Επίσης το να δίνεις σε αυτήν την χρονική περίοδο που βρίσκεται η ποδοσφαιρική αγορά 1.8 (για ένα χρόνο αφού θα είναι δανεικός) εκατομμύρια στον ΒΑΣΙΚΟ σου από ότι φαίνεται φορ, δεν σε κάνει ούτε υπερβατικό ούτε άπλα, ούτε τίποτα.
Τα ίδια δίνει ο βαζελος για τον Καλαμπρια, που είναι δεξί μπακ
Η αναζήτηση βρήκε 196 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 07:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ναι αλλά νομίζω πλέον είναι προφανές και ποιόν φωτογραφίζουν. Όσο τρελό και να ακούστηκε στην αρχή.
Εγώ πάντως που προφανώς έχετε καταλάβει πόσο υποστηρικτικός είμαι στην ΠΑΕ :) , λέω ότι οι προσδοκίες του κόσμου αυξάνονται στο Θεό με τέτοια άρθρα και φήμες.
Ακόμα και εγώ, έστω και αν η υπόθεση του ...
Εγώ πάντως που προφανώς έχετε καταλάβει πόσο υποστηρικτικός είμαι στην ΠΑΕ :) , λέω ότι οι προσδοκίες του κόσμου αυξάνονται στο Θεό με τέτοια άρθρα και φήμες.
Ακόμα και εγώ, έστω και αν η υπόθεση του ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον Ζαφείρη, αν και προσωπικά δεν δίνω ούτε 1% πιθανότητα να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, η πιο σωστή παρομοίωση που έγινε εδώ μέσα είναι με τον Πινέδα.
Τέτοιο στυλ χαφ είναι, ολοκληρωμένο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Παίζει από 6 μέχρι και 10, έχει φουλ τρεξίματα και απίστευτη φυσική ...
Τέτοιο στυλ χαφ είναι, ολοκληρωμένο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Παίζει από 6 μέχρι και 10, έχει φουλ τρεξίματα και απίστευτη φυσική ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς, όλη αυτή η παραφιλολογια γύρω από τον Ζαφείρη που ξεκίνησε από αγνώστου εγκυρότητας οπαδικες σελίδες, μόνο κακό κάνει.
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Γενικά αν μειωθεί η επιρροή της Μαρίας στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, μόνο καλό θα κάνει..
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι διαπραγματευσεις παντως οπως λεγεται γινονται σε υψηλοτατο επιπεδο. Στην Τσεχια λενε οτι βρισκεται η οικογενεια δειγμα του ποσο πολυ κυνηγανε την μεταγραφη.
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ξερω οτι οποιος δεν θελει να πουλησει δεν συζηταει εξ αρχης. Ποσω μαλλον να παει στην Τσεχια αντιπροσωπεια της αλλης ομαδας
Επισης οταν εχεις ορισει τιμη πωλησης τα 14 και η αλλη ομαδα φτανει στα 12 + ποσοστο μεταπωλησης, ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι δυσκολα υπαρχει επιστροφη.
Πραγματικα δεν βλεπω ...
Επισης οταν εχεις ορισει τιμη πωλησης τα 14 και η αλλη ομαδα φτανει στα 12 + ποσοστο μεταπωλησης, ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι δυσκολα υπαρχει επιστροφη.
Πραγματικα δεν βλεπω ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετικά δύσκολο να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή πιστεύω.
Με Γιακουμάκη και Ζαφειρη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς και θα έρθει και ένα στόπερ , τότε ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.
Καλά, αν έρθει κ ένα ακόμη χάφ, θα μιλάμε εύκολα για εκπληκτικό ...
Με Γιακουμάκη και Ζαφειρη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς και θα έρθει και ένα στόπερ , τότε ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.
Καλά, αν έρθει κ ένα ακόμη χάφ, θα μιλάμε εύκολα για εκπληκτικό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα χαμηλώστε τα φώτα.....
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αήττητο μόνο ένας έχει πάρει....Magpies4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 07:44 Δεν φέρνουμε και τον Καρβέλα για προπονητή; Αήττητο θα το πάρουμε.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο ανακοινώνεται ο Ζαφειρης Μάγκες μου ότι να ναι γράφουν στην Τσεχία έχετε τον λόγο μου.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτη τη στιγμη εχουμε θεμα στα φορ
ο ενας δεν κουμπωνει,ο αλλος απειρος(εμενα μου αρεσει πολυ)
ο γιακουμης ειναι δεν ειναι ετοιμος,τι να πω?
σαν να λειπει λιγο χρωμα στα φορ
ο ενας δεν κουμπωνει,ο αλλος απειρος(εμενα μου αρεσει πολυ)
ο γιακουμης ειναι δεν ειναι ετοιμος,τι να πω?
σαν να λειπει λιγο χρωμα στα φορ
- Παρ 15 Αύγ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομαδα χρειάζεται όπως και δηποτε δύο χαφ ,ενα οκταρι με κράτημα μπάλας και εντάσεις στο παιχνίδι του και ένα να εξαριζει γιατί αυτή τη στιγμή αλλαγή του Μειτε δεν υπάρχει. Τώρα αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα για Τσαλοφ θέλει σίγουρα και φορ που να ξέρει μπαλα,να μπορεί να κατέβει όπως θέλει ο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα πόσα τσίπουρα σε έπιασε και πόση ώρα πριν το ματς τα ξεκίνησες;DamoN έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26 Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε χθες και νομίζω ότι θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία .
Όχι τίποτα άλλο για να μάθω τη συνταγή και εγώ

- Παρ 15 Αύγ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...