Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές

Return

από sic-4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
από sic-4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

ειδικα μ' εκεινο το αηττητο eorptol, εμενα μου κοπηκαν τα ποδια απο την κουραση.. ασε...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 06:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τώρα περιμένεις σοβαρά να απαντήσουν;

13 χρονια τώρα το μόνο που ξέρουν να κάνουν ειναι να προσκυνούν και να δοξολογούν τον Ιβαν. Εχουν εκφράσει ποτέ γνώμη για να το κάνουν τωρα;

Ε μη σε κρατάμε εδώ ρε φίλε, δεν έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις ? Τι δουλειά έχεις εσύ ο σκεπτόμενος με αυτό ...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 06:39
Jump to forum
Jump to topic

ελα λιγο γιατι πολυ μπακαλικι εχει πεσει με τις εξυπναδες για τις πωλησεις και που πηγαν τα λεφτα και εξαφανιστηκαν και εξατμιστηκαν και λοιπες πιπες ανθρωπων που ειτε βαριουνται ειτε ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να κατανοησουν 2 νουμερα (εκτος κι αν εχουν ...αλλους λογους).

https://iili.io/Fj0OC7V.jpg

Ενταξει ...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

επειδη βαρεθηκαμε καθε χρονο να περιμενουμε τα μεταγραφικα και τις αποφασεις του Ιβαν 32 Αυγουστου..αν δεν μπορει ας το πει να ερθει ο Τελης να τελειωνουμε, ο ΠΑΟΚ χρειαζεται τεραστιας βελτιωσης στο επικοινωνιακο κομματι, στο οργανωτικο με προσληψη τεχνοκρατων, στην ληψη αποφασεων και στην ...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο!!! Ανακάλυψες την Αμερική!!! Αποκάλυψες πως ο ΠΑΟΚ και οι 99% των ομάδων έχουν αρνητικό ισολογισμό!

Μα αν ήταν κερδοφόρες δε θα χρειαζόμασταν τον κάθε άσχετο με το ποδόσφαιρο λεφτά. Θα τις είχαν ο Ζαγορακης, ο Ντέμης, ο Βρύζας κλπ

Αν ο καημένος ο Σαββιδης, ο Μαρινάκης , ο Βέγκα κλπ ...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Με αυτην την καραμελα οτι ο Σαββιδης ωφελειται επιχειρηματικα επειδη εχει τον ΠΑΟΚ, πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισουμε τι συμβαινει γιατι δεν γινεται να αιωρειται σαν δεδομενο ετσι απλα.

Αν καποιος πιστευει οτι συμβαινει αυτο, ας αναφερει εστω ΜΙΑ περιπτωση οπου υπαρχουν εστω ΥΠΟΝΝΟΙΕΣ (οχι ...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Αμπαλαεα, εγω εξηγησα για ποιον λογο πιστευω. Εχει αυτο το συγκεκριμενο οφελος που ειπα οτι εχει. Που δεν ειναι λιγο αλλα προσωπικα δεν με χαλαει.
Πες κι εσυ τωρα για ποιον λογο πιστευεις αλλα πες και συγκεκριμενο παραδειγμα ετσι; Οχι οτι να ναι επειδη το ειπε το ραδιο ή δεν ξερω γω ποιος. Πες μια ...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Α και μια και λεμε αποριες, να μου λυσεις και την αλλη την απορια που εξεφρασα πιο πριν.
Αφου ενας επιχειρηματιας εχει τεραστια οφελη με το να εχει τον ΠΑΟΚ, γιατι 90 χρονια δεν βρεθηκε αλλος; Γι αυτο τι πιστευεις Αμπαλαεα;
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:58 Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Ιβάν
αλλά κάθε πρόεδρο που παίρνει
μια ομάδα στην Ελλάδα της σούπα
λιγδας....

Τελευταια ερωτηση. Θεωρεις πως ο Σαββιδης ειναι κατι παρομοιο με τους αλλους προεδρους της λιγδας; Σου εχει δειξει να κινειται με τον ιδιο τροπο και μεθοδους;
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

ρε συ αμπαλαεα θα μας τρελανεις; Καταλαβαινεις τι διαβαζεις η απλα λες οτι θελεις; Σου λεω οτι ΔΕΝ σου ζηταω αποδειξεις κι εσυ μου λες "αποδειξεις δεν υπαρχουν και μπλα μπλα...". Ειναι κουβεντα τωρα αυτη; Οτι να ναι;

Ουτε εγω πιστευω σε καμια δικαιοσυνη, ουτε πιστευω σε αγγελικο κοσμο. Αλλα αυτα ...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:05
Jump to forum
Jump to topic

Vasgias.. ασε τις αποδειξεις ρε φιλε, οκ. Μια γαμημενη ΕΝΔΕΙΞΗ γαμωτο. Ενα κατι που να βρωμαει. ΚΑΤΙ!!! Οχι την γκλαβα του Ραπτοπουλου και του Αμπαλαεα και του sic.
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Από όσο γνωρίζω δεν πήρε ώθηση για καμιά δουλειά από τον ΠΑΟΚ.

"Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπιδα του για να κάνει δουλειές στην Ελλάδα."

Ωραια. 160 μυρια οπως λες εχωσε, ε δεν επρεπε να παρει κατι; Και αυτο το κατι που παιρνει, ειναι το ελαχιστο και δεν ειναι ουτε κρυφο και ουτε εις βαρος κανενος.
Το ...
από sic-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Θα μας εξηγήσει κάποιος πρακτικά πως ο ΠΑΟΚ "είναι ασπίδα";
Πρακτικά όμως. Όχι αοριστα. Ένα παράδειγμα ρε παιδί μου.

Το "ασπιδα" πρωτος το ανεφερα εγω Antarctica. Θεωρω πως ισχυει ως ενα βαθμο, με την εννοια του οτι πχ η μαφια του Κουλη πολυ πιθανον να εβγαζε κανεναν θεοπαλαβο λογο για να τον ...
από sic-4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother

Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου ...