Η "σωστη πλευρα " της ιστοριας νομίζω είχε σιγουρα 8 ατομα, την πλειοψηφία για την ώρα.. δεν περιμενω κατι να αλλαξει το χω ξαναπει, η δουλεια φαινεται κατα που παει, κάποιοι ειναι δεσμευμένοι με την πλευρά μυστακίδη και το μονο τους άγχος είναι αν αποθεώθηκε στο γηπεδο ο ιβαν.
ΥΓ Η τουμπα ...
Η αναζήτηση βρήκε 378 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Γιατί μου φαίνονται διαφορετικές αυτές οι φανέλες;
Πχ η α/μ έχει διαφορετικό γιακά και απ τον ώμο πως καταλήγει στα μανίκια
Το ίδιο και η μαύρη
Και στην λευκή διαφορετικό σήμα με το όνομα μόνο και χωρίς το έμβλημα
Πχ η α/μ έχει διαφορετικό γιακά και απ τον ώμο πως καταλήγει στα μανίκια
Το ίδιο και η μαύρη
Και στην λευκή διαφορετικό σήμα με το όνομα μόνο και χωρίς το έμβλημα
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
Κατανοητό και σεβαστό, αλλά θα μπορούσες να μας πεις ίσως επιγραμματικά κάποια πράγματα?
Και αυτό το "όλων" έχει και την 4 μέσα ?
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο, αδυνατω να πιστεψω οτι τετοιο μεγεθος επελεξε να τον εκπροσωπουν στον κοσμο του ΠΑΟΚ οι τραχανοπλαγιαδες του μετροπολις και οι απιστευτα γραφικοι τυποι του ΑΣ.
Αυτό που λές έχει και αντίστροφη ανάγνωση δηλαδή ότι κατανοεί κάποιος την ¨ποιότητα" του μεγέθους ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, με τους φίλους
παραπάνω (παρότι μαζί δίνουμε τον αγώνα για τον ΠΑΟΚ και
τον Σαββίδη) και να ανοίξω ένα θέμα που δεν πιάνουμε συχνά.
Την εμπλοκή του Μυστακίδη στο θέμα.
Σε ένα έγκλημα υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.
Ο Τέλης είναι και τα δύο. Ο ΑΣ είναι απλά ...
παραπάνω (παρότι μαζί δίνουμε τον αγώνα για τον ΠΑΟΚ και
τον Σαββίδη) και να ανοίξω ένα θέμα που δεν πιάνουμε συχνά.
Την εμπλοκή του Μυστακίδη στο θέμα.
Σε ένα έγκλημα υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.
Ο Τέλης είναι και τα δύο. Ο ΑΣ είναι απλά ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ είπα ποιος είναι ο τρόπος το 2025 να αγοράσεις μια εταιρία. Τωρα αν ο χι επενδυτής νομίζει ότι υπάρχουν κι άλλοι είναι πρόβλημα του. Πάντως ενθρωπος που έβαλε 200 μυρια και πήρε έναν κομπάρσο και τον έκανε πρώτο μάγκα δεν πουλάει και αν πουλάει καταλαβαίνετε ότι θα ζητήσει υπεραξία . Με αρθράκια ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν εμφανίστηκε πρώτη φορά και στο ολθ και στην ΠΑΕΓΑ , μπορεί και στην σουρωτή. Πιθανώς και ο λόγος μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κανένας Μυστακίδης. Μάλλον κάτι πολύ πιο ωραίο για τον ίδιο, το οποίο δε γνωρίζουμε. Τώρα αόρατος κάποιος που έχει βάλει αυτά τα χρόνια περισσότερα χρήματα σχεδόν απ ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο "αόρατος" που εμφανίστηκε είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ? Μάλιστα!!! Προσωπικά το κόβω εδώ, το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι το σπίτι μας για πάρα πολλούς εδώ μέσα και για πάρα πολλά χρόνια, δεν θα φάμε μόνιμο μπαν απαντώντας σε κάποιους συγκεκριμένους!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic