Από τη στιγμή που ένας παίκτης οποιασδήποτε θέσης δεν έμαθε να παίζει με επιθετικό σερβίς, δε θα μάθει στα 30 του.
Ο Τζέντρικ έμαθε να παίζει με τζαμπ φλοτ και με αυτό θα συνεχίσει να πορεύεται.
Το εάν μπορεί να βάλει περισσότερα φάλτσα για να το κάνει πιο δύσκολο αυτό είναι θέμα ...
Από τη στιγμή που ένας παίκτης οποιασδήποτε θέσης δεν έμαθε να παίζει με επιθετικό σερβίς, δε θα μάθει στα 30 του.
Ο Τζέντρικ έμαθε να παίζει με τζαμπ φλοτ και με αυτό θα συνεχίσει να πορεύεται.
Το εάν μπορεί να βάλει περισσότερα φάλτσα για να το κάνει πιο δύσκολο αυτό είναι θέμα ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη αλλά η εικόνα του Πρωταθλήματος και η προσέγγιση της ομάδας δεν έχει αλλάξει ποτέ.
Και έβλεπες όμως παίκτες όπως οι Λι, Σαφράνοβιτς, Γκόμεζ, Ντάντε, Γιακομπσεν, Ερναντεζ, Τραβιτσα, Ιντάλγκο, Στερν, Παγιενκ και Γιορντανοφ που είναι παίκτες υψηλού επιπέδου να τα δίνουν όλα.
Εδώ ακόμα και ...
Και έβλεπες όμως παίκτες όπως οι Λι, Σαφράνοβιτς, Γκόμεζ, Ντάντε, Γιακομπσεν, Ερναντεζ, Τραβιτσα, Ιντάλγκο, Στερν, Παγιενκ και Γιορντανοφ που είναι παίκτες υψηλού επιπέδου να τα δίνουν όλα.
Εδώ ακόμα και ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic
https://i.ibb.co/C54nmb1m/14-2025-2026.png
Και τα στατιστικά της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ!
Ας ξεκινήσουμε πρώτα με το κομμάτι της υποδοχής. Γενικά η υποδοχή δεν αντιμετώπισε θέματα στο παιχνίδι. Το διάστημα όμως από τα μισά του 1ου σετ έως και τα μισά του 2ου σετ ήταν αρκετό για να χαθεί ένα σετ ...
Και τα στατιστικά της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ!
Ας ξεκινήσουμε πρώτα με το κομμάτι της υποδοχής. Γενικά η υποδοχή δεν αντιμετώπισε θέματα στο παιχνίδι. Το διάστημα όμως από τα μισά του 1ου σετ έως και τα μισά του 2ου σετ ήταν αρκετό για να χαθεί ένα σετ ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτός από υπερπαιχτούρα είναι και μορφάρα ο Ερνάντεζ γιατί πάνω από όλα το βόλεϊ εξακολουθεί και το αντιμετωπίζει ως αυτό που είναι. Ως παιχνίδι.
Στο 23 23 στο τέταρτο σετ για πρώτη φορά μετά από αλλεπάλληλες πετυχημένες προσπάθειες κόβεται από τριπλό μπλοκ. Και τον πιάνει η κάμερα να ρωτά τον ...
Στο 23 23 στο τέταρτο σετ για πρώτη φορά μετά από αλλεπάλληλες πετυχημένες προσπάθειες κόβεται από τριπλό μπλοκ. Και τον πιάνει η κάμερα να ρωτά τον ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω την εντυπωση οτι στα τελ σημαντικα παιχνιδια συνειδητα παιζουμε πιο πολυ πρωτο χρονο η τον ακραιο στα πρωτα σετ ωστε να χει δυναμεις το θηριο στα τελ σετ.
Στα πρωτα παιχνιδια πηγαιναμε μονοπατα με Ερναντεζ απ την αρχη και στο τελος εμενε απο δυναμεις αν τα θυμαμαι καλα..Δε ξερω αν υπαρχει ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Tρομερές εμφανίσεις απο τον Hernandez.
Με την κατάλληλη διαχείριση του ρόστερ η ομάδα θα φθάσει πολύ ψηλά.
Προσπαθούσα να βρώ στατιστικά αγώνων 2014-2015 και 2015 -2016, αλλά δεν μπόρεσα. Ernando Gomez και Rolando Cepeda, είχανε τέτοια στατιστικά όπως ο Fernando Hernandez? Είναι σταθερά πάνω ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: CEV Volleyball Challenge Cup 2025-2026
Εγώ με φανέλα ΠΑΟΚ Βόλεϊ της σεζόν 2022-2023 άνευ ονόματος. 
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο Σιδηρόπουλος έτρεξε με το χέρι στην τσέπη για την κόκκινη μέσα σε κλάσμα δευτερολέπτου όπως ο εβραίος χασάπης στην κόκκινη του Μιχαηλίδη, τότε που πήγε να μας κόψει ένα πρωτάθλημα αλλά όλα καλά, εμείς κερδίζουμε στο γήπεδο. Μάκη όλες μου τις ευχές.
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
🔲🗣 «𝝟𝝖𝝦𝝫𝝞𝝖» 𝝠𝝤𝝪𝝩𝝨𝝚𝝨𝝟𝝤𝝪 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝜 𝝙𝝞𝝖𝝞𝝩𝝜𝝨𝝞𝝖: «𝝙𝝪𝝤 𝝚𝝦𝝮𝝩𝝜𝝨𝝚𝝞𝝨 𝝥𝝦𝝤𝝨 𝝩𝝤𝝢 𝝨𝝞𝝙𝝜𝝦𝝤𝝥𝝤𝝪𝝠𝝤».⠀
⠀
«Θέλω να θέσω δύο ερωτήσεις, χωρίς να πω τίποτα επιθετικό όσον αφορά τις αποφάσεις του διαιτητή. ⠀
⠀
1. Στην φάση με τον Τάισον, ο παίκτης του Λεβαδειακού κάνει επαφή με το χέρι, αν δεν είναι αυτό πέναλτι, δεν μπορώ να ...
⠀
«Θέλω να θέσω δύο ερωτήσεις, χωρίς να πω τίποτα επιθετικό όσον αφορά τις αποφάσεις του διαιτητή. ⠀
⠀
1. Στην φάση με τον Τάισον, ο παίκτης του Λεβαδειακού κάνει επαφή με το χέρι, αν δεν είναι αυτό πέναλτι, δεν μπορώ να ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά....
Ο λόγος που φωνάζει ο VARιστας τον στημένο τύπο που έκανε το διαιτητή είναι γιατί το πόδι του Μειτε δεν είναι τεντωμένο!!!
Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού του ποδοσφαιριστη...Δεν κάνει προβολη,δηλαδή...ούτε είναι ...
Ο λόγος που φωνάζει ο VARιστας τον στημένο τύπο που έκανε το διαιτητή είναι γιατί το πόδι του Μειτε δεν είναι τεντωμένο!!!
Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού του ποδοσφαιριστη...Δεν κάνει προβολη,δηλαδή...ούτε είναι ...