Από Καλύβια Θορικού το ξέρω γιατί ζω λόγω εργασίας εδώ..
Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Από Καλύβια Θορικού το ξέρω γιατί ζω λόγω εργασίας εδώ..
Που είσαι αδελφέ εδώ κάτω;;;
ΩΧ! Κοίτα που θα βγουν και γείτονες!
Υπάρχει ένα ΤΡΕΛΟΠΑΟΚΙ εδώ γύρω Καλυβιώτης (δεν ξέρω ποιος είναι)που έχει γράψει τοίχους και στάσεις με μαρκαδόρο και σπρέι ..Δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνεται ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα και πάλι είχα μπει στο πειρασμό να γράψω αλλά παρακολουθούσα με ενδιαφέρον την υπόθεση Ζαφείρη..Ο Πανακας που είναι και φίλος καλός είχε πρωτογραψει για ζαφειρη κάπου στα μέσα Ιουνίου...Μετά απο κάποιες άλλες πηγές μου είπαν ότι του Ζαφείρη είναι σίγουρο και μάλιστα από 4/8 γνώριζα αυτή τη ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα δεν είναι οικονομικής φύσεως, αν πιστεύεις ότι θα δώσουμε ένα ποσό για τον δανεισμό του είναι μεταγραφική συζήτηση. Μπορεί να έχεις δίκιο κι όντως να δώσουμε, αν και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνουμε κάτι τέτοιο.
Ναι, το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά μετά από εμάς μπάλα θα πάει εδώ μέσα ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Συνήθως αποφευγω να γράφω γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντυπώσεις η να ισχύουν και να χαλάνε μεταγραφές...η πηγή που μου χε πει για ζαφειρη ..μου πε συγκεκριμένα
Μαυροπανος
Πώληση ντεσποντοφ και τσαλοφ
Έλευση Μπακαμπου και παιχταρα στη θέση του Δεσποτη
Τώρα πότε θα γίνουν όλα αυτά..
Σε λογική ...
Μαυροπανος
Πώληση ντεσποντοφ και τσαλοφ
Έλευση Μπακαμπου και παιχταρα στη θέση του Δεσποτη
Τώρα πότε θα γίνουν όλα αυτά..
Σε λογική ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όση αγάπη και εκτίμηση έχω σε πολλά παιδιά εδώ μέσα, κάποιες φορές και στην παπαρολογια πρέπει να μπαίνει όριο.
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θυμάμαι καλά δεν είχαμε σκάουτερ αλλά στα πλαίσια συνεργασίας με Γιουβέντους μας είχαν δώσει δύο δανεικούς..Nikos 74 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:01 Με πρώην σκάουτερ της Γιουβέντους είχαμε φέρει πριν πολλά χρόνια δύο δανεικούς. Πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Σκαρτίνια και Φοφανά. Ρε φλασιά που έφαγα βραδιάτικα!