Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αν δεν μπορεί ο Ιβάν, θα περιμένουμε έως να μπορέσει.
Απλά και ξεκάθαρα.
Μετέφερέ το και στους από πάνω, πως δεν επιλέγουμε γήπεδο, επιλέγουμε Πρόεδρο.
Πάμε από τα βασικά. Τα μέλη σωματείου έχουν δικαίωμα ενημέρωσης για τις πράξεις και αποφάσεις των οργάνων του σωματείου, ιδίως για θέματα που επηρεάζουν τη λειτουργία, την περιουσία και τις υποχρεώσεις του σωματείου. Το ΔΣ είναι διαχειριστικό όργανο, αλλά ενεργεί υπόλογο απέναντι στη Γενική ...
Ας μην ηταν ο Σαββίδης, οχι διεθνής διαγωνισμός δε θα ήξερες τι είναι, το γήπεδο που το φυλάττει ο Θεματοφύλαξ πρόεδρος του ΑΣ των 208 ψήφων θα είχε καταρρεύσει λόγω στατικής ανεπάρκειας. Να ανοιχτούν οι φάκελοι στον άνθρωπο που πήρε μια ομάδα που δεν είχε να πληρώσει το τηλέφωνο και το ρεύμα ...
Εμείς ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ στο top 20 της Ευρώπης? Με τέτοιους ανθρώπους να εκπροσωπούν τον ΑΣ ΠΑΟΚ ? Μπορεί να αγαπούν τον ΠΑΟΚ αλλά το επίπεδο συμπεριφοράς και ομιλίας παραπέμπει σε εποχές προηγούμενων δεκαετιών.
Παρακολουθώντας τη συνέντευξη αποκόμισα ότι δεν υπάρχει ...
Την θέλουν; Δεν νομίζω. Θα την είχαν συγκαλέσει ήδη, αμέσως μετά την παραίτηση Κατσαρή. Επικαλούνται τα όργανα του Συλλόγου, αλλά κουβέντα για έκτακτη ΓΣ! Να πήγαιναν, μας λέει η εξωθεσμική, οι Τσαλόπουλος–Χατζόπουλος στα όργανα; Σε ποια όργανα και με ποιους ...
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί ...
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
φιλικα στο λεω στα τελευταια ποστ σου στραβοστομιαζεις πολυ ,πες αγαπω ησαια και κατσαρη και το παρεακι των 218 ατομων,δεν χρειαζετε να μανουριαζεις δεν θα αυξηθουν τα 218 ατομα με το μανουριασμα....