Η αναζήτηση βρήκε 446 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Εσύ δηλαδή teouman κρίνεις με βάση τα γεγονότα; Ποια γεγονοτα; Ότι ολόκληρος ο ΑΣ ήταν στημένος και είχε υπογράψει δεσμευτικό μνημονιο; Το οτι το γηπεδο ειχε δωθει; Το οτι τα μέλη της τεχνοκρατικης επιτροπης στη καλύτερη ήταν αδαείς στη χειρότερη φυτευτοι και αυτοι; Άστο χεστο...Η χτεσινή εξέλιξη αν ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Blackgr4 αν και συμφωνω στα περισσότερα θεωρω οτι τωρα που εγιναν ολα οπως επρεπε να γινουν, δεν εχει λογο να το τραβαμε.Το ηθικως σωστο και το καλο για τον ΠΑΟΚ εγιναν παμε παρακατω.Το πως και το γιατι ας τ αφησουμε πισω μας.
Μαθετε να ξεχνατε τα στραβα(δεν ειναι ευκολο) αν το γενικο καλο το ...
Μαθετε να ξεχνατε τα στραβα(δεν ειναι ευκολο) αν το γενικο καλο το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 00:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κάποιοι έβαζαν τον ΠΑΟΚ πάνω από το "εγώ" τους, θα βλέπανε κάποια πράγματα πολύ πιο καθαρά.
Δύσκολο το ξέρω, αλλά είναι μια πραγματικότητα.
Δύσκολο το ξέρω, αλλά είναι μια πραγματικότητα.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Και έτσι που λες Ιβάν μου
Καλά όλα γήπεδα μνημόνια κάρτες φιλάθλου κλπ αλλά το αγωνιστικό έχει ανάγκες
Αν δεν πάρεις φορ και αμυντικό βράχο θα χεις κάνει το απόλυτο τίποτα με δικιά σου ευθύνη
Καλά όλα γήπεδα μνημόνια κάρτες φιλάθλου κλπ αλλά το αγωνιστικό έχει ανάγκες
Αν δεν πάρεις φορ και αμυντικό βράχο θα χεις κάνει το απόλυτο τίποτα με δικιά σου ευθύνη
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι άφησες μια ομάδα γυμνή σε καίριες θέσεις και έχουμε φτάσει στα κόκκινα πριν τις γιορτές και με κίνδυνο να είμαστε εκτός κάθε στόχου στα τέλη Γενάρη.
Εάν λοιπόν θέλεις να έχουν νόημα και περιεχόμενο οι δηλώσεις περί πρωταθλητών και 100 ετών και lady dance της Τούμπας κλπ μην αφήσετε Πάλι τον ...
Εάν λοιπόν θέλεις να έχουν νόημα και περιεχόμενο οι δηλώσεις περί πρωταθλητών και 100 ετών και lady dance της Τούμπας κλπ μην αφήσετε Πάλι τον ...
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη ρε παιδιά, συγγνώμη.
Υπάρχει κανένας άνθρωπος εδώ μέσα που βλέπει ποδόσφαιρο και αδυνατεί να δει οτι ο ΠΑΟΚ θέλει στόπερ δυναμίτη και οπωσδήποτε χαφ και φορ;
Στα χαφ θα έρθει ο Ζαφείρης. Στις άλλες θέσεις ποιος; Δηλαδή είναι παράλογο να γράψει κάποιος οτι αν δεν πάνε καλά οι τραυματισμοί ...
Υπάρχει κανένας άνθρωπος εδώ μέσα που βλέπει ποδόσφαιρο και αδυνατεί να δει οτι ο ΠΑΟΚ θέλει στόπερ δυναμίτη και οπωσδήποτε χαφ και φορ;
Στα χαφ θα έρθει ο Ζαφείρης. Στις άλλες θέσεις ποιος; Δηλαδή είναι παράλογο να γράψει κάποιος οτι αν δεν πάνε καλά οι τραυματισμοί ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 08:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τζάμπα μαλώνουμε, ο χρόνος θα δείξει. Αν θα παμε για πρωτάθλημα η απλα θα παραμείνουμε να μαλώνουμε για το τι έφταιξε.
Οι προθέσεις του,ιβαν θα φανούν στις αρχες
Μεχρι 10 γεναρη θα εχουν φανει ολα. Οι παικτες πρεπει να ερθουν και πρεπει να ερθουν ΓΡΗΓΟΡΑ. Αν κανουμε μεχρι 30 γεναρη για τιποτα ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι τραυματισμοι ειναι κατι φυσιολογικο.
Το να εχεις τριαδα Γιακουμ-Τσαλοφ-Μυθου ΔΕΝ ειναι, οταν και ο τελευταιος οπαδος εδω μεσα ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ οτι αυτο δεν στεκει.
Το ιδιο και η τετραδα Μιχα-Κεντζιορα-Λοβρεν-Βολιακο. Επισης και ο τελευταιος οπαδος εδω μεσα ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ οτι ο Βολιακο ...
Το να εχεις τριαδα Γιακουμ-Τσαλοφ-Μυθου ΔΕΝ ειναι, οταν και ο τελευταιος οπαδος εδω μεσα ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ οτι αυτο δεν στεκει.
Το ιδιο και η τετραδα Μιχα-Κεντζιορα-Λοβρεν-Βολιακο. Επισης και ο τελευταιος οπαδος εδω μεσα ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ οτι ο Βολιακο ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να τρέφω ελπίδες, εάν υπάρχει σοβαρή στόχευση στο πρωτάθλημα και όχι μόνο επετειακές δηλώσεις να χαμε να λέγαμε, θα πρέπει 2 ή 3 παίκτες να είμαι εδώ πριν τα Φώτα.
Παζάρια, καθυστερήσεις, δεν βρήκαμε κλπ ας τα κρατήσουν για το καλοκαίρι.
Τα ίδια βέβαια λέγαμε και το 2024 και πέρσι.
Πρώτη ...
Παζάρια, καθυστερήσεις, δεν βρήκαμε κλπ ας τα κρατήσουν για το καλοκαίρι.
Τα ίδια βέβαια λέγαμε και το 2024 και πέρσι.
Πρώτη ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλά τώρα..πόσες φορές έχουμε γράψει - διαβάσει εδώ μέσα ότι στο χέρι του είναι να διορθώσει τις μαλακιες του καλοκαιριού.
Ο Γενάρης είναι για μπαλώματα.Δεν φτιάχνεις ομάδα τον Γενάρη το καλοκαίρι τις φτιάχνεις.
Και εμείς θέλουμε τέσσερις παίχτες έτοιμους με την προϋπόθεση να σου βγουν κιόλας ...
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
1) Στα τέτοια μας πόσα πήραμε από Αουγκούστο σόρυ. Κοφτε την συζήτηση δεν έχει καν νόημα
2) ο Κοτάρσκι είχε ανανεώσει. Το μεγάλο λάθος της παε είναι που άφησε τον Παστορελο να τον διαφημίζει σα μαλακτικό σε προσφορά σουπερμάρκετ.
3) Αποτυχία που δεν μπορεί να φέρει πρόταση πάνω από 5 μύρια. Γιατί ...
2) ο Κοτάρσκι είχε ανανεώσει. Το μεγάλο λάθος της παε είναι που άφησε τον Παστορελο να τον διαφημίζει σα μαλακτικό σε προσφορά σουπερμάρκετ.
3) Αποτυχία που δεν μπορεί να φέρει πρόταση πάνω από 5 μύρια. Γιατί ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δωσε μου δυο καππα ρο σε τριγωνικο ρανταρ.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ξερω οτι αν καταληξει στον ρουλη θα εχει ενα διδυμο Μοντσου - Μαριν για το οποιο θα εχει δωσει 5 μυρια ενω εμεις παζαρευαμε 2 χρονια τον Μειτε...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω πει από την αρχή της μεταγραφικής ότι δεν χρειάζεται γκρίνια και καλό είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος ώστε να κρίνουμε την συνολική εικόνα.
Από την άλλη, σήμερα 7 Ιουλίου, η ομάδα συνεχίζει να έχει συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κενά ενώ έχει εισπράξει κάνα 30Μ από πωλήσεις μόνο από ...
Από την άλλη, σήμερα 7 Ιουλίου, η ομάδα συνεχίζει να έχει συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κενά ενώ έχει εισπράξει κάνα 30Μ από πωλήσεις μόνο από ...