Καλοί οι τίτλοι και όλα αυτά. Πεστε τα στους γονείς του παιδιού που δολοφονήθηκε, και βλέπει το "μπάζωμα" της Εγκληματικής Οργάνωσης που Δολοφήνησε το παιδί τους.
Η Δικαιοσύνη δεν είναι κάτι το αφηρημένο. Κερδίζει ο ΠΑΟΚ φέτος κάτι και απονέμεται δικαιοσύνη για μια δολοφονία. Όχι πρέπει να ...
Η αναζήτηση βρήκε 602 εγγραφές
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Πανάξια νικήτρια. Θα το τραγουδήσει αύριο κ ο Μάριος στη φιέστα
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα Πανακόσκυλα. Έβαλα να ακούσω λίγο Κουλιανό και είχε τον Πανάκα και δεν ξέρω πόσο κράτησε η εκπομπή αλλά On air έδωσε εντολή ο Bούζος να τον διώξουν γιατί μιλούσε με καλά λόγια για τον Ιβάν. Αυτό είναι peak ραδιοφωνία κύριοι. 
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Πω πω πω ο Κουλιανός είπε ότι τον χάλασε και τον προσέβαλε ανεπανόρθωτα ψυχικά, θα σκεφτεί τι θα κάνει προσεχώς.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Οκ όλα είναι καλά, συνεχίζουμε.
Υγ: Κάποιον Παντελίδη τον κάλεσαν που έκανε 3 καλά ματς με την Κηφισιά και λίγες μέρες μετά μαθαίνουμε οτι πήρε μεταγραφή στον Βάζελο.
Υγ: Κάποιον Παντελίδη τον κάλεσαν που έκανε 3 καλά ματς με την Κηφισιά και λίγες μέρες μετά μαθαίνουμε οτι πήρε μεταγραφή στον Βάζελο.
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπακασετας και Τετει στην εθνικη για τα επομενα παιχνιδια.
Ντελια μακαρι να πεισμωσες και να μην θες ουτε την φανελα τους να φορεσεις, αλλα καταλαβαινω και αν απτην αλλη η εθνικη για σενα ειναι σημαντικη.Μετα το χθεσινο του Σιωπη που ειναι συμπαικτης σου εκει και ουσιαστικα απτους μεγαλους σε ...
Ντελια μακαρι να πεισμωσες και να μην θες ουτε την φανελα τους να φορεσεις, αλλα καταλαβαινω και αν απτην αλλη η εθνικη για σενα ειναι σημαντικη.Μετα το χθεσινο του Σιωπη που ειναι συμπαικτης σου εκει και ουσιαστικα απτους μεγαλους σε ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ειδα τους ταλαντουχους πιτσιρακαδες με την Σκωτια μου κινησε το ενδιαφερον για λιγο.Οταν ειδα τι 11αδες κατεβαζε μετα η μαγισσα ειπα οτι ειναι μια απο τα ιδια. Καλεσε Τετει και δεν καλεσε πχ Τζιμα ή Γιακουμακη.Αν αυτοι οι 2 παικτες ομως επαιζαν στο ΠΟΚ η κληση θα ειχε γινει καιρο πριν.
Απο ...
Απο ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Όταν δολοφονούνται οπαδοί άλλης ομάδας, σταματάνε τα πάντα, βγαίνει ο ΠΘ και μιλάει για κάθαρση.
Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".
ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
Όταν δολοφονούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι απλά "μια Τετάρτη απόγευμα, είναι ορκ, δεν πειράζει στήσανε ενέδρα, καλά να πάθουν".
ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ και για φιλάθλους του ΠΑΟΚ που σιγοντάρουν όλο αυτό.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα κάκαλα τα εχουμε εδω και χρονια, αλλοι το παιζουν παναγίτσες και χαρακτήριζαν ολοκληρο το λαο δολοφονο. Οποτε σορρυ αδερφε αλλα το φαινομενο ειναι γενικο, ας εχουν τα κακαλα να το συζητησουν οσοι το παιζουν ανηξεροι
- Παρ 13 Μαρ 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αλήθεια περιμένετε να αλλάξει κάτι;
Εδώ από το πρωί βγαίνει κόσμος του Άρη στα σοσιαλ και προσπαθεί να καλύψει το τι έγινε για να μην συγκριθεί με του Άλκη και δουν ότι είναι ίδιοι...μην χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα που έχουν στο μυαλό τους...αυτός είναι ο κόσμος και δεν αλλάζει...
Η δική μου ...
Εδώ από το πρωί βγαίνει κόσμος του Άρη στα σοσιαλ και προσπαθεί να καλύψει το τι έγινε για να μην συγκριθεί με του Άλκη και δουν ότι είναι ίδιοι...μην χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα που έχουν στο μυαλό τους...αυτός είναι ο κόσμος και δεν αλλάζει...
Η δική μου ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά να διευκρινήσω το αυτονόητο, ότι για μένα δεν νοείται κανενός είδους βία, είτε για τον αθλητισμό είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, με αφορμή το έγκλημα στη Καλαμαριά, βλέπουμε κάποιες "λεπτομέρειες" που δείχνουν που θα πάει το πράγμα. Στη δολοφονία του Άλκη, είχαμε καθαρά ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
χρεος μας να προστατεψουμε την μνημη του παιδιου και τον συλλογο απο την στοχοποιηση γιατι πανε να μας βγαλουν και φταιχτες.....ο τυπος πιαστηκες αλλες δυοφορες τουλαχιστον....
Γνώριμος των Αρχών φέρεται είναι ο 23χρονος, οπαδός του Άρη και δράστης της δολοφονίας του 20χρονου φίλου του ΠΑΟΚ ...
Γνώριμος των Αρχών φέρεται είναι ο 23χρονος, οπαδός του Άρη και δράστης της δολοφονίας του 20χρονου φίλου του ΠΑΟΚ ...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Έχουμε μπροστά μας ένα πρώτο παιχνίδι σε ένα ιστορικό και επίσης πολύ, πολύ δύσκολο γήπεδο. Μια ομάδα που δεν έχει χάσει κανένα εντός έδρας παιχνίδι, σε καμία διοργάνωση φέτος. Και δεν έχει καμία σχέση με το ματς που παίξαμε στη 2η αγωνιστική, όσον αφορά την εκδοχή της ομάδας, τη χρονική στιγμή της ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο παντως.theodorsalonika έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 09:37 ο αντεννα αυτο το παιχνιδι βρηκε να δειξει που ειμαστε με μιση ομαδα..τοσο καιρο εδειχνε την υπερομαδα τον βαζελο!!!ρε τι τραβαμε με τους παπαρες!!!