Η αναζήτηση βρήκε 591 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ηταν βαριά τελικα η τσαπου του παππου; Ε βαζελιδια;
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
αρδ τους λες και στραβωνουν .. ηλικιακοι ρατσιστας«Την εβδομάδα αυτή, όπως έκανα είδα ότι κάποιος δημοσιογράφος έγραψε για μένα ότι είμαι μεγάλος και δεν πρέπει να μείνω στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Είπε ότι θα με πουλούσε. Θεώρησα σωστό να πανηγυρίσω έτσι για να δείξω ότι δεν είμαι μεγάλος».
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 01:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δε πειραζει, σε δυο εβδομαδες εχουν τα ντερμπι τελικους για φετος τα παλικαριά´
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 02:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγω ελπιζω επιτέλους να θαφτει το τσεκουρι του πολεμου, να γινει μια συμπορευση με 2 ισχυρους οικονομικά παραγοντες σε καθε τμημα και να μεγαλωσουν τον ΠΑΟΚ σε ολα τα τμηματα μεσω ερασιτεχνη επι 2.
Να σταματησουν οι οποιοι ενθαρυνουν λαμογιες και βλαχομαγκιες για να μην ξεκατινιαζουν το συλλογο σε ...
Να σταματησουν οι οποιοι ενθαρυνουν λαμογιες και βλαχομαγκιες για να μην ξεκατινιαζουν το συλλογο σε ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτός ο Πετμεζάς που κάνει τα κουμάντα, ξέρουμε τι καπνό φουμάρει;
Σύμφωνα με τη δικηγόρο, στην απαράγραπτη από τη μνήμη συνέντευξη τύπου του ΑΣ, ο Πετμεζάς είναι ο επιφανής ΠΑΟΚτσής που έφερε σε επαφή τον Κατσαρή με το Μυστακίδη, του οποίου μάλιστα είναι και παιδικός φίλος. Και στις 2 ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεφύρι της Άρτας επιλέχθηκε ως τόπος που θα υπογραφεί το συμφωνητικόkataramenos5 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:13 Καθε πρωι χαλαει,το βραδυ τα συμφωνουν εκ νεου.
Εμας βρηκατε ρε?
Τρενο η ομαδα στη μπαλα,τρενακι στο μπασκετ
ειπαμε θα κανουμε ησυχο φθινοπωρο μετα απο γκραν γκινιολ καλοκαιρι.
Στα διαλα ρε, μη κοιμηθουμε ενα βραδυ ησυχα